Börekler Enfes ev börek tarifleri

İşte favori böreğim ;

• Ankete Katılan
    522
  • Anket Kapalı .

hımm... öğrenmek istediğim haşhaşı nasıl koymamdı teşekkür edrim cnm güzel bir tarif olmuş:)

hımm... öğrenmek istediğim haşhaşı nasıl koymamdı teşekkür edrim cnm güzel bir tarif olmuş:)

Haşhaş katı olduğu için eritilmiş tereyağ veya sıvıyağla karıştırılıp,biraz açılıp öyle koyuluyor.

Hayırlı Akşamlar
Yarışma bitti sayılır nfy_9185*Aşk Böreği* Tebrik ederim canım
Yeni kategori ne olacak çok merak ediyorum

Yarışmaya katılan tüm arkadaşları tebrik ediyorum herkesin ellerine, emeklerine sağlık
Bana oy veren arkadaşlara ayrıca teşekkürler

nfy_9185 tebrik ederim birinciliğini.Katılan herkesin ellerine,kollarına sağlık.

Kazen,Aira,Ausencia,berryes26,burcugncy,emelllemelll,fairtale,GzdBky,KK Pro Üye Meg,mikyop,selxxx,tac_yaprak,vuslat79

Oylarınız için çok çok teşekkür ederim.:119:

Son düzenleme:
nafiyecim bide burdan tebrik edeyim seni ellerine sağlık birinciliğin hayırlı olsun

tebrik ediyorum ellerine emeğine sağlık arkadaşımm birinciliğin hayırlı uğurlu olsunnn
katılan ve emeği geçen tüm arkadaşları da yarıca tebrik ediyorumm

Hayırlı Akşamlar
Yarışma bitti sayılır nfy_9185*Aşk Böreği* Tebrik ederim canım
Yeni kategori ne olacak çok merak ediyorum

Canım çok tebrik ediyorum...
Emeği geçen herkesin ellerine sağlık...

nafiyecim bide burdan tebrik edeyim seni ellerine sağlık birinciliğin hayırlı olsun

tebrik ediyorum ellerine emeğine sağlık arkadaşımm birinciliğin hayırlı uğurlu olsunnn
katılan ve emeği geçen tüm arkadaşları da yarıca tebrik ediyorumm

arkadaşlar ancak gelebildim aranızza hepinize coookkk teşekkür ediyorum
kategori için bi kaç bişey düşündüm ama suan cıkmam lazım izniniz olursa bunu hep birlikte yarın kararlaştıralım görüşmek üzere

Yarismada emegi geçen herkesin emeklerine saglik...
Birinci olan arkadasi da tebrik ederim, hediyelerini gule gule kullanmasi dilegiyle..
Yeni kategori belirlendi mi ?

Yarismada emegi geçen herkesin emeklerine saglik...
Birinci olan arkadasi da tebrik ederim, hediyelerini gule gule kullanmasi dilegiyle..
Yeni kategori belirlendi mi ?
teşekkür ederim cok saolun..

yeni kategoriyi henüz tam netleştiremedim açıkcası ortak karar olsun isterim aklımda bi kaç bişey var ben söyleyeyim ona göre seçelim

kategori için düşündüklerim

1)tavuk yemekleri
2)köfteler (mercimek bulgur dahil değil kıymayla olan tarifler)
3)poğaçalar
4)kurabiyeler (tatlı-tuzlu)

hep beraber seçelim

kategori için düşündüklerim

1)tavuk yemekleri
2)köfteler (mercimek bulgur dahil değil kıymayla olan tarifler)
3)poğaçalar
4)kurabiyeler (tatlı-tuzlu)

hep beraber seçelim

Güzel bir kategori olması dilekleriyleHayırlı olsun proluğun
Hangisi olsa acaba fikri olan yok mu

Tebrik ederim nfy...
Yarisan diger yarismacilarinda tekrar ellerine saglik.Hepsi birbirinden güzel tariflerdi

Yeni kat
egoriyi sabirsizlikla bekiyorum.
Bence sütlü tatlilar olabilir.Araya bir tatli gelmesi iyi olur

Tabi bu benim fikrim,siz ne düsünürsünüz bilemem

Son düzenleme:
Evet köfteler iyi olabilir:44:Seçenek çok olur mu

canım bence olur çünkü denenmiş tarifler olacak ve sunum içinde fikirler cıkacak o yüzden davetler için filan fikir olur ama yinede bu yazıları gören fikirlerini söylesin akşam iş mesaisi bitmeden yeni konuyu söylerim

Cnm tebruk ederim.
Cok guzel bir tarifti emegine saglik
teşekkür ederim yarencim dün filan burda değildim saolsun baya tebrik eden olmus

Bence de olabilir
Teşekkürler canım hemşom

teşekkür ederim canım
aaa evet aslında şimdi baktımda yemek gidiyoruz o da olabilir du bakalım onuda yazalım herkes fikrini beyan etsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…