- 19 Ocak 2012
- 28.691
- 7.350
-
- Konu Sahibi prensesin.uykusuyum
Üniversite yıllarımda çok yakın bir erkek arkadaşım ( sevgilim değil ),Narmik çok güzel bir yüzün var,yüz modeli olabilirsin aslında sen demişti...Belki de beni sevdiği için gönlümü almak için öyle demiştir bilemem orasını..Ama yanındaki kız (ki arkadaşımdan hoşlanıyordu sanırım ) modellik için çok sağlam bir yüze sahip olmak lazım dedi ,burun kıvırarak...Yani senin yüzün çirkine getirmek istedi zannımca...Erkek olan arkadaşım çok şaşırmıştı ama birşey demedi o an..Kız gitmek zorundaydı,dersi başlamıştı...Erkek olan arkadaşım da xxx neden öyle dedi ki,hiç anlam veremedim,senin yüzün zaten sağlam demişti....Senin bu mesajından sonra aklıma geldi,paylaşayım dedim...Kendini övdü demeyin sonra haaa...
Beğenimi içten,düşünmeden,hesapsız-kitapsız dile getiririm.Zor beğenmem,her insanda güzel bir yan bulurum,ama ciddi anlamda çıtanın üstünde birini görsem de fesatlanmam,söylerim.
ara sıra albüm koyup sonra kaldırıyordum ama buraya aldıgım iltifatları yazdıgımdan beri herkes bi merak profilime bakmış tabi merakın sebebi ' acaba aldıgı iltifatları hakedıyomu ' bundan sonra albüm yapacağımı pek sanmıyorum gene büyük konusmayayım bu olayı unutup yapabilirimde ama ne kadar güzel olursam olayım bir çoğunluğun burun kıvıracağına eminim
olsun canım ya bakılır tabi bende bakıyorum profillere ama özellikle bazıları bakmışta o dikkatimi çekti neyse artıkay vallahi ben de baktım ama yorumunun üzerine degil. bır kac arkadasın yorumları üzerine baktım.
bende ufak bir burun gormiyim kopartasım geliyor acayip kıskanıyorum yah
valla insanın kendindeki kusurların bilincinde olması guzel birsey bence oyle insanlar gozumde daha da guzellesiyor opesim sarılasım geliyor gordukce
Ben de milletin memişlerini mi kopartayım ? Özellikle dolgunsa...Sapık damgası yerim bir de....
ehehehehseninki fena valla cok sakıncalı
Üniversite yıllarımda çok yakın bir erkek arkadaşım ( sevgilim değil ),Narmik çok güzel bir yüzün var,yüz modeli olabilirsin aslında sen demişti...Belki de beni sevdiği için gönlümü almak için öyle demiştir bilemem orasını..Ama yanındaki kız (ki arkadaşımdan hoşlanıyordu sanırım ) modellik için çok sağlam bir yüze sahip olmak lazım dedi ,burun kıvırarak...Yani senin yüzün çirkine getirmek istedi zannımca...Erkek olan arkadaşım çok şaşırmıştı ama birşey demedi o an..Kız gitmek zorundaydı,dersi başlamıştı...Erkek olan arkadaşım da xxx neden öyle dedi ki,hiç anlam veremedim,senin yüzün zaten sağlam demişti....Senin bu mesajından sonra aklıma geldi,paylaşayım dedim...Kendini övdü demeyin sonra haaa...
aynen bendeYok canım ya..Latifeydi zaten...Bende hiç kıskançlık yoktur güzellik adına...Bir tek eşimi kıskanırım hayatta...Çok seviyorum çünkü onu...........
bende album yapmaya ozenıyorum aslında ama cesaret edemıyorum cunku azılı bırkac dusmanım var bu sıteye uyeler mı bılemıyorum uye olabılme ıhtımallerınden koyamıyorum burdan benı takıp etmelerını ıstemıyorum.ara sıra albüm koyup sonra kaldırıyordum ama buraya aldıgım iltifatları yazdıgımdan beri herkes bi merak profilime bakmış tabi merakın sebebi ' acaba aldıgı iltifatları hakedıyomu ' bundan sonra albüm yapacağımı pek sanmıyorum gene büyük konusmayayım bu olayı unutup yapabilirimde ama ne kadar güzel olursam olayım bir çoğunluğun burun kıvıracağına eminim
Kızlarben album yaptım yüzüme ne iltifatlar geldi bakın isterseniz sonuncu resim anaaa 1 haftaya kalmadan Yüüzüm sivilcelendi.bende album yapmaya ozenıyorum aslında ama cesaret edemıyorum cunku azılı bırkac dusmanım var bu sıteye uyeler mı bılemıyorum uye olabılme ıhtımallerınden koyamıyorum burdan benı takıp etmelerını ıstemıyorum.
sadece bırkac kez arkadaslara ozel album yapmıstım yıne dayanamadım
baktım goremedım album felan kaldırdın herlde hmm nazar değdi diyosun yanı canım.aman aman nazardan korkanlar koymasın album felan.ben pek ınanmamKızlarben album yaptım yüzüme ne iltifatlar geldi bakın isterseniz sonuncu resim anaaa 1 haftaya kalmadan Yüüzüm sivilcelendi.çıks çıks çıks yaoamyın
kapatmıştım albumua rk görebiliyordu sadece doğruya.. Aman kzılar koymayın ya.baktım goremedım album felan kaldırdın herlde hmm nazar değdi diyosun yanı canım.aman aman nazardan korkanlar koymasın album felan.ben pek ınanmam
Kime diyorsun bilmiyorum kardesim :/ buyuk ihtimal o bahsettigin kisiler arasinda ben de varimolsun canım ya bakılır tabi bende bakıyorum profillere ama özellikle bazıları bakmışta o dikkatimi çekti neyse artık