• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

En Bakımlı El ve Tırnak'' Yarışması Oylaması

En Bakımlı El ve Tırnak'' Yarışması Oylaması

• Ankete Katılan
    277
  • Anket Kapalı .
Bence taraf yok ama çok gereksizdi büyümesi. Takma denildiyse yapılacak şey orjinalini göndermekti bu kadar. Kimse zaten takmayla birinci olur korkusuyla söylemedi fazla oy alamadı da zaten, yasak olduğu için aydınlatılmak istedik herkeste aynı düşünce vardı tek kişi değildi takma olduğunu düşünen değil mi yani. Atıyorum biri bana bu senin elin değil dedi ben çeker atarım ne kırılması ne gocunması ya birinciye madalya altın mı verilecek sanki
Ben yarışmaya ödül için katılmadım zaten , kimseninde buradan gelecek Ödülede ihtiyacıda yok :)
Ayrıca fazla Uzatmayalım arkadaşım , yarışma iptal olursa suçluluk hissederim ve 1.olan arkadaşada haksızlık etmiş oluruz..
Iyi akşamlar :)

Kızlar ya ben bunca gerginliğin arasında merakımı gidermek ve ortamı yumuşatmak için bişi sormak istiyorum.bu tırnak süslerinden bende almak istiyorum ama bulamıyorum.nerden alıyorsunuz bu süsleri yav bana da söyleyinnnn :KK74:

Ben yarışmaya ödül için katılmadım zaten , kimseninde buradan gelecek Ödülede ihtiyacıda yok :)
Ayrıca fazla Uzatmayalım arkadaşım , yarışma iptal olursa suçluluk hissederim ve 1.olan arkadaşada haksızlık etmiş oluruz..
Iyi akşamlar :)

Ben olabildiğince sakin yaklaşırken sen neden bu kadar agresifsin anlamış değilim. İyi akşamlar

Hanımlar,
olay büyümezdi aslında direkt özelden gelseydiniz ama burdan yazınca 23 yarışmacı var, hadi 23 numaralı yarışmacıyı da bir kenara bırakalım, diğer 22 yarışmacının gergin bir ortamda yarışması oluyor mu?

Taraflı da değiliz zira 23 numaralı yarışmacı için oy mu istedim, oy mu verdim, oyları tavan mı yaptı? Ya da sonuna kadar haklı tırnakları takma değil mi dedim? Aksine anlamam dedim, ola ki takmaysa da zaten herkesin beğendiği ve oy verdiği yarışmacılar bellidir dedim.

Konuya yazarak aslında bu gerginlik kapansın istedim tüm yarışmacıları düşünerek.

takma tırnak sayesinde oylarımı patlamış,takma tırnaklamı çok güzel görünüyor. peki takma tırnakmıdır güzellik katan. kısa tırnak güzel değilmidir. takmada takma deyip duruyorsunuz. ne yapalım ispatı yok.
kestim dediyse inanmayalımmı. ya kesmişse. yada tersi .. ispat. ispatı mümkün değil.
demekki bu yarıışma yapılmayacak burada. 2 göz yarışması yaptım. bir sorun olmadı. bunda oldu. yarışma açtığıma bin pişman ettiniz. teşekkürler

Ve inanın ödülü mödülü de bir yere koyalım, ödül olarak kimseye ağırlığınca altın verilmiyor, hatıralık hediyeler yollanıyor, ki sizlerde eğlenmek için yarıştığınızı söylüyorsunuz zaten, bu yarışma öylece kapanıp giderse 1. olma ihtimali olan kişilere ayıp olacak.

Şuna da açıklık getireyim, Kazen ve benim aynı anda mesaj yazmamız kesinlikle tesadüftür, birbirimizden haberimiz yoktