En Sık Aldığınız İltifat ?

Bana en çok saçlarım ve yüzümle ilgili iltifat gelir.
Herkes bebek gibi bir yüzüm olduğunu söyler ve saçların ipek gibi der.
Keman çaldığım için lakabım keman çalan peri kızıdır :)
her zaman doğallıktan yanayım bu yüzden herkes çok masum bir güzelliğim olduğu söyler :KK31:

Aslında bu iltifat konusu biraz da çevrenizle ilgili birşey.Eğer çevrenizde ince ruhlu ve kibar insanlar varsa her zaman iltifat alırsın :KK31:

Kendimi bildim bileli dudaklarıma, cildime ve saçlarıma iltifat alırım.
Dudaklarım iri ve dolgun, cildim beyaz ve pürüzsüz, saçlarım gür ve rengi sarı gölgeli kumral olduğu için çok beğenilir. :KK16:

bi üye var ki nasıl iltifatlar alıyordur kim bilir ama hiç yazdığını görmedim

tevazu önemli çünkü,söylemeye bile gerek duymuyor.

su gibi,bebek gibi çünkü:nazar::nazar::nazar::nazar::nazar:

...........

en son aldığım iltifat,gözlerin çok güzel,olmuştu.

bu arada kendini övmek ile aldığın iltifatları buraya yazmak arasında da kalın bir çizgi var ince de değil baya bi kalın yani..

başlık aldığınız iltifatlar,tabiki herkes aldığı iltifatları yazacak zaten herkes için söylemiyorum.

ama çok ayrı şeyler ikisi ve şak diye de belli oluyor.

çok güzelim ,farklıyım,sıradışıyım,herkesten iltifat alıyorum,ama almasam da olur,kendimi biliyorum. :) Kendimin değerini biliyorum,her şeyin farkındayım.Öncelikle anneme-babama teşekkürlerimi iletiyorum burdan. :p hahahahahahahahah Övüneyim biraz hakkımdır. :p

aslında sevmem şu bana şunu dedi şu bana bunu dediyi falan ama şurda paylaşımnda bulunmak için yazıyorum valla =)
eşimden aldığım en sık iltifat: güzel gözlüm yeşil gözlüm , taşbebeğim, güzelim vs
ama en çok beni etkileyen bir iltifatı vardı ilk tanıştığımızdaydı o da, demişti ki "sen insanda kalıcı hasar bırakırsın, senin üstüne ben daha kimseyi sevememe ki..." :KK17:
ya gerçekten beni etkileyen sözü o olmuştu, kalbimi tam onikiden vurmuştu :KK17:

bence önemli olan da o zaten, yani sık iltifat değilde özel iltifatlar almak....

yoksa hergün zaten bayan olsun erkek olsun hep derler çok güzelsin falan, hatta tüm samimiyetimle söylüyorum bıktım diyebilirim bu güzelsin lafından :KK37:

ya birde şu laf atmalar var bunlar da iltifat çerçevesine girer mi?
daha bu sabah işe giderken adamın biri diyor ki" allah sabah sabah seçip de göndermiş" =)

geçende iğne yaptığım adamın biri beni bekar sanmış( çalışırken takmam çünkü alyansımı) neyse zaten hayran hayran bakıyırdu, ben de "hemen üstüne alınma hatshe belki adam herkese karşı öyledir " dedim kendi kendime ama ertesi gün çiçekle falan geldi, çıkma teklif etti :9 dedim abiciği ben evliyim, adam bayağı bozuldu "böyle güzel kızı bize bırakacak değillerdi ya " dedi
adam gitti bizim arkadaşlar dalga şamata bayağı eğlendiler benle :KK9:
ya insanın hoşuna gidiyor, neden bilmem hani söylemeseler de biliyorum zaten güzel olduğumu aynaya baktığımda güzel bir kadın görüyorum ama iltifatlar egomu okşuyor işte.....bazen de böyle hissettiğim için kendimden utanıyorum çünkü benim yaptığım başardığım birşey değil bu....allah beni çok çirkin de yaratabilirdi ne bileyim bunla mutlu olmak hakkım değil gibi geliyor....haksızlık gibi bazen de.... ne bileyim amaaan felsefik düşünmeyi derin düşünmeyi sevdiğimden belki de .....
ama şu da varki her kadında güzel bir yan görürüm ....
zaten bence her kadının övülmeye layık yanları vardır aslında , Türk kadını zaten güzel ve özel bence =)hem fizik hem de ruh olarak yani....

Son düzenleme:
çok güzelim ,farklıyım,sıradışıyım,herkesten iltifat alıyorum,ama almasam da olur,kendimi biliyorum. :) Kendimin değerini biliyorum,her şeyin farkındayım.Öncelikle anneme-babama teşekkürlerimi iletiyorum burdan. :p hahahahahahahahah Övüneyim biraz hakkımdır. :p
kendine güveni olan kadın her zaman ayrıcalıklıdır bana göre bu konuda seni çok takdir ediyorum canım ki bende öyleyim iltifat cok alıyorum ama almasamda aynaya her baktığımda Allahıma binlerce kez şükür ediyorum :KK16:

Bence burada yazılan iltifatlara klavye başında kinlenen kişilerle, sokakta, mağazada, orda burda bizi baştan aşağı kolyemizden saatimize kadar süzüp burun kıvırarak bakan bayanlar aynı :KK31:

simdi soylede bir gercek var burası icin demiyorum reel hayatta bir insan surekli kendisini övdugunde aldıgı iltifatları kafamı patlatırcasına sayıklayıp durursa itici gelir bu konunun amacı zaten iltifatları yazmak rahatsız olan varsa bile bu konuda gelipde rahatsızlıgını belirtmemeli cunku konunun ozu bu ama sosyal hayatta gercekten cekilmez tamam guzelsindir ama guzelligini bu kadar cok dillendirirsin cirkinlsmeye baslarsın insanların gozunde

