- Konu Sahibi Huy Meselesi
- #2.941
senin varmı ki vermedin bana ama hemen özelden atıorum ekle beni.,DBeni takip etme zaten
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
senin varmı ki vermedin bana ama hemen özelden atıorum ekle beni.,DBeni takip etme zaten
norwemm özledim seni ya off dün aklıma geldi lune napıyor acaba onu da çok özeldim La Lune iyimisin arada uğruyormusun yakatılmadım kuzum aslında foto atmıştım da kurala uygun değilmiş ondan sonra da vaktim olmadı çekmeye
Luneyi ben de çok merak ettim, bir anda koptu gitti.norwemm özledim seni ya off dün aklıma geldi lune napıyor acaba onu da çok özeldim La Lune iyimisin arada uğruyormusun ya
lune gelmiyo sanırım bende kuzumnorwemm özledim seni ya off dün aklıma geldi lune napıyor acaba onu da çok özeldim La Lune iyimisin arada uğruyormusun ya
senide özledim ya napıyorsun norwem nerelerdesinlune gelmiyo sanırım bende kuzum
norwemm özledim seni ya off dün aklıma geldi lune napıyor acaba onu da çok özeldim La Lune iyimisin arada uğruyormusun ya
lune gelmiyo sanırım bende kuzum
Luneyi ben de çok merak ettim, bir anda koptu gitti.
Luneeemmm İnşallah en kısa zamanda normal hayatına dönersin. Bizler aynıyız işte.. Kendi adıma :)Kızlar çalıştığım okul çok zorluyordu beni yerleşmek vs derken gerçekten kötü bir dönem geçirdim.
Ancak kendime geliyorum. Sizler neler yapıyorsunuz?
beni hiç sorma ya atandığımdan beri başıma gelmeyen iş kalmadı başım dumanlı lune neyse şu aralar iyiyim idare ediyorum ama maşallah deyim inşallah herşey yoluna girmiştir senin için özledik seniKızlar çalıştığım okul çok zorluyordu beni yerleşmek vs derken gerçekten kötü bir dönem geçirdim.
Ancak kendime geliyorum. Sizler neler yapıyorsunuz?
Canımmmmm topiğe uğra arada çokk özledim seni.Luneeemmm İnşallah en kısa zamanda normal hayatına dönersin. Bizler aynıyız işte.. Kendi adıma :)
Ahhh dumanlı kuzum, anlatabilirsinn her zaman.beni hiç sorma ya atandığımdan beri başıma gelmeyen iş kalmadı başım dumanlı lune neyse şu aralar iyiyim idare ediyorum ama maşallah deyim inşallah herşey yoluna girmiştir senin için özledik seni
GeliyoruummmCanımmmmm topiğe uğra arada çokk özledim seni.