- 17 Ocak 2018
- 1.699
- 5.625
Çok teşekkür ederim daha muayene olamadim keseye bakicak ve degerim yukseliyo mu diye
Ayyyy hayrli ugurlu olsuuun insss cnm yaa.. rabbim saglikla kucagina almayi nasp etsn ins.. belirtilerini yazz kuzm bizede pay olsnHcg değerim 726 çıktı :)
Hayırlı uğurlu olsun belirtilerin nelerdi canımAyyyy hayrli ugurlu olsuuun insss cnm yaa.. rabbim saglikla kucagina almayi nasp etsn ins.. belirtilerini yazz kuzm bizede pay olsn
Kuzum bn hamile miyim degl miyim bilmiomda sen baskasina yazacagina bana yazdin sanrimHayırlı uğurlu olsun belirtilerin nelerdi canım
2 gunİki gün sonra tekrarlatmıştı doktorum bana testi sonrasında keseye bakmıştı. Ama değerin baya yüksek kaç gün gecikmişti adetin
Insallah canim bi sikinti olmadan kavusuruz inşallah rabbim isteyen herkese nasip etsin :)Inşallah yükselir bebişini de görürsün canım :)
Cok agrin var mi kzum yoksa gelip gdiyo mu bnde bu ay umitliyim yaa yarini iple cekiom resmen soncu alcam dieeInsallah canim bi sikinti olmadan kavusuruz inşallah rabbim isteyen herkese nasip etsin :)
Biz bu ay korunmayi biraktik. Hemen olacagini tahmin etmedim acikcasi. Ama gerçekten hissediyomussun. Ben anladım mesela. Adetime yakin goguslerim şişti baya. Zeytin hic sevmem 20 tane zeytin yedim. Karnima ve kasiklarima 3 4 sn lik kramplar giriyodu ozellikle rahim bölgeme. Gecikince direkt kan tahlili yaptirdim pozitif çıktıAyyyy hayrli ugurlu olsuuun insss cnm yaa.. rabbim saglikla kucagina almayi nasp etsn ins.. belirtilerini yazz kuzm bizede pay olsn
Aniden bi kramp giriyor ama resmen rahmimde hissediyorum yada alt karnimda. 3 4 saniyede geçiyorCok agrin var mi kzum yoksa gelip gdiyo mu bnde bu ay umitliyim yaa yarini iple cekiom resmen soncu alcam diee
Goz bebeklerim büyüdü yüzümde farkli bi ifade vardi yanaklarim kizardi goguslerim şişti baya. Karnima aniden kramp giriyordu bugun azaldi ama bulantim basladiHayırlı uğurlu olsun belirtilerin nelerdi canım
Bnmde bu ay ilk defa ole olduu.. burdaki belirtileri okuyunca bnde ke dimi hamile hissediorum. Bnmde arada sizlio rahmim usutmuste olabilirim . Kendimi hamile hisstmek istiom bi yandan da telkin ediom ck kaptir miyim ben kendimi en iyisi.. bide sende alt karinda karinca geziyomus gibi oldu mu bole icten icten kasinio sankiAniden bi kramp giriyor ama resmen rahmimde hissediyorum yada alt karnimda. 3 4 saniyede geçiyor
Rabbim sag salim kucagina almayi nasip etsn tatlmmBiz bu ay korunmayi biraktik. Hemen olacagini tahmin etmedim acikcasi. Ama gerçekten hissediyomussun. Ben anladım mesela. Adetime yakin goguslerim şişti baya. Zeytin hic sevmem 20 tane zeytin yedim. Karnima ve kasiklarima 3 4 sn lik kramplar giriyodu ozellikle rahim bölgeme. Gecikince direkt kan tahlili yaptirdim pozitif çıktı
Insallah canim bi sikinti olmadan kavusuruz inşallah rabbim isteyen herkese nasip etsin :)
O olmadi ama regl agrisindan farkli bu kramplar anlarsin zatenBnmde bu ay ilk defa ole olduu.. burdaki belirtileri okuyunca bnde ke dimi hamile hissediorum. Bnmde arada sizlio rahmim usutmuste olabilirim . Kendimi hamile hisstmek istiom bi yandan da telkin ediom ck kaptir miyim ben kendimi en iyisi.. bide sende alt karinda karinca geziyomus gibi oldu mu bole icten icten kasinio sanki
Bi çok şey yaşadım cok tecrübe edindim yaşım genç olsa da. Ama tek bildigim ve inandığım rabbimin herşeyi en iyisine göre kararladigi. Allah herşeyin en hayirlisini verir sadece sabret ve bekle. Olmuyosa ilerde daha iyisi olacagi içindir :)Amin canım inşallah sen bol bol dua et bak bizim için :) benim de reglim persembe gunu . Bu ay da adet olursam artık depresyona gircem iyice . 2 senedir ara ara girip çıkıyorum gerçi
Amin canim inşallahRabbim sag salim kucagina almayi nasip etsn tatlmm
Aynen cnm bnm olee..Bi çok şey yaşadım cok tecrübe edindim yaşım genç olsa da. Ama tek bildigim ve inandığım rabbimin herşeyi en iyisine göre kararladigi. Allah herşeyin en hayirlisini verir sadece sabret ve bekle. Olmuyosa ilerde daha iyisi olacagi içindir :)