- 23 Ağustos 2012
- 49.462
- 229.135
- Konu Sahibi prensesin.uykusuyum
Tamam hayranlarim lutfen bu topigi bana iltifatla doldurmayalim, konumuz bu degil :)
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
kendine güveni olan kadın her zaman ayrıcalıklıdır bana göre bu konuda seni çok takdir ediyorum canım ki bende öyleyim iltifat cok alıyorum ama almasamda aynaya her baktığımda Allahıma binlerce kez şükür ediyorumçok güzelim ,farklıyım,sıradışıyım,herkesten iltifat alıyorum,ama almasam da olur,kendimi biliyorum. :) Kendimin değerini biliyorum,her şeyin farkındayım.Öncelikle anneme-babama teşekkürlerimi iletiyorum burdan. hahahahahahahahah Övüneyim biraz hakkımdır.
Bence burada yazılan iltifatlara klavye başında kinlenen kişilerle, sokakta, mağazada, orda burda bizi baştan aşağı kolyemizden saatimize kadar süzüp burun kıvırarak bakan bayanlar aynı
kendine güveni olan kadın her zaman ayrıcalıklıdır bana göre bu konuda seni çok takdir ediyorum canım ki bende öyleyim iltifat cok alıyorum ama almasamda aynaya her baktığımda Allahıma binlerce kez şükür ediyorum
öyle tabiki bu arada nasıl olsa iltifat üzerine topik konu dışı olmaz yani söyleyeceğim şey saçların mükemmel görünüyor
Ben de kendine güvenen insanlara hayranım.Kendine olan aşkını,sevgisini dile getirmesinin bana bi zararı yok. :) Zaten kendine güvenen insan da çevresiyle barışıktır,başkalarına olan beğenisini rahatlıkla dile getirir,kasmaz kendini.
Bana gelince de,kendime güveniyorum ;çünkü içi kof değil. :)) Bu yüzden kimse beni yargılama hadsizliğine düşmemeli. :))
Kimsenin aldığı iltifatlar kimseye batmamalı İltifat ediyoruz,iltifat alıyoruz bol bol . Yeri geldiğinde de söylüyoruz herkes gibi Teşekkürler ,saçıma yaptığın yorum için.öyle tabiki bu arada nasıl olsa iltifat üzerine topik konu dışı olmaz yani söyleyeceğim şey saçların mükemmel görünüyor
son yazdıgım yorumdan sonra banamı geldi bu cumleler bilmiyorum ama ustume aldım bazı cumleleri..
bakın kimsenin aldıgı iltifat kimseyi ilgilendirmez bir arkadasım var sıkıldım artık cevresindeki herkeside baydı erkekler bile yeter artık bu kızın kendini övdügü diyorlar yuzune karsı bile soyleyenler oluyor ama devam ediyor dısarı cıkarsın adam beni gozleriyle yedi bitirdi kadını gordunmu bana nasıl altan altan bakıyo tabi kıskandı bunlar itici her lafın arasına kendini öven sozler katmak itici az biraz mutevazi olmak herzaman fayda saglar her kadın kendini guzel bulur ama surekli dillendirilen seyde kıymetini kaybettirir
son yazdıgım yorumdan sonra banamı geldi bu cumleler bilmiyorum ama ustume aldım bazı cumleleri..
bakın kimsenin aldıgı iltifat kimseyi ilgilendirmez bir arkadasım var sıkıldım artık cevresindeki herkeside baydı erkekler bile yeter artık bu kızın kendini övdügü diyorlar yuzune karsı bile soyleyenler oluyor ama devam ediyor dısarı cıkarsın adam beni gozleriyle yedi bitirdi kadını gordunmu bana nasıl altan altan bakıyo tabi kıskandı bunlar itici her lafın arasına kendini öven sozler katmak itici az biraz mutevazi olmak herzaman fayda saglar her kadın kendini guzel bulur ama surekli dillendirilen seyde kıymetini kaybettirir
Sana değil gwen...üstüne alınma hiç. Senin dediklerine de katılıyorum. Ama güzel olup da fazla mütevazi olanın da tepesine biniyorlar bu da bir gerçek.Günlük hayatta bu kız kendini övmüyor farklı olmasına rağmen,dur ben kendimi öveyim de rahatlayayım ,modunda dolaşan çok insan var. :)