En Sık Aldığınız İltifat ?

simdi okuyunca benimde aklima geldi bikac bisey daha.
yasim 20 olacak aralikta ama hep 17_18 diyolar. iltifat mi bilemiyorum umarim öyledir
cok etkileyici konustugumu soylerler ikna kabiliyetim yuksekmis
fiziksel olarak gögüslerimin böyle top gibi durmasini begenirler genelde arkadaslarim.
saclarin cok saglikli gorunuyor. ( e o kadar bakim yapiyoruz olsun artik..)
ama duymak istedigim iltifat sesin cok güzell
sarki soylemeyi cok seviyorum ama ses kargalarla yarisir o derece kimse beni dinlemiyo

Dış güzellik belli bir yaşa kadar zaten sonra kayıp gidiyor iç güzelliği kalıyor

Kaç yaşına kadar mesela

Çok yıllar önce belediye otobüsünde bir kadın görmüştüm...55 yaşın üzerinde..Çok asil ve hoş bir kadındı...Lezbiyen de değilim valla ama çok etkilenmiştim...Ne kadar güzel ve asil bir havası var diye düşünmüştüm..Bir de bir ara eski sultanlara taktım..Neslişah sultan mesela..Kadının yaşlılık hali bile o kadar güzel ki........Her yaşın güzelliği ayrı bence.....

ya şöyle söyleyim ben özellikle üniversite hayatmda kendini öven insan cok gördüm. zaten hayatı orada tanıdım diyebilirim.
bence cok tanımak degil de biraz vakit gecirmek yeterli. hani anlasılabılıyor zaten.
neyse işte mütevazılık yapmayıp illa ki övünecegım dıye ugrasanlardan tiksinir oldugum icin böyle düsünüyorum.
bak mesela be seni pek tanımam canım ama kendinle ilgili seyler yazarken zaten övünmedigin belli oluyor. diyorum ya anlasılır bir sekılde.
neyse herkesin düsüncesi kendine

Tabikide oyle Ama yinede her geçen yıl bişiler alıyor bir yaştan sonra
Mesela brigitte bardotneymiş ne olmuş

Sanırım ben yaşlanmaktan korkuyorum
Anneme bakıyorum hala çok güzel ama o gençlik halleri bambaşka bunu söylemek istedim

Son düzenleme:

Kendimi övdüğümü düşünenler de oluyor ama Tamamen karşıdaki insanın algılayışı ve bakış açısıyla ilgili bir şey...Normalde kendimi övdüğümü sanmıyorum ama bazan öyle kompleksli ,öyle fesat insanlar çıkıyor ki senin normal olarak söylediğin şeyden bile anlam çıkarıp sana övüngeç damgasını yapıştırabiliyorlar..Böylelerine madem öyle o zaman böyle diyesi geliyor insanın...

Herneyse..Bakın Neslişah Sultanın orta yaşlı hallerinden biri..Belki tek tek bakınca kusursuz değil..Ama çok asil ve zarif bir havası olduğu kesin bence....

karısık işler bunlar o zaman.

işte bakıs açısı. kimi gercekten begense bile fesatlıgından bir kusur bulur söyler

Üniversite yıllarımda çok yakın bir erkek arkadaşım ( sevgilim değil ),Narmik çok güzel bir yüzün var,yüz modeli olabilirsin aslında sen demişti...Belki de beni sevdiği için gönlümü almak için öyle demiştir bilemem orasını..Ama yanındaki kız (ki arkadaşımdan hoşlanıyordu sanırım ) modellik için çok sağlam bir yüze sahip olmak lazım dedi ,burun kıvırarak...Yani senin yüzün çirkine getirmek istedi zannımca...Erkek olan arkadaşım çok şaşırmıştı ama birşey demedi o an..Kız gitmek zorundaydı,dersi başlamıştı...Erkek olan arkadaşım da xxx neden öyle dedi ki,hiç anlam veremedim,senin yüzün zaten sağlam demişti.... Senin bu mesajından sonra aklıma geldi,paylaşayım dedim...Kendini övdü demeyin sonra haaa...

Son düzenleyen: Moderatör:

...............................

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…