Bi iki saate tahlil sonucumu alicam bekliyoruz bakalim 1 gün geçti hala adet olmadim (normalde gunumden erken olurum hiç gecikmez)Canım belirtilerin benimkilere benziyor inşallah hamilesindir :) adet ten bir gün önceye kadar kendimi dinledim ben. Yapmamam gerekiyordu burda hep yazmışlardı psikolojik kendinizi kaptırmayın diye ama insan dayanamıyor. Eşime hergün şöyle belirtim var deyip bunaltıyordum. Ama inşallah bu tatlı bekleyişlerin sonu aydınlık olur
Hadi hayırlısı :)Bi iki saate tahlil sonucumu alicam bekliyoruz bakalim 1 gün geçti hala adet olmadim (normalde gunumden erken olurum hiç gecikmez)
Ayy sn yaptn su camasir suyunu yani bn hamike mi sayiliyorum ayy anlamdim kiiBen başka bi topikte okumuştum orda denemişler olumlu yönde yorumlar vardı. Birazda o yüzden umut oldu bana açıkçası.
Aldn mi sonucuni cnm hadi ins hayrli bi haber verrBi iki saate tahlil sonucumu alicam bekliyoruz bakalim 1 gün geçti hala adet olmadim (normalde gunumden erken olurum hiç gecikmez)
Merak ediyoruz inşallah hayırlı haberler verirsin bize :)))Aldn mi sonucuni cnm hadi ins hayrli bi haber verr
Bn yaptimm bayaa bayaa kopurduu sen nasil yaptiiinBu çamaşır sulu testi yaptım gram köpürmedi
Bn almadim sonucu mu kuzuum ara da bi netten bakiom ama cikmamis ki hafta sonu cikmaz bnce ptsi cikar inss.Merak ediyoruz inşallah hayırlı haberler verirsin bize :)))
Bn yaptimm bayaa bayaa kopurduu sen nasil yaptiiin
Bnde aynen ole yaptmm bayaa kopurduuu. Ama inanmamk lazm dha 1 haftan var rabbmden umit kesilmez kuzum.. ins bebegn sennledirBenim bi tane test bardağım var ona biraz tuvaletimi yaptım sonra içine 1 kapak domestos koydum hiç de köpürmedi. Zaten kendimi hiç hamile de hissetmiyorum . 1 hafta sonra reglim var zaten .
Bnde aynen ole yaptmm bayaa kopurduuu. Ama inanmamk lazm dha 1 haftan var rabbmden umit kesilmez kuzum.. ins bebegn sennledir
Hayırlı uğurlu olsun canımm :))Hcg değerim 726 çıktı :)
Çok teşekkür ederim daha muayene olamadim keseye bakicak ve degerim yukseliyo mu diyeHayırlı olsun canım :)
Sağol canim cok teşekkür ederim :) daha keseye baktirmadik amaHayırlı uğurlu olsun canımm :))
İki gün sonra tekrarlatmıştı doktorum bana testi sonrasında keseye bakmıştı. Ama değerin baya yüksek kaç gün gecikmişti adetinSağol canim cok teşekkür ederim :) daha keseye baktirmadik ama