En Sık Aldığınız İltifat ?

Üniversite yıllarımda çok yakın bir erkek arkadaşım ( sevgilim değil ),Narmik çok güzel bir yüzün var,yüz modeli olabilirsin aslında sen demişti...Belki de beni sevdiği için gönlümü almak için öyle demiştir bilemem orasını..Ama yanındaki kız (ki arkadaşımdan hoşlanıyordu sanırım ) modellik için çok sağlam bir yüze sahip olmak lazım dedi ,burun kıvırarak...Yani senin yüzün çirkine getirmek istedi zannımca...Erkek olan arkadaşım çok şaşırmıştı ama birşey demedi o an..Kız gitmek zorundaydı,dersi başlamıştı...Erkek olan arkadaşım da xxx neden öyle dedi ki,hiç anlam veremedim,senin yüzün zaten sağlam demişti....:KK9: :KK9: Senin bu mesajından sonra aklıma geldi,paylaşayım dedim...Kendini övdü demeyin sonra haaa...:KK53:

:KK9:yok yok demeyiz canım. seni cok iyi anlıyorum benım de basıma gelmişti zira:KK9:

Beğenimi içten,düşünmeden,hesapsız-kitapsız dile getiririm.Zor beğenmem,her insanda güzel bir yan bulurum,ama ciddi anlamda çıtanın üstünde birini görsem de fesatlanmam,söylerim.

Aynen..Bende de bu konuda hiç kıskançlık yoktur...Güzel bulduğumu hemen söylerim..İçimde tutamam.....:KK16:

ara sıra albüm koyup sonra kaldırıyordum ama buraya aldıgım iltifatları yazdıgımdan beri herkes bi merak profilime bakmış tabi merakın sebebi ' acaba aldıgı iltifatları hakedıyomu ' bundan sonra albüm yapacağımı pek sanmıyorum gene büyük konusmayayım bu olayı unutup yapabilirimde ama ne kadar güzel olursam olayım bir çoğunluğun burun kıvıracağına eminim :KK1:

ara sıra albüm koyup sonra kaldırıyordum ama buraya aldıgım iltifatları yazdıgımdan beri herkes bi merak profilime bakmış tabi merakın sebebi ' acaba aldıgı iltifatları hakedıyomu ' bundan sonra albüm yapacağımı pek sanmıyorum gene büyük konusmayayım bu olayı unutup yapabilirimde ama ne kadar güzel olursam olayım bir çoğunluğun burun kıvıracağına eminim :KK1:

ay vallahi ben de baktım ama yorumunun üzerine degil. bır kac arkadasın yorumları üzerine baktım.

Bir çok kusur bulsam da kendimi beğenirim genelde...Ya da kendimle barışığım diyeyim...Kişi kendini beğenmezse çatlarmış derler zaten...:KK53:
Dışarda bazan öyle güzel kızlar görüyorum ki ağzım açık kalıyor açıkçası....Kusur bulamıyorum...Maşallah diyorum hemen..Çevremde bana birileri güzel sözler söylediğinde aklıma o kızlar geliyor,ben güzelsem onlar herhalde tanrıça,afet diye düşünüyorum...Vay be ben de kendimi güzel sanırdım ,onların eline su dökemem diye düşünüyorum :KK1:

narmik anlatınca benim de aklıma geldi:KK9::KK9:
sevgilimin yakın arkadası var genelde her kıza sulanır takılır ama sapık degıldır yani:KK52:
neyse benim bir arkadasım var kız cok güzel ama biraz zayıflıktan kaybediyordu.
cocuk kızı gördü diyor didem ne güzel kızmıs ya hayır bir ona bir de aynaya baktım o insansa ben neyim :KK52::KK52:

bende ufak bir burun gormiyim kopartasım geliyor acayip kıskanıyorum yah :KK53:
valla insanın kendindeki kusurların bilincinde olması guzel birsey bence oyle insanlar gozumde daha da guzellesiyor opesim sarılasım geliyor gordukce:KK9:

bende ufak bir burun gormiyim kopartasım geliyor acayip kıskanıyorum yah :KK53:
valla insanın kendindeki kusurların bilincinde olması guzel birsey bence oyle insanlar gozumde daha da guzellesiyor opesim sarılasım geliyor gordukce:KK9:

Ben de milletin memişlerini mi kopartayım ? Özellikle dolgunsa...Sapık damgası yerim bir de....:KK1: :KK1: :KK1:

Üniversite yıllarımda çok yakın bir erkek arkadaşım ( sevgilim değil ),Narmik çok güzel bir yüzün var,yüz modeli olabilirsin aslında sen demişti...Belki de beni sevdiği için gönlümü almak için öyle demiştir bilemem orasını..Ama yanındaki kız (ki arkadaşımdan hoşlanıyordu sanırım ) modellik için çok sağlam bir yüze sahip olmak lazım dedi ,burun kıvırarak...Yani senin yüzün çirkine getirmek istedi zannımca...Erkek olan arkadaşım çok şaşırmıştı ama birşey demedi o an..Kız gitmek zorundaydı,dersi başlamıştı...Erkek olan arkadaşım da xxx neden öyle dedi ki,hiç anlam veremedim,senin yüzün zaten sağlam demişti....:KK9: :KK9: Senin bu mesajından sonra aklıma geldi,paylaşayım dedim...Kendini övdü demeyin sonra haaa...:KK53:

