Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
vayyybileklik takı fotolarında bir tane vardı
beyaz ten hastası olarak beyaz ele bayılırım
kim kime laf sokmus allah askına siz okybete foto uolla dediniz ben de yolladım , ne dediginiz belli degil .Bu kadar problem yapacak site yöneticilerinin konuya dahil olmasına gerek duyacak ne vardı anlamadım ? Bu eğlencesine yaptığımız bir yarışma takma tırnak kullanmış biri olarak az çok tahminde bulundum ben de bu kadar alıngan olmak yersiz. He ben de katıldım yarışmaya biri benimkine takma dese hayır değil der bi fotoğrafını atardım kırılacak, laf sokacak ne var çok garip ya
bunu ben yaptım. mune a haber veren benim.Bu kadar problem yapacak site yöneticilerinin konuya dahil olmasına gerek duyacak ne vardı anlamadım ? Bu eğlencesine yaptığımız bir yarışma takma tırnak kullanmış biri olarak az çok tahminde bulundum ben de bu kadar alıngan olmak yersiz. He ben de katıldım yarışmaya biri benimkine takma dese hayır değil der bi fotoğrafını atardım kırılacak, laf sokacak ne var çok garip ya
frenç olcekkkben pembe sürdüm şahjt hanım. gelin ne renk sürdü acep :)
bir editör olarak bunu adminlerle paylaşmak haber vermek görevim.bunu ben yaptım. mune a haber veren benim.
seni cok bunalttim farkındayım ,herkesin huzurunda özür dilerim oky :)bunu ben yaptım. mune a haber veren benim.
estafurullah. özür dileyecek bir şey yokseni cok bunalttim farkındayım ,herkesin huzurunda özür dilerim oky :)
kim taraf tutuyorOlay amma uzadı ya.. Biri benim için takma tırnak tabiri kullansa gönderirim sade halini, hiç de takmam.. Bence herkes olumlu-olumsuz eleştirilere açık olmalı.. Bu da ilk ve son oldu benim için.. Daha da yarışmaya katılmam. Yöneticilerin de taraf tuttuklarını görmüş olduk hep beraberce..
Hiç yakıştıramadım sana :) ne tarafıymışOlay amma uzadı ya.. Biri benim için takma tırnak tabiri kullansa gönderirim sade halini, hiç de takmam.. Bence herkes olumlu-olumsuz eleştirilere açık olmalı.. Bu da ilk ve son oldu benim için.. Daha da yarışmaya katılmam. Yöneticilerin de taraf tuttuklarını görmüş olduk hep beraberce..
Bence taraf yok ama çok gereksizdi büyümesi. Takma denildiyse yapılacak şey orjinalini göndermekti bu kadar. Kimse zaten takmayla birinci olur korkusuyla söylemedi fazla oy alamadı da zaten, yasak olduğu için aydınlatılmak istedik herkeste aynı düşünce vardı tek kişi değildi takma olduğunu düşünen değil mi yani. Atıyorum biri bana bu senin elin değil dedi ben çeker atarım ne kırılması ne gocunması ya birinciye madalya altın mı verilecek sankiOlay amma uzadı ya.. Biri benim için takma tırnak tabiri kullansa gönderirim sade halini, hiç de takmam.. Bence herkes olumlu-olumsuz eleştirilere açık olmalı.. Bu da ilk ve son oldu benim için.. Daha da yarışmaya katılmam. Yöneticilerin de taraf tuttuklarını görmüş olduk hep beraberce..
şu yarışma kapanmasın gerilmesin diye uğraşıp duruyorum. takma tırnak diyorsunuz. bunun ispatı nasıl olacak. kestim dediğinde yalan kardeşim dersem günah alırsamnolacak. gerçekten kesmişse.nasıl ispatlayacaız bunu.
takma tırnak olduğuna inandığınız kişi sanki birinci önde gidiyor,
resim yolladıBence taraf yok ama çok gereksizdi büyümesi. Takma denildiyse yapılacak şey orjinalini göndermekti bu kadar. Kimse zaten takmayla birinci olur korkusuyla söylemedi fazla oy alamadı da zaten, yasak olduğu için aydınlatılmak istedik herkeste aynı düşünce vardı tek kişi değildi takma olduğunu düşünen değil mi yani. Atıyorum biri bana bu senin elin değil dedi ben çeker atarım ne kırılması ne gocunması ya birinciye madalya altın mı verilecek sanki
resim yolladı
kendi isterse koysun. izin almadan benim koymam etik olmaz.Sakıncası yoksa sahibinden izin alalım biz de bakalım gerçekten öyle ise kusura bakma da deriz kapanır gider çok da önemli değil yani.