hepsi çok şeker çok tatlı ya hepsine oy vermek isterdim ama 1. ye verdim orda gelinlikli beyaz elbiseli bebişdeçok datluydu ya ay yerim ben onları maşşalah Allah nazarlardan saklasın
Rabbim Rahman ve Rahim olan isimleriyle merhamet etsin bu yavrulara ne kadar güzel ne kadar masumlar ben erkek bebek yarışmasındada kız bebek yarışmasında da bebeğin üstüne başına yattığı yatağa değil bebeğe oy verdim çünkü birinin diğerinden farkı yok hepsi güzel hepsi özel
rabbim esirgesin hepsini hayırlı sağlıklı mutlu uzun uzun ömürler nasip etsin hepsine
diğer yarışmada açıklamadım ama bunda 26 nomeroya verdim oyumu yüreğimi parçalayacak kadar mazlum yatıyordu
uzmanım yine harika bi yarışma tebrik ve takdir ediyorum datlım sana da 10 nomero veriyorum:lepi:Şeniz
Maaşallah Maşaallah 41 kere Maşallah diye söze başlamak istiyorum. Yüce Rabbim hepsini anne babasına ve sevdiklerine bağışlasın. :Saruboceq: Hepsi öyle masum ve saf ki, onlar arasında seçim yapılamaz tabiiki, benim nezdimde hepsi birinci ...:lepi: Bütün çocuklarımızı Allah bağışlasın... Ben seçim yaparken şuna göre yaptım, Çocukların fotoğraflarını çekmede bazen anlar vardır. Oğlumun fotoğraflarını çekerkenki yaşadıklarımdan yola çıkarak bazen tühhh kaçırdım dediğim fotoğraflar vardır. ışte bende onlardan birini yansıtan 17 nolu bebeğimize oyumu verdim ... yerimseniben Hani bebeklerde o gülüşü bilirsiniz ve halk arasında herkesçe o gülüşe birşeyler derler... Bu da o anı temsil ediyor... bence... nacizane fikrim. Normalde uyuyan bir bebeği çekmek kolaydır fakat bu anı yakalamak benim gözümde önemli ; gülüş çekerken kaybedilebilirdi... a.s '' Doğal Gülüşlü '' bebiş demek istiyorum 17 numaralı bebişe .... a.s.