- 17 Şubat 2013
- 1.587
- 1.477
- 198
birincinin oyu açık ara olunca uzatmaya gerek yok bencebilmemki. siz bilirsiniz. bakaım diğer arkadaşlar ne diyecek buna
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
birincinin oyu açık ara olunca uzatmaya gerek yok bencebilmemki. siz bilirsiniz. bakaım diğer arkadaşlar ne diyecek buna
makyajjjj olsun olsun olsun :)bu kategoriye bir süre ara vereceğim ben. saç makyaj vs devam
yok bu yarışmada olmaz bu. bundan sonrakiler için sordum.birincinin oyu açık ara olunca uzatmaya gerek yok bence
oky buraya neden ara verıyoruz?yok bu yarışmada olmaz bu. bundan sonrakiler için sordum.
canım görmüyormusun. takma tırnak yok desem bunlar oluyor var desem serbest desem haksızlık o takmış o tabiki oy alır denecek. sorun devam edecekoky buraya neden ara verıyoruz?
eğer bir daha bu konu içinnde takma tırnak yorumu olursa yarışmayı kapatacağım.[/Q
sen de haklısın ama bir şey görünce söylemeyelim mi yani? onu mu demek istiyorsun?
ben konu içinde olmasın dedimdi.Suçlamak, zan altında bırakmak yerine herkes şüphesini hesaba katarak oy verirse daha iyi olur.
Yarışma başvurusunda yasak diye bi kural da dikkatimi çekmedi benim.hatta protez tırnak baya olur diye bekliyodum.yarışmacıları görünce şaşırdım.
ben konu içinde olmasın dedimdi.
Attım hanımefendi içiniz rahat olsun , bu kadar dert etmenize gerek yok , sonuçta birinci belli :)