Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Fotografni eklesene cok merak ettimben katılaydım bende yanmıstım
tırnaklarım güçlü, uzun ve lale şeklindedir
takma dıye dıye dolanırdınız.
nıye kı? yalan borcum mu var...Fotografni eklesene cok merak ettim
Anlayamadim?,seklini merak etmistim .snıye kı? yalan borcum mu var...
evet güzel gerçekten :)ben katılaydım bende yanmıstım
tırnaklarım güçlü, uzun ve lale şeklindedir
takma dıye dıye dolanırdınız.
Onaylıyorum :) kesinlikle parmak ve tırnak yapın çok güzel :)nıye kı? yalan borcum mu var...
söyledım ya şeklini..sankı yalan soyluyormusum gıbı foto at dıyorsun da ondan dedım.Anlayamadim?,seklini merak etmistim .s
sen nerden gördün kız :qevet güzel gerçekten :)
senın de ip ince uzun parmakların var bebeeemOnaylıyorum :) kesinlikle parmak ve tırnak yapın çok güzel :)
Ya gormek istedim soyledim allah askina ne kadar anlayışsızsınız iyi aksamlarsöyledım ya şeklini..sankı yalan soyluyormusum gıbı foto at dıyorsun da ondan dedım.
işim gücüm yok foto mu atcam :q
sen nerden gördün kız :q
senın de ip ince uzun parmakların var bebeeem
ee boy uuzun olunca
çok önemlı degılYa gormek istedim soyledim allah askina ne kadar anlayışsızsınız iyi aksamlar
Sağol canım :) yarın kırmızı oje süreyim bunun aşkına :)söyledım ya şeklini..sankı yalan soyluyormusum gıbı foto at dıyorsun da ondan dedım.
ee boy uuzun olunca
sür sürSağol canım :) yarın kırmızı oje süreyim bunun aşkına :)
yarısma bıttıkten sonra
Kimse kendini ispat etmek zorunda değil bence. Kaldı ki bu forum yüz güzelliği yarışmasına fake fotoğraflar ile katılan görmüş iken, tırnak ispatı yarısına görmek basit geliyor.yarısma bıttıkten sonra
olaydı ıyıydı :q
çoğu kişiye haksızlık oldu bence
ben pembe sürdüm şahjt hanım. gelin ne renk sürdü acep :)Sağol canım :) yarın kırmızı oje süreyim bunun aşkına :)
bileklik takı fotolarında bir tane vardısöyledım ya şeklini..sankı yalan soyluyormusum gıbı foto at dıyorsun da ondan dedım.
ee boy uuzun olunca
kız sur niye atar yapıyon kızaçok önemlı degıl