• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

En Bakımlı El ve Tırnak'' Yarışması Oylaması

• Ankete Katılan
    277
  • Anket Kapalı .
daha geçen gün bir kriz atlattık. yarışma kapanıyordu. yine buna devam ederseniz olacağı bu.

söyleyin peki.,bir daha bu konuya yorum yazmıyorum. istediğiniz yazın. ama olacak hiçbirşeyden ben sorumlu değilim bu saatten sonra. buyrun

bir sorun olduğunu düşünen bundan sonra mune a yada kazene yazabilir. benden bu kadar.

Suçlamak, zan altında bırakmak yerine herkes şüphesini hesaba katarak oy verirse daha iyi olur.

Yarışma başvurusunda yasak diye bi kural da dikkatimi çekmedi benim.hatta protez tırnak baya olur diye bekliyodum.yarışmacıları görünce şaşırdım.

Suçlamak, zan altında bırakmak yerine herkes şüphesini hesaba katarak oy verirse daha iyi olur.

Yarışma başvurusunda yasak diye bi kural da dikkatimi çekmedi benim.hatta protez tırnak baya olur diye bekliyodum.yarışmacıları görünce şaşırdım.
ben konu içinde olmasın dedimdi.

bence şüphe varsa giderilmeli...
düşünsenize benim takma tırnak taktığımı düşünüp oy veren olmasaydı nasıl kötü olurdu...yani şüphelenmekte ve ıspatlamakta sorun olmamalı bence gayet doğall şeyler...kızılacak birşey değil

Evet dün de konu açıldı başka numara üstüne alındı ama herkes 23 numaradan bahsediyordu bence de takma lütfen ojesiz çekip O okypete ye mesaj atsın o da yayınlasın
Attım hanımefendi içiniz rahat olsun , bu kadar dert etmenize gerek yok , sonuçta birinci belli :)

Merhaba,
birkaç gündür burda konuşulanları sessizce takip ediyorum, birtakım şüphelerinizden bahsediyorsunuz, elbette şüpheleriniz varsa dile getireceksiniz, buna bizlerinde bir itirazı yok ama şüpheler keşke burdan değilde yöneticilere özelden söylenseydi, böylece hem yarışmacıların hepsi zan altında kalmaz, hem şüphe ettiğiniz kişi incinmez, hemde yarışma bu kadar çalkalanıp durmazdı.

Ne ben ne de diğer yönetici arkadaşlarım tırnak uzmanı değiliz, hatta hayatımda hiç manikür dahi yaptırmışlığım yoktur, takma tırnaktan da anladığım söylenemez, kimseyi ne takma tırnak var, ne de yok diyerek töhmet altında bırakamam lakin yarışmacının ojesiz tırnaklarını yaşanan bunca şeyden dolayı bende incelemek durumunda kaldım, yarışmacımız fotoya izni ve bilgisi dışında baktığım için kusuruma bakmasın, okypete bana gelip fikir sorduğundan mecburen böyle birşey yaptık.
Üyenin tırnak yapısı tırnak diplerinden itibaren kare bir yapıya sahip, yineliyorum uzman değilim, mutlak ve kat'a eminim demem gördüğüm tırnaklar ojesizdi ve tırnaklar iri görünüyordu.

Kaldı ki farz edelim yarışmacının tırnakları takma olsun. Sonuçlara bakar mısınız:

1. 1. numaralı aday
    Oylanma: 81
    43,8%

2. 2. numaralı aday
    Oylanma: 5
    2,7%

3. 3. numaralı aday
    Oylanma: 2
    1,1%

4. 4. numaralı aday
    Oylanma: 6
    3,2%

5. 5. numaralı aday
    Oylanma: 1
    0,5%

6. 6 numaralı aday
    Oylanma: 4
    2,2%

7. 7 numaralı aday
    3,2%

8. 8 numaralı aday
    0,5%

9. 9 numaralı aday
    Oylanma: 0
    0,0%

10. 10 numaralı aday
    0,0%

11. 11 numaralı aday
    Oylanma: 19
    10,3%

12. 12 numaralı aday
    Oylanma: 11
    5,9%

13. 13 numaralı aday
    0,0%

14. 14 numaralı aday
    3,2%

15. 15 numaralı aday
    Oylanma: 2
    1,1%

16. 16 numaralı aday
    0,5%

17. 17 numaralı aday
    Oylanma: 4
    2,2%

18. 18 numaralı aday
    Oylanma: 16
    8,6%

19. 19 numaralı aday
    3,2%

20. 20 numaralı aday
    0,0%

21. 21 numaralı aday
    Oylanma: 5
    2,7%

22. 22 numaralı aday
    0,5%

23. 23 numaralı aday
    Oylanma: 8
    4,3%

Ayın 18'inde sonuçlanacak bir yarışmada az çok sıralamalar ortaya çıkıyorken bu yarışmacımızın aradaki 73 oyluk farkı aşması kolay mı?
Yineliyorum velevki yarışmacının tırnakları takma, siz zaten kafanızda belirlediğiniz yarışmacılara oy vermiyor musunuz? Problem nedir o zaman?

Bakın lütfen sizden rica ediyorum, eleştiri hakkımızı kullanıyoruz diyorsunuz amenna ama şu anda 23 numaralı yarışmacıyı kırdığınız gibi diğer yarışanları da üzüyorsunuz, bu kadar çalkantıya yarışma iptal olsa oy alma potansiyeli olan 1. olabilecek üyelerin 1. olma sevincini, bu zevki, bu heyecanı yaşamasını engellemenin burukluğunu yaşamayacak mısınız hiçbiriniz?

Back