• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

En Bakımlı El ve Tırnak'' Yarışması Oylaması

En Bakımlı El ve Tırnak'' Yarışması Oylaması

• Ankete Katılan
    277
  • Anket Kapalı .
günaydın hatunlarrr, ooo gece 2:22 yi görmüşsünüz ne güzel.ben cumartesi de çalıştığım için tavuk gibi 22:00 de yattım :eek:

günaydın,yine gergin dakikalar yaşanmış sanırım buralarda o_O sağlık olsun,bizde sohbet edecek ,eğlenecek başka konular buluruz değil mi?
aynen. buluruz. demekki henüz yarışma olayına hazır değiliz bu bölümde.. modada ve yemekteki yarışmalar var zaten. onlarla vakit geçiririz bizde..

yaa neden olmasın ki yarışma...oky?
böyle şeyler normal...iki tarafın da alınmaması lazım...evett üzücü ama alınacak kırılacak birşey olmamalı...iki tarafın da...bence tırnakların önünü kapamayalım :)bir sürü cevher var...:)

bir 15 dakika sonra çıkacağım.hayyal kuaförde. o yüzden 15 dakika burdayım. kızlar her 3 sayfada bir gerginlik oluyor. bu da hoş değil. yarışmanın eğlencesi falan kalmadı. bu diğerlerindede olursa bende film kopacak. keçiler kaçacak çünkü : )

Günaydınlar ilk defa yarışmaya katıldım gram zevk almadım girip okudukça çok geriliyorum en basından beri saçma bi muhabbet aldı başını gidiyo ve 1.belli olmuş zaten ki benim fikrim 1. den çok çok güzel tırnaklar varken ortada :KK66:
Birincinin oje rengi tatli dikkat cekici ve susleri filan var birde 1 Numara olunca akildada kaliyor bencede ondan daha fazla emek harcamis vede guzel tirnak var ama oda bakimli hakkini yemeyelim bicogumuzun etleri dururken i almis .d

bir 15 dakika sonra çıkacağım.hayyal kuaförde. o yüzden 15 dakika burdayım. kızlar her 3 sayfada bir gerginlik oluyor. bu da hoş değil. yarışmanın eğlencesi falan kalmadı. bu diğerlerindede olursa bende film kopacak. keçiler kaçacak çünkü : )
ya bu yarışma ne zaman oldu tuh kacırdımmm ama ben :(

1 numaraya vermiştim oyumu. Uzun tırnak , uzun ince parmaklar her zaman çok daha zarif gelir benim gözüme.
En güzel el kendisine aitti =)
Arkadaşım kesinlikle hakederek birinciliği elde etti tebrik ediyorum .

Kızlar ya ben bunca gerginliğin arasında merakımı gidermek ve ortamı yumuşatmak için bişi sormak istiyorum.bu tırnak süslerinden bende almak istiyorum ama bulamıyorum.nerden alıyorsunuz bu süsleri yav bana da söyleyinnnn :KK74:
ben tırnak için yapılanlardan değil ahşap süslemek için yapılanları kullanıyorum.biraz kalın oluyor ama cila sürüyorum üstüne.
5.JPG

Back