- 2 Temmuz 2009
- 6.357
- 15
-
- Konu Sahibi prensesin.uykusuyum
kizlarimi kardesim zannederler beni tanimayan sonra kizlarimin olduklarini söyleyince cok sasirirlar..:1shok:....taniyanlarda ayni seyi söylerler ne kadar genc duruyorsun yasina ragmen..kizlarinda sanki yaninda kardesinmis gibi duruyorlar derler...zemuszemus
banada hep aklı basında nerde ne yapcağini bilen bi kız derlerzemuszemus
hııımm bana da "agır abla" tabirini kullanırlar ama bu bir iltifat mıdır bilememkaydirigubbakcemile3
banada hep aklı basında nerde ne yapcağini bilen bi kız derlerzemuszemus
Yasim 29 ama beni görenler sen daha ufaksin 22 ancak varsin derler,yüzüm minyondur biraz,birde güzel gözlü kizim,güzel gözlü bayan diye hitap ederler buda cok hosuma gider.Esim ve cok yakin cevrem tenin cok güzel kokar derlerki parfüm evde iken pek kullanmam kendime has bir kokum var galiba böyle dediklerine göre:):)
hmm güzelsin dışında genelde fiziğimle ilgili "manken gibisin" gibi yorumlar alıyorum..öyle cok uzun boyum falan yok 170 im ama zaten bu lafı söyleyenler de genelde eski nesilden teyzeler oldugu için normal karşılıyorum:roflol: onun dışında hep konusurkenki ifadelerim üzerine iltifat alırım cok "ikna edici ve güven verici" konusuyomusumsositososito bir zamanlar da cok güzel saclarım vardı kadın erkek herkes saclarımı begenirdi şimdi yanık saclarım var..neyse kısmetdelikafadulden
evet bende ağır kızı çok duyarım :)) ama en çok kibar kaydirigubbakcemile3 küçük yüzlü olduğumdan sanırım ..
en son ünlü birisinden bir iltifat aldım.sengözlerimebaksanab
alımlı ve güzel bir baaayansın iltifatı kaydirigubbakcemile2
bana göre 1.70 ve 1.72 kadına yakışan en ideal boy ,daha uzunu gözüme pek hoş gelmiyor.. manken gibisindir eminim gamzeicimmm
kibar kız güzel bir iltifat..zaten bir kız konusmasından oturup kalkmasına gülüşüne kadar kibar olmalı ama anladıgım kadarıyla senin fiziğin de öyle..ben biraz höt höt olabiliyorum,yani samimi olmadıklarıma karşı kibar,eşe dosta karşı canavar:roflol:
bana çok kibarsın sen ozaman samimi değilsin
bence seninde burnun çok kibar şakkıdı