- 20 Mart 2008
- 140.473
- 210.268
- 60
- Konu Sahibi Huy Meselesi
- #1.081
ewettt
Cok acıktımmm
Niyetlisin herhalde..
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
ewettt
Cok acıktımmm
ewetttt akşam eyüp sultana gideceğimmNiyetlisin herhalde..
ewetttt akşam eyüp sultana gideceğimm
Sağol canım...Allah kabul etsin orucunu..
artık yazmazsam rahatlayamıycam,hırs yaptı bir arkadaş bi arkadaşa hızla oy toplanıyor,acaba kim,hımmmm
yarışma sonu yada şimdi o arkadaşı deşifre edeceğim,sustum sustum yeter artık,altı üstü yarışmaydı,çok uğraştınız benimle.
kimse aptal değil arkadaşım,burada ben ve herkesin hakkı yeniyor,11 kişi hazırda mı bekliyormuş,ayrıca hepsi de aynı üyenin arkadaşı,bu kişinin buradaki yarışmacılarla bir alakası yok bu arada,yani oy toplayan yarışmacı değil.
Ewet kimsenin aptal olmadığı ortadakimse aptal değil arkadaşım,burada ben ve herkesin hakkı yeniyor,11 kişi hazırda mı bekliyormuş,ayrıca hepsi de aynı üyenin arkadaşı,bu kişinin buradaki yarışmacılarla bir alakası yok bu arada,yani oy toplayan yarışmacı değil.
ne demek bu arkadaşım,şu anda hızla oy toplanan bir arkadaş var ama bu yarışan kişi değil,hatta onun arkadaşı da değil yani onunla alakası yok ama tek tek hızla oy verenlere baktım,hep aynı üyenin arkadaşı,evet aptal değilim,değilizEwet kimsenin aptal olmadığı ortada
Tamam arkadaşımne demek bu arkadaşım,şu anda hızla oy toplanan bir arkadaş var ama bu yarışan kişi değil,hatta onun arkadaşı da değil yani onunla alakası yok ama tek tek hızla oy verenlere baktım,hep aynı üyenin arkadaşı,evet aptal değilim,değiliz
yarışma sonu yada şimdi o arkadaşı deşifre edeceğim,sustum sustum yeter artık,altı üstü yarışmaydı,çok uğraştınız benimle.
Şikayet kib butonuyla yapılır özel mesajla değil.marga konun yöneticisi diye şikayetimi ilettim bana mesaj atma yazdı
ben kendi adıma bu yarışmaya asla katılmam çok hevesliydim ama iyi niyet yokmuş,taciz etmek için 2. üyelik aldılar ,olmadı kişisel satasıyorlar,
editör kendisi,bırakın kendisi yanıtlasın bende üyeyimŞikayet kib butonuyla yapılır özel mesajla değil.
Kimsenin ayrıcalığı yok diye açıklaması var kazen beyin
Ne tacizi? Neden seni taciz etsinler ki?
4 nolu yarışmacıyı,baştan okumanız gerekNe tacizi? Neden seni taciz etsinler ki?
Dünden beri yarışmayı karıştırma çabası içerisindesin.editör kendisi,bırakın kendisi yanıtlasın bende üyeyim
buna yönetim karar verir siz değilDünden beri yarışmayı karıştırma çabası içerisindesin.
Amacın ortada olunca Susmakta zorlanıyor insan