- 28 Kasım 2008
- 4.461
- 756
- 398
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
günaydın,yine gergin dakikalar yaşanmış sanırım buralarda sağlık olsun,bizde sohbet edecek ,eğlenecek başka konular buluruz değil mi?günaydın. bir süre ben yarışma açmayaacağım. uzun bir süre..
aynen. buluruz. demekki henüz yarışma olayına hazır değiliz bu bölümde.. modada ve yemekteki yarışmalar var zaten. onlarla vakit geçiririz bizde..günaydın,yine gergin dakikalar yaşanmış sanırım buralarda sağlık olsun,bizde sohbet edecek ,eğlenecek başka konular buluruz değil mi?
evet buna katılıyorum tabi kendi fikrim sonuçta çoğunluğun kararı önemli[/QUOTE]1. den çok çok güzel tırnaklar varken ortada
@Surrender ın nikahına gidiyorum. gelince cevap yazacağım. işin açıkçası eğlencce yerine gerilmekten hoşlanmıyorum. öptüm herkesi. bu arada nikah şahidi de @HayyaL :)
gerçekten. kk nelere kadir kkda tanıştık. nikah şahitliğini bile kkdaki arkadaşımız yapıyor. dostluk bu işteaa sör evleniyor mu gerçekten.
Birincinin oje rengi tatli dikkat cekici ve susleri filan var birde 1 Numara olunca akildada kaliyor bencede ondan daha fazla emek harcamis vede guzel tirnak var ama oda bakimli hakkini yemeyelim bicogumuzun etleri dururken i almis .dGünaydınlar ilk defa yarışmaya katıldım gram zevk almadım girip okudukça çok geriliyorum en basından beri saçma bi muhabbet aldı başını gidiyo ve 1.belli olmuş zaten ki benim fikrim 1. den çok çok güzel tırnaklar varken ortada
ya bu yarışma ne zaman oldu tuh kacırdımmm ama benbir 15 dakika sonra çıkacağım.hayyal kuaförde. o yüzden 15 dakika burdayım. kızlar her 3 sayfada bir gerginlik oluyor. bu da hoş değil. yarışmanın eğlencesi falan kalmadı. bu diğerlerindede olursa bende film kopacak. keçiler kaçacak çünkü : )
sende mı varsın pınkımÖrneğin şüphelenilen bensem, özel mesajla size ojesiz resim atayım :)
ben tırnak için yapılanlardan değil ahşap süslemek için yapılanları kullanıyorum.biraz kalın oluyor ama cila sürüyorum üstüne.Kızlar ya ben bunca gerginliğin arasında merakımı gidermek ve ortamı yumuşatmak için bişi sormak istiyorum.bu tırnak süslerinden bende almak istiyorum ama bulamıyorum.nerden alıyorsunuz bu süsleri yav bana da söyleyinnnn
Çok güzelmiş gerçekten öyle tırnakta kalın da durmuyo.nerden aldın canım ne kadara aldın ayıptır sormasıben tırnak için yapılanlardan değil ahşap süslemek için yapılanları kullanıyorum.biraz kalın oluyor ama cila sürüyorum üstüne.
Eki Görüntüle 1334906
acaba benim pc de mi hata var bir tek ben mi gördüm manikürden yaralanmış parmakları.Birinci el kimin eli? Çok güzelmiş.