En Sık Aldığınız İltifat ?

VS mankenlerinden farkı olmayan kızlar da var burda. İnsanın kendine güvenmesi,iltifat alması güzel aslında ya... :))) Hem ne demişler; güzele bakmak sevaptır. :)

VS mankenlerinden farkı olmayan kızlar da var burda. İnsanın kendine güvenmesi,iltifat alması güzel aslında ya... :))) Hem ne demişler; güzele bakmak sevaptır. :)

Ne kadar doğru söyledin lirik...
Gerçekten bir içim su kızlarımız da var burada...
Burnu havada olmak değildir kendini sevmek ve beğenmek...
Ama yeri geliyor ki bazı insanlar bunu kendini beğenmişlik, kibirlilik gibi görüyor ama öyle değil aslında...
Tamamen kendiyle barışık olması insanın...

Benim de albümüm var ama inan o vakitler arkadaşların (sinir bozucu ekibi) isteği doğrultusunda olmuş bir albümdü.
Sen de gördün biliyorsun gerçi...
Ama bir iki yerden kendini övme, dev aynasında görme. Fiziğin de iğrenç kendin de diyenler de oldu...
Halbuki ben kendimi asla övmem hayatta tarzım değildir.

Aynen..Bende de bu konuda hiç kıskançlık yoktur...Güzel bulduğumu hemen söylerim..İçimde tutamam.....
İçinden içinden kinlenenler oluyor ama senin güzel gördüğünü dile getirmen içinin güzelliğinden...
Doğallığından...

Ben de böyle derim bazen şuram şöyle olsa diye...
Öyle kızlar görüyorum ki dediğin gibi...
Dün metrobüste bir kız gördüm...
13-14 yaşlarındaydı daha.
Sarı saçlar, açık mavi gözleri...
İnanılmaz bir ten maaşallah
Ve nasıl da doğaldı...
Öylelerini de gördükçe kendime kusur da bulabilirim ama bu kendimi sevmediğim anlamına gelmiyor...

Zaten biri güzelim diyorsa o işte bi hikmet vardır . :) Bunu dile getirmesi de beni zerre kadar rahatsız etmez.Kişinin güzelliğinin ya da çirkinliğinin bana ne faydası, ne de zararı var .

Kime diyorsun bilmiyorum kardesim :/ buyuk ihtimal o bahsettigin kisiler arasinda ben de varim

Sen dayar dosersen soyle diyorlar diye ,millete noluyor lan Victoria's secret modeli mi yoksa bu kisi diye bakar :)
evet sende varsın dediklerim arasında valla herkes manken olabileceğimi söylediği için yazarken victorias secret modeli mi bu kişi diye baksa neolur diye düşünmedim ayrıca onlarda insan bizler gibi ve lirikciğiminde dediği gibi o mankenlere taş cıkaracak kızlarda mevcut..ayrıca anlam veremedıgım ve komik buldugum neden benım aldıgım iltifatlar sizleri rahatsız etti kii sorulan soru zaten aldıgımız iltifatlar yani ben konu dışı bişeyde yazmadım..orda yazdıklarım bide aldıgım duydugum güzel sözlerin %50 si bile değildi hepsini yazsam yandım valla

Son düzenleme:
Zaten biri güzelim diyorsa o işte bi hikmet vardır . :) Bunu dile getirmesi de beni zerre kadar rahatsız etmez.Kişinin güzelliğinin ya da çirkinliğinin bana ne faydası, ne de zararı var .
sana katılıyorum canım bende asla rahatsız olmam aldıgı iltifatları söylese veya yazsa neden tepki vereyim ki dmi ama

Son düzenleme:
Bazı arkadaşlar yazılan iltifatlardan rahatsız olmuş sanırım, tavsiyem konu başlığına bir baksınlar. Kimi çok iltifat alır, kimi az. Kimiyse hiç almaz. Çok çok güzel kadınlar uzaydan gelmiyor ya.. Çok nadir de bulunmuyor. Zaten iltifat almak için çok çok güzel olmaya da gerek yok. Ee sorun ne? Niye bu kadar takıldınız bu konuya?

Sorun gerçekçi olmamalarıysa veya iltifatları haketmemeleriyse eğer;

Yazılanlar yalan veya doğru kimseyi ilgilendirmez. O kişinin kendini o şekilde tatmin etmesinin kimseye zararı dokunmaz, en fazla kendini kandırır. İltifatları haketmemesi diye bir şey ise söz konusu değil; güzellik görecelidir.

Ve ayrıca kimse de resmini koyup kendini kanıtlama mecburiyetinde değil.

Böyle basit bir konu yüzünden insanları yalancılıkla suçlamaya ve kırmaya lüzum yok...

Super canim ne diyim :) ben rahatsiz olmadim bunu nerden cikarttin bilemiyorum :) benim tuhafima giden sey baska ama yazmicam derdimi :/ bugun yeterince sıkildim forumdan.

Bence burada yazılan iltifatlara klavye başında kinlenen kişilerle, sokakta, mağazada, orda burda bizi baştan aşağı kolyemizden saatimize kadar süzüp burun kıvırarak bakan bayanlar aynı

Bence burada yazılan iltifatlara klavye başında kinlenen kişilerle, sokakta, mağazada, orda burda bizi baştan aşağı kolyemizden saatimize kadar süzüp burun kıvırarak bakan bayanlar aynı

Bu konuda en çok sıkıntı çeken üyelerden biri de benimdir herhalde.
Neler yaptılar bana önceden hatırlıyorum da, çok komik...

Ama sitede azalma var bu tarz şeylere sinirlenenlere bakınca.
Artık kaldırabiliyorlar galiba az çok.

Güzel insanları sevelim.

Allah hicbirinizi nazara getirmesin, ne kadar sanslisiniz. Ben su yasima kadar ne erkek ne kadin kimseden tipimle ilgili iltifat almadim Ne guzelsin diyen oldu, ne de baska bir yerime iltifat eden...hepiniz bu konuda cok sanslisiniz gercekten.

gerçekten çok doğru yazmışsın canım normal hayattada burdada başıma cok geldi ama takmıyorum burun kıvıranlara ben gülüp geçiyorum komikler çünkü helede bazı kızlar yanımdan geçerken ne yapacaklarını şaşırıyolar gözleri pörtletip ayağımdan saçıma incelemeler vs

Allah hicbirinizi nazara getirmesin, ne kadar sanslisiniz. Ben su yasima kadar ne erkek ne kadin kimseden tipimle ilgili iltifat almadim Ne guzelsin diyen oldu, ne de baska bir yerime iltifat eden...hepiniz bu konuda cok sanslisiniz gercekten.
canım öyle dşünme mutlaka güzel yönlerin vardır seninde mesela yazdıklarından anladıgım kadarıyla öncelikle yüreğin çooooooook güzelll

Oooyy seni yerimmm. :))))
Yazdıklarına bakınca şeker gibi bir kız olduğunu düşünüyorum ben.
Bu da iltifat değil midir?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…