Ben yarışmaya ödül için katılmadım zaten , kimseninde buradan gelecek Ödülede ihtiyacıda yok :)Bence taraf yok ama çok gereksizdi büyümesi. Takma denildiyse yapılacak şey orjinalini göndermekti bu kadar. Kimse zaten takmayla birinci olur korkusuyla söylemedi fazla oy alamadı da zaten, yasak olduğu için aydınlatılmak istedik herkeste aynı düşünce vardı tek kişi değildi takma olduğunu düşünen değil mi yani. Atıyorum biri bana bu senin elin değil dedi ben çeker atarım ne kırılması ne gocunması ya birinciye madalya altın mı verilecek sanki
Uzatmayın diyorsunuz halen uzatan sizsiniz , yeter artık ya ...........Sakıncası yoksa sahibinden izin alalım biz de bakalım gerçekten öyle ise kusura bakma da deriz kapanır gider çok da önemli değil yani.
Ben yarışmaya ödül için katılmadım zaten , kimseninde buradan gelecek Ödülede ihtiyacıda yok :)
Ayrıca fazla Uzatmayalım arkadaşım , yarışma iptal olursa suçluluk hissederim ve 1.olan arkadaşada haksızlık etmiş oluruz..
Iyi akşamlar :)
o
kendi isterse koysun. izin almadan benim koymam etik olmaz.
Yazdığım mesaj dan onumu anladın yanlış analiz ediyorsun ama ikinci mesajım da evet agresifleştim çünkü artık haddini aşmaya başladınBen olabildiğince sakin yaklaşırken sen neden bu kadar agresifsin anlamış değilim. İyi akşamlar
ben flormar standından almıştım canım ama üşengeçliğimden hiç kullanmadım öylece duruyor.aslında nasıl yapıştırılıyor onu da bilmiyorum,tırnak yapıştırıcıylamı yoksa direk ojenin üstünemi bilmiyorum.bilen ve burada yapan arkadaşlar aydınlatırsa sevinirim.Kızlar ya ben bunca gerginliğin arasında merakımı gidermek ve ortamı yumuşatmak için bişi sormak istiyorum.bu tırnak süslerinden bende almak istiyorum ama bulamıyorum.nerden alıyorsunuz bu süsleri yav bana da söyleyinnnn
Evet bende gördüm flormarda.biraz pahalı geldiği için almadım.ben genelde taşlı şeyler var ya onlardan kullanmıştım baloda.çok hoşuma gitmişti ondan bende kullanmak istedim.ordaki kadın direk oje kurumadan üstüne koydu.kuruduktan sonrada şeffaf oje sürmüştü.ben flormar standından almıştım canım ama üşengeçliğimden hiç kullanmadım öylece duruyor.aslında nasıl yapıştırılıyor onu da bilmiyorum,tırnak yapıştırıcıylamı yoksa direk ojenin üstünemi bilmiyorum.bilen ve burada yapan arkadaşlar aydınlatırsa sevinirim.
ben flormar standından almıştım canım ama üşengeçliğimden hiç kullanmadım öylece duruyor.aslında nasıl yapıştırılıyor onu da bilmiyorum,tırnak yapıştırıcıylamı yoksa direk ojenin üstünemi bilmiyorum.bilen ve burada yapan arkadaşlar aydınlatırsa sevinirim.
Gratis flormar watsons bir çok kozmetikçide satılıyor hatta bir ara avonda satıyordu :) İstediğiniz renk ojeyi sürüp kuruttuktan sonra şeffaf bir oje sürüp yapıştırın oluyor gayet güzel :) Kimisi kendinden yapışkanlı oluyor.Kızlar ya ben bunca gerginliğin arasında merakımı gidermek ve ortamı yumuşatmak için bişi sormak istiyorum.bu tırnak süslerinden bende almak istiyorum ama bulamıyorum.nerden alıyorsunuz bu süsleri yav bana da söyleyinnnn
Evet ya o sağa sola takılma olayı çok sinir :) Havyar ojede de oluyor aynı sorunGratisten aldım ben ince olanları makbul soyulmuyor kalınları sağa sola takılıyor
Avondan pek bişi almadığım için kataloguna bakmadım o yüzden bilmiyorum.ama gratis watsons gibi yerlerde baktım ama böyle nasıl desem taşlı gibi göremedim.hep yapıştırmalı tarzda vardı hoşuma gitmedi pek.Gratis flormar watsons bir çok kozmetikçide satılıyor hatta bir ara avonda satıyordu :) İstediğiniz renk ojeyi sürüp kuruttuktan sonra şeffaf bir oje sürüp yapıştırın oluyor gayet güzel :) Kimisi kendinden yapışkanlı oluyor.
Nerde oturuyorsun bilmiyorum ama istanbul optimumdaki watsonsta görmüştüm ben bir kaç ay oldu tabi :)Avondan pek bişi almadığım için kataloguna bakmadım o yüzden bilmiyorum.ama gratis watsons gibi yerlerde baktım ama böyle nasıl desem taşlı gibi göremedim.hep yapıştırmalı tarzda vardı hoşuma gitmedi pek.
İstanbuldayım canım.aslında çarşıda bi han varmış orda çok güzel şeyler var diye duydum ama tam yerini bilmiyorum.son umudum giderim orda bulurum ümidi varNerde oturuyorsun bilmiyorum ama istanbul optimumdaki watsonsta görmüştüm ben bir kaç ay oldu tabi :)
Avrupa yakasındasın sen sanırım :) Orayı hiç bilmiyorum desem yeridir.Bulursun mutlaka o tarafta oturup daha önce alanlar olmuştur elbet,kalpli taşta görmüştüm çok tatlı duruyor oda :)İstanbuldayım canım.aslında çarşıda bi han varmış orda çok güzel şeyler var diye duydum ama tam yerini bilmiyorum.son umudum giderim orda bulurum ümidi var
Mesela bu yarışmada 11 numaralının tırnağındaki tarzda istiyorum.mesela yıldız tarzında olabilir.
Evet canım avrupa tarafındayım.evet kalplide çok hoş olur damla şekilde olanlarda çok güzel dururAvrupa yakasındasın sen sanırım :) Orayı hiç bilmiyorum desem yeridir.Bulursun mutlaka o tarafta oturup daha önce alanlar olmuştur elbet,kalpli taşta görmüştüm çok tatlı duruyor oda :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?