aslında sevmem şu bana şunu dedi şu bana bunu dediyi falan ama şurda paylaşımnda bulunmak için yazıyorum valla =)
eşimden aldığım en sık iltifat: güzel gözlüm yeşil gözlüm , taşbebeğim, güzelim vs
ama en çok beni etkileyen bir iltifatı vardı ilk tanıştığımızdaydı o da, demişti ki "sen insanda kalıcı hasar bırakırsın, senin üstüne ben daha kimseyi sevememe ki..."
ya gerçekten beni etkileyen sözü o olmuştu, kalbimi tam onikiden vurmuştu
bence önemli olan da o zaten, yani sık iltifat değilde özel iltifatlar almak....
yoksa hergün zaten bayan olsun erkek olsun hep derler çok güzelsin falan, hatta tüm samimiyetimle söylüyorum bıktım diyebilirim bu güzelsin lafından
ya birde şu laf atmalar var bunlar da iltifat çerçevesine girer mi?
daha bu sabah işe giderken adamın biri diyor ki" allah sabah sabah seçip de göndermiş" =)
geçende iğne yaptığım adamın biri beni bekar sanmış( çalışırken takmam çünkü alyansımı) neyse zaten hayran hayran bakıyırdu, ben de "hemen üstüne alınma hatshe belki adam herkese karşı öyledir " dedim kendi kendime ama ertesi gün çiçekle falan geldi, çıkma teklif etti :9 dedim abiciği ben evliyim, adam bayağı bozuldu "böyle güzel kızı bize bırakacak değillerdi ya " dedi
adam gitti bizim arkadaşlar dalga şamata bayağı eğlendiler benle
ya insanın hoşuna gidiyor, neden bilmem hani söylemeseler de biliyorum zaten güzel olduğumu aynaya baktığımda güzel bir kadın görüyorum ama iltifatlar egomu okşuyor işte.....bazen de böyle hissettiğim için kendimden utanıyorum çünkü benim yaptığım başardığım birşey değil bu....allah beni çok çirkin de yaratabilirdi ne bileyim bunla mutlu olmak hakkım değil gibi geliyor....haksızlık gibi bazen de.... ne bileyim amaaan felsefik düşünmeyi derin düşünmeyi sevdiğimden belki de .....
ama şu da varki her kadında güzel bir yan görürüm ....
zaten bence her kadının övülmeye layık yanları vardır aslında , Türk kadını zaten güzel ve özel bence =)hem fizik hem de ruh olarak yani....