Son düzenleme:
kendine güveni olan kadın her zaman ayrıcalıklıdır bana göre bu konuda seni çok takdir ediyorum canım ki bende öyleyim iltifat cok alıyorum ama almasamda aynaya her baktığımda Allahıma binlerce kez şükür ediyorum :KK16:

Ben de kendine güvenen insanlara hayranım.Kendine olan aşkını,sevgisini dile getirmesinin bana bi zararı yok. :) Zaten kendine güvenen insan da çevresiyle barışıktır,başkalarına olan beğenisini rahatlıkla dile getirir,kasmaz kendini. :KK66:
Bana gelince de,kendime güveniyorum ;çünkü içi kof değil. :)) Bu yüzden kimse beni yargılama hadsizliğine düşmemeli. :))

Ben de kendine güvenen insanlara hayranım.Kendine olan aşkını,sevgisini dile getirmesinin bana bi zararı yok. :) Zaten kendine güvenen insan da çevresiyle barışıktır,başkalarına olan beğenisini rahatlıkla dile getirir,kasmaz kendini. :KK66:
Bana gelince de,kendime güveniyorum ;çünkü içi kof değil. :)) Bu yüzden kimse beni yargılama hadsizliğine düşmemeli. :))
öyle tabiki bu arada nasıl olsa iltifat üzerine topik konu dışı olmaz yani söyleyeceğim şey :KK1:saçların mükemmel görünüyor :KK16:

Ben hiç rahatsız olmam bir insan kendini beğendiğini söylediğinde... (Veya kiminin anlayışına göre kendini övdüğünde diyeyim .... ) :KK34:

Son düzenleyen: Moderatör:
öyle tabiki bu arada nasıl olsa iltifat üzerine topik konu dışı olmaz yani söyleyeceğim şey :KK1:saçların mükemmel görünüyor :KK16:
Kimsenin aldığı iltifatlar kimseye batmamalı :KK66: İltifat ediyoruz,iltifat alıyoruz bol bol . Yeri geldiğinde de söylüyoruz herkes gibi :p Teşekkürler ,saçıma yaptığın yorum için.:KK17:

son yazdıgım yorumdan sonra banamı geldi bu cumleler bilmiyorum ama ustume aldım bazı cumleleri..
bakın kimsenin aldıgı iltifat kimseyi ilgilendirmez bir arkadasım var sıkıldım artık cevresindeki herkeside baydı erkekler bile yeter artık bu kızın kendini övdügü diyorlar yuzune karsı bile soyleyenler oluyor ama devam ediyor dısarı cıkarsın adam beni gozleriyle yedi bitirdi kadını gordunmu bana nasıl altan altan bakıyo tabi kıskandı :KK53: bunlar itici her lafın arasına kendini öven sozler katmak itici az biraz mutevazi olmak herzaman fayda saglar her kadın kendini guzel bulur ama surekli dillendirilen seyde kıymetini kaybettirir

Son düzenleme:
son yazdıgım yorumdan sonra banamı geldi bu cumleler bilmiyorum ama ustume aldım bazı cumleleri..
bakın kimsenin aldıgı iltifat kimseyi ilgilendirmez bir arkadasım var sıkıldım artık cevresindeki herkeside baydı erkekler bile yeter artık bu kızın kendini övdügü diyorlar yuzune karsı bile soyleyenler oluyor ama devam ediyor dısarı cıkarsın adam beni gozleriyle yedi bitirdi kadını gordunmu bana nasıl altan altan bakıyo tabi kıskandı :KK53: bunlar itici her lafın arasına kendini öven sozler katmak itici az biraz mutevazi olmak herzaman fayda saglar her kadın kendini guzel bulur ama surekli dillendirilen seyde kıymetini kaybettirir

benim de taaa bir 10 sayfa önce yazdıgım sey buydu ama anlasılamadıgımı düsünüp bıraktım

Son düzenleyen: Moderatör:

Sana değil gwen...üstüne alınma hiç. :KK66:Senin dediklerine de katılıyorum. :KK66: Ama güzel olup da fazla mütevazi olanın da tepesine biniyorlar bu da bir gerçek.Günlük hayatta bu kız kendini övmüyor farklı olmasına rağmen,dur ben kendimi öveyim de rahatlayayım ,modunda dolaşan çok insan var. :)

Sana değil gwen...üstüne alınma hiç. :KK66:Senin dediklerine de katılıyorum. :KK66: Ama güzel olup da fazla mütevazi olanın da tepesine biniyorlar bu da bir gerçek.Günlük hayatta bu kız kendini övmüyor farklı olmasına rağmen,dur ben kendimi öveyim de rahatlayayım ,modunda dolaşan çok insan var. :)

yani ne biliyim ustume aldım birden..aman oyle tiplerin kendine guveni sıfırdır zaten bnm bahsettigim insan gibi baktıgında cirkin degil evet ama erkeklerinde donup donup baktıgı bir tip asla degil cevresinde baska kendini bu denli öven yok sanırım oda bu bahsettigin psikolojiye girmis

Son düzenleme:
dışardaki ınsanlar saçlarımı cok begenırler (tabı kestırmeden onceydı) yolda metroda mutlaka soran olurdu gercek sacınmı die .eşimde dudak kenarlarımı begenio her dk cok guzeller ya cok tatlılar diyip öpup durur adam garip anacım dudak kenarı begenılırmı :KK53::KK53:

X