En Sık Aldığınız İltifat ?

Yok artık ,bu tarz üslub komplekse giriyor tabiiki....

Gerek yok yani...........

Özel mesaj yazdım,ama kutun doluymuş :)) Senin,beni yanlış anlamanı istemem çünkü. :)) Sakın üstüne alınma )) Can-ı gönülden yazıyorum.

Özel mesaj yazdım,ama kutun doluymuş :)) Senin,beni yanlış anlamanı istemem çünkü. :)) Sakın üstüne alınma )) Can-ı gönülden yazıyorum.

Yok artık ,bu tarz üslub komplekse giriyor tabiiki....

Gerek yok yani...........

aynı bu sekılde ınsanlar tanıdım.
belki dediginden daha bile fazla.
benim önyargımda bundan olusmustu zaten
tabi herkese karsı degil.

doluymus simdi farkettim:) her konuda zaten aynı fikirde olucaz diye bir sey yok ben takılmam ama dedigim gibi alıntı olmadan yazılınca acaba banamı ima yaptılar dedim bir an yada bugunlerde alınganlıgım ustumde olabilir

Benim de önceden demek istediğim buydu :26: ama uzun uzun yazmak istemedim ,sıkıldım .

Bana da çok itici geliyor arabın yalellisi gibi beğenildiğini zikreden insanlar...
Yok o bana asıldı, yok herkes bana yazılıyor, vay efendim çevremdeki herkes bana hayran ben napacağım v.s...v.s...
Ben yapamıyorum ya..Acayip utanıyorum....

Genelde saç rengimle alakalı iltifat alıyorum...Konu dışına çıkmış olmayayım bari

Senin de dolu postan :))

Bu arada narmık, sana buradan iltifatlarımı sunuyorum, sen yazıp ta zahmet etme diye de kendim yazıyorum bak

2 çocuk annesisin ve nasıl böyle genç ve zayıf duruyorsun hayret ediyorum..Hayret ederken de bu durumunu kıskandığımı belirtmeden geçemiyorum

Son düzenleyen: Moderatör:
Valla buradan baktığım şu ufak karededen gördüğüm kadarıyla benden zayıfsın, Hiç çocuk doğurmuş gibi değilsin

Bu foto çocuk doğurmadan önceden kalma gerçi...

narmik, bu avatarında tülin şahine benzemişsin aynı, bence biraz benziyosun da zaten

Ya okuldan bir arkadaşım da aynı şeyi söyledi biliyormusun...Şahsen kendimi ona pek benzetmiyorum ama siz öyle diyorsanız öyledir...Ayrıca o benziyordur..Çünkü ben ondan büyüğüm ....

Bak hemen yakın çekim koydu, hem güzelsin hem zayıfsın..Kıskandım
Çok kıskanç bi hatun kişisiyimdir ben

Son düzenleyen: Moderatör:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…