En Sık Aldığınız İltifat ?

prensesin.uykusuyum

standart.
Kayıtlı Üye
2 Temmuz 2009
6.357
15
Kızlar çevrenizden en çok hangi iltifatları alırsınız "güzelsin" dışında tabiki :) Yada görünüşünüzle ilgili ne duyarsınız en çok ? Yada bugüne kadar aldığınız en ilginç iltifat nedir ?​

Son düzenleme:
kizlarimi kardesim zannederler beni tanimayan sonra kizlarimin olduklarini söyleyince cok sasirirlar..:1shok:....taniyanlarda ayni seyi söylerler ne kadar genc duruyorsun yasina ragmen..kizlarinda sanki yaninda kardesinmis gibi duruyorlar derler...zemuszemus

ne kadar güzel canım :) bende 22 yaşında olmama rağmen hangi lisede okuyorsun diyen çok oluyor :))))) bzn yaşımı inandırmakta zorluk çekiyorum

hmm güzelsin dışında genelde fiziğimle ilgili "manken gibisin" gibi yorumlar alıyorum..öyle cok uzun boyum falan yok 170 im ama zaten bu lafı söyleyenler de genelde eski nesilden teyzeler oldugu için normal karşılıyorum:roflol: onun dışında hep konusurkenki ifadelerim üzerine iltifat alırım cok "ikna edici ve güven verici" konusuyomusumsositososito bir zamanlar da cok güzel saclarım vardı kadın erkek herkes saclarımı begenirdi şimdi yanık saclarım var..neyse kısmetdelikafadulden

banada hep aklı basında nerde ne yapcağini bilen bi kız derlerzemuszemus

kızlar bi kere bana mendil bi satan bi teyze güvercin gibi kızsın dedi :)))) iltifat mı ettin, hakaretmi teyze anlamadım ben bişey dedim

birde komşunun küçük kızı güle benziyorsun demişti hehee:) aldığım en ilginç iltifatlarda bunlardı..

Yasim 29 ama beni görenler sen daha ufaksin 22 ancak varsin derler,yüzüm minyondur biraz,birde güzel gözlü kizim,güzel gözlü bayan diye hitap ederler buda cok hosuma gider.Esim ve cok yakin cevrem tenin cok güzel kokar derlerki parfüm evde iken pek kullanmam kendime has bir kokum var galiba böyle dediklerine göre:):)

tatlım bazı insanların tenleri gerçekten çok güzel kokuyor ..çok şanslısın..

bana göre 1.70 ve 1.72 kadına yakışan en ideal boy ,daha uzunu gözüme pek hoş gelmiyor.. manken gibisindir eminim gamzeicimmm

evet bende ağır kızı çok duyarım :)) ama en çok kibar kaydirigubbakcemile3 küçük yüzlü olduğumdan sanırım ..

kibar kız güzel bir iltifat..zaten bir kız konusmasından oturup kalkmasına gülüşüne kadar kibar olmalı ama anladıgım kadarıyla senin fiziğin de öyle..ben biraz höt höt olabiliyorum,yani samimi olmadıklarıma karşı kibar,eşe dosta karşı canavar:roflol:

en son ünlü birisinden bir iltifat aldım.sengözlerimebaksanab
alımlı ve güzel bir baaayansın iltifatı kaydirigubbakcemile2

bana çok kibarsın sen ozaman samimi değilsin
bence seninde burnun çok kibar şakkıdı

Sanirim en cok gözler ve dudaklar icin iltifat aldim.....Silikonmu yaptirdin diye soranlar bile oldu....benneyaptımki Yok anam dogustan silikonlu benimkiler...zemuszemus

Birde özellikle alman arkadaslarimdan saclarim icin....herhalde genetik birsey ama almanlarin saclari biz türklerin kadar gür degil....Bir arkadasim "Ben bu zamana kadar saclari güzel olmayan bir türk kadini görmedim" dedi...:hulya:

Buda hepimize bir iltifat olsunyerimseniben

bana çok kibarsın sen ozaman samimi değilsin
bence seninde burnun çok kibar şakkıdı

eee burun zaten benim dr yapımı oldugu için okadar da kibar oluversin bi zahmet :))) saol canım..ya kibarlıktan kastım mesela biri bana bişey hakkında fikrimi sorsa olumsuzsa bile söylerim "aa kötü olmuş" veya "bunu nsıl yaparsın" gibi:1ninca:..yani pek süzgeçten geçirmeden konustugum olabiliyor zaman zaman..kafamçokkarıştı hıh,sanırım doğru kelimeyi buldum..pek tatlı diil degilimdir..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…