Bu benim de çok başıma gelmiştir.
Kaç kız görmüşümdür bir erkek tarafından iltifat aldığımda düşmanıymışım gibi kin dolu bakan.
Zaten bu iltifat meselelerinde en doğru sözü erkekler söylüyor.
Bazı hemcinslerimiz gibi fesatlık yok onlarda çünkü.
Bir gün okulda kızlı erkekli rus kızlarının güzelliği muhabbetini yaparken bir erkek arkadaş bana dönüp bi'süre bakıp "ruslar senin yanında halt etmiş bin rusa değişmem seni" demişti. Oradan bir kız arkadaş "abartma x tamam güzel ama ruslar apayrı" demişti. Erkek arkadaş da biraz açıksözlü birisiydi. "Kıskançlık kokusu alıyorum" dedi. Sonra bunlar atışmaya başladılar. Tüm grup erkek arkadaşın beni savunurken dediklerine ooo falan diyip kıza yuh diyorlardı. Bir bahaneyle gitmişti kız da. Rezil olduğuyla kaldı sonuçta. :KK37:

bende album yapmaya ozenıyorum aslında ama cesaret edemıyorum cunku azılı bırkac dusmanım var bu sıteye uyeler mı bılemıyorum uye olabılme ıhtımallerınden koyamıyorum burdan benı takıp etmelerını ıstemıyorum.
sadece bırkac kez arkadaslara ozel album yapmıstım yıne dayanamadım:KK1:

bende album yapmaya ozenıyorum aslında ama cesaret edemıyorum cunku azılı bırkac dusmanım var bu sıteye uyeler mı bılemıyorum uye olabılme ıhtımallerınden koyamıyorum burdan benı takıp etmelerını ıstemıyorum.
sadece bırkac kez arkadaslara ozel album yapmıstım yıne dayanamadım:KK1:
Kızlarben album yaptım yüzüme ne iltifatlar geldi bakın isterseniz sonuncu resim anaaa 1 haftaya kalmadan Yüüzüm sivilcelendi.:KK53: çıks çıks çıks yaoamyın :KK31:

Kızlarben album yaptım yüzüme ne iltifatlar geldi bakın isterseniz sonuncu resim anaaa 1 haftaya kalmadan Yüüzüm sivilcelendi.:KK53: çıks çıks çıks yaoamyın :KK31:
baktım goremedım album felan kaldırdın herlde hmm nazar değdi diyosun yanı canım.aman aman nazardan korkanlar koymasın album felan.ben pek ınanmam

geçen çok yakın bir erkek arkadaşım kikendisi hadise fanıdır ölür biter ve hadisenin ne kadar güzel biri olduğuna herkesi inandırmaya çalışır eski erkek arkadaşımın yanında bana sen hadiseden daha güzelsin demişti o an çok hoşuma gitmişti ama tahmin edersinizki erkek arkadaşım baya ciddi bir kavga çıkardı

Nazara inanırım ,o yüzden sivilce basmış olabilir suratını kedi.Burda çok iyi niyetli,güzel insanlar var ,ama ona keza tam zıttı olanlar da mevcut.Kimden iyilik kimden kötülük geleceğini bilemezsiniz.Yüz ftğ. eklemeye korkarım doğrusu.Ne giydine ftğ yüklediğimde başımı tamamen uçuruyorum karalamak bile beni ürkütüyor zaman zaman. :) Buraya ftğ eklediğimde kusur bulamayan bazı şahsiyetler ,yüzü de görmek lazım diye imalı sözler etmişlerdir. :)) Zaten içi temiz olan biri bunu söylemez.Siz siz olun gaza gelmeyin,dost var,düşman var... :KK66: Yüz ftğ ı koymak oldukça tehlikeli . :// Aman ,dikkat kızlar !

baktım goremedım album felan kaldırdın herlde hmm nazar değdi diyosun yanı canım.aman aman nazardan korkanlar koymasın album felan.ben pek ınanmam
kapatmıştım albumua rk görebiliyordu sadece doğruya.. Aman kzılar koymayın ya.

ya ben güzel cici yeni bir elbise aldım yazın Gittim giydim avm indim ev alışverişi yapcam daha girdim kapıdan aaaaa Kadının biri resmen 10 snye benı süzdü ama nasıl bakıyor şaştım:KK53: SAniyesinde Elbisemin eteği takıldı yuvarlak derecesinde yırtıldı..:KK53::KK53:

olsun canım ya bakılır tabi bende bakıyorum profillere ama özellikle bazıları bakmışta o dikkatimi çekti neyse artık :KK1:
Kime diyorsun bilmiyorum kardesim :/ buyuk ihtimal o bahsettigin kisiler arasinda ben de varim :KK14:

Sen dayar dosersen soyle diyorlar diye ,millete noluyor lan Victoria's secret modeli mi yoksa bu kisi diye bakar :)

X