Valla burası yeri mi pek emin değilim ama benim bildiğim basit bir tarif var.Haşhaşı zeytinyağıyla karıştırıyorsun.Fırından aldığın mayalı hamuru elinle inceltip üstüne haşhaşı sürüyorsun.Üzerine şeker serpiştirip dolayıp pişiriyorsun.Hamurunu kendin de mayalayabilirsin tabi.Şekil bu.
..
hımm... öğrenmek istediğim haşhaşı nasıl koymamdı teşekkür edrim cnm güzel bir tarif olmuş:)
Hayırlı Akşamlar
Yarışma bitti sayılırnfy_9185*Aşk Böreği* Tebrik ederim canım
Yeni kategori ne olacak çok merak ediyorum
nfy_9185 tebrik ederim birinciliğini.Katılan herkesin ellerine,kollarına sağlık.
Kazen,Aira,Ausencia,berryes26,burcugncy,emelllemelll,fairtale,GzdBky,KK Pro Üye Meg,mikyop,selxxx,tac_yaprak,vuslat79
Oylarınız için çok çok teşekkür ederim.:119:
Canım çok tebrik ediyorum...
Emeği geçen herkesin ellerine sağlık...
nafiyecim bide burdan tebrik edeyim seni ellerine sağlık birinciliğin hayırlı olsun
tebrik ediyorum ellerine emeğine sağlık arkadaşımm birinciliğin hayırlı uğurlu olsunnn
katılan ve emeği geçen tüm arkadaşları da yarıca tebrik ediyorumm
teşekkür ederim cok saolun..Yarismada emegi geçen herkesin emeklerine saglik...
Birinci olan arkadasi da tebrik ederim, hediyelerini gule gule kullanmasi dilegiyle..
Yeni kategori belirlendi mi ?
kategori için düşündüklerim
1)tavuk yemekleri
2)köfteler (mercimek bulgur dahil değil kıymayla olan tarifler)
3)poğaçalar
4)kurabiyeler (tatlı-tuzlu)
hep beraber seçelim
acıkcası gönlüm köftelerden yanaGüzel bir kategori olması dilekleriyleHayırlı olsun proluğun
Hangisi olsa acaba fikri olan yok mu
acıkcası gönlüm köftelerden yana
ana yemek olarak köfteli yemek bulurken zorlanıyorum
ama yinede ortak karar olsun dedim
Evet köfteler iyi olabilir:44:Seçenek çok olur mu
teşekkür ederim yarencim dün filan burda değildim saolsun baya tebrik eden olmusCnm tebruk ederim.
Cok guzel bir tarifti emegine saglik
Tebrik ederim nfy...
Yarisan diger yarismacilarinda tekrar ellerine saglik.Hepsi birbirinden güzel tariflerdi
Yeni kategoriyi sabirsizlikla bekiyorum.
Bence sütlü tatlilar olabilir.Araya bir tatli gelmesi iyi olur
Tabi bu benim fikrim,siz ne düsünürsünüz bilemem
Tebrik ederim nfy...
Yarisan diger yarismacilarinda tekrar ellerine saglik.Hepsi birbirinden güzel tariflerdi
Yeni kategoriyi sabirsizlikla bekiyorum.
Bence sütlü tatlilar olabilir.Araya bir tatli gelmesi iyi olur
Tabi bu benim fikrim,siz ne düsünürsünüz bilemem