- 29 Şubat 2012
- 61.512
- 62.458
- Konu Sahibi Huy Meselesi
Haydi bakalim bekliyorum az kaldi :)Şimdiden abimi ikna etmeye baslarsaaaam 1 haftaya anca çeker
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Haydi bakalim bekliyorum az kaldi :)Şimdiden abimi ikna etmeye baslarsaaaam 1 haftaya anca çeker
Oyyyy kiyamam yaaaaa gel ben cekeyimmmAbimin afooonu vaaa bu yarısmada dicem beni bi çeki veeee benim telefonun kamerası ölmüste ağlayanı yok
Haydi bakalim bekliyorum az kaldi :)
Sorma geçen bi foto attım arkadaşa tost makinesiylemi çektin dedi yaOyyyy kiyamam yaaaaa gel ben cekeyimmm
Tost makinesiyle ne alaka fahriyem gec saat oldu anlayamadim espriyiSorma geçen bi foto attım arkadaşa tost makinesiylemi çektin dedi ya
Bende anlamadım kötü demek istedi :)Tost makinesiyle ne alaka fahriyem gec saat oldu anlayamadim espriyi
Ben de bozuk fotoğraflar için ütü ile mi çektin derimBende anlamadım kötü demek istedi :)
Ben de bozuk fotoğraflar için ütü ile mi çektin derim
Bak tiklada oyle diyormus :) ya ben bu zamana kadar kimseye boyle bisi demedim bana da denildigini duymadimBende anlamadım kötü demek istedi :)
Az kaldi evlacimmmmm :) bekliyorummmm sahalara geri donme vaktin coktan geldi senin kacirmaaaaa :)Huy Meselesi baby bu sefer kacirmicimmm insallahhh
Ama ben hala anlamadim utu kirisik seyleri duzeltmek icinBen de bozuk fotoğraflar için ütü ile mi çektin derim
Esprinin bi boyutu zaarBak tiklada oyle diyormus :) ya ben bu zamana kadar kimseye boyle bisi demedim bana da denildigini duymadim
Isikli bir ortamda cek sen gayet iyi cikar inan banaEsprinin bi boyutu zaar
Sabah erkenden kalkaçam gün ışığıyla cekecemIsikli bir ortamda cek sen gayet iyi cikar inan bana
Ist. Bulda gunesi su gunlerde zor gorucez gibiSabah erkenden kalkaçam gün ışığıyla cekecem
Aynen kar yacak deyolarIst. Bulda gunesi su gunlerde zor gorucez gibi
Canim bayagidir giremiyorum çok yoğunum görmemişim kızzdeadline yaşıyon mu canım sen o kadar etiketledim seni hiç dönmedin