En Bakımlı El ve Tırnak'' Yarışması Oylaması

En Bakımlı El ve Tırnak'' Yarışması Oylaması

• Ankete Katılan
    277
  • Anket Kapalı .
kim kime laf sokmus allah askına siz okybete foto uolla dediniz ben de yolladım , ne dediginiz belli degil .

bunu ben yaptım. mune a haber veren benim.

Olay amma uzadı ya.. Biri benim için takma tırnak tabiri kullansa gönderirim sade halini, hiç de takmam.. Bence herkes olumlu-olumsuz eleştirilere açık olmalı.. Bu da ilk ve son oldu benim için.. Daha da yarışmaya katılmam. Yöneticilerin de taraf tuttuklarını görmüş olduk hep beraberce..

kim taraf tutuyor

Oylama ne zaman başlamış yaa..
Ben hala muhabbet var sanıyorum..

En çok 1 ve 14u begndım..

şu yarışma kapanmasın gerilmesin diye uğraşıp duruyorum. takma tırnak diyorsunuz. bunun ispatı nasıl olacak. kestim dediğinde yalan kardeşim dersem günah alırsamnolacak. gerçekten kesmişse.nasıl ispatlayacaız bunu.
takma tırnak olduğuna inandığınız kişi sanki birinci önde gidiyor,

Hiç yakıştıramadım sana :) ne tarafıymış

Bence taraf yok ama çok gereksizdi büyümesi. Takma denildiyse yapılacak şey orjinalini göndermekti bu kadar. Kimse zaten takmayla birinci olur korkusuyla söylemedi fazla oy alamadı da zaten, yasak olduğu için aydınlatılmak istedik herkeste aynı düşünce vardı tek kişi değildi takma olduğunu düşünen değil mi yani. Atıyorum biri bana bu senin elin değil dedi ben çeker atarım ne kırılması ne gocunması ya birinciye madalya altın mı verilecek sanki

Tırnak yapısı kesilse de belli olur okypete olay zaten birinci olması değil , hem burda sayfalarca da yazsak yarışma neden kapansın hakaret yok küfür yok yani. Herkes oyluyor biz de yorum yapıyoruz

resim yolladı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…