En Sık Aldığınız İltifat ?

Gözlerime alırım iltifat.
Bir de sesimin güzel olduğunu söylerler. Şarkı falan söyleyemem bu arada, sadece konuşma tonumu beğenirler. Üniversitedeki bir hocamız ses tonumun çok özel olduğunu falan söylerdi. Seninle konuşan ister istemez önünü ilikler derdi. Artık nasıl bir iltifatsa :))

şu sıralar en sık aldığım iltifat, '' eşşek sıpası'' kocacım beni sevdiği için bölee diyesi geliyormuss.. ama sevdiği için yani..

deme dedikçee..hoşlanmıyorum dedikçeeeeee :KK47::KK47::KK47::KK47: inada mı yapıyor gıcıklığına mı çözemedim :KK23::KK23::KK23::KK23:

öyle çok değişik süslü cümlüler duydumki:)
ama en güzelleri masum duygularla samimiyetle ifade edilenlerdi.çok güzel bir yüzün var denmesi yetiyordu gerçekten..bir kaç yıl önce sarışın kısa saçlıydım.charles therona benziyorsun falan diyenler olurdu:)
birde yolda yürüken densizin biri kamyon gibi hatun demişti. acayip sinir olmuştum dövcektim nerdeyse :KK9:

bulundugum her ortamda kadınlardan cok fazla ıltıfat alıoyorum bu benı mutlu edıyo bana bayıldıklarını soyluyolar haha mutlu edıo cunku kadın kadını çekemez derler oysakı bızler bırbırımıze boyle ıltıfat etsek hemcınslerımız olarak daha mutlu oguvenlı kadınlar olabılırız :KK9: ozele ınersek en cok koca popoma ıltıfat alıyorum haha squatın etkısını yok saymamak gerekır

Disaridan mizaci cok sert soguk nevale oldugum ama taniyinca seker gibi sevimli ve sevgi pitircigi oldugumu sikca soylerler.

"Edebim el vermez edepsizlik edene,susmak en güzel cevap edebi elden gidene..."

yüzümü , cilt rengimi ve saçlarımı dış görünüş olarak kişilik özelliği olarak arkadaş canlısı , sevimli olduğumu söylerler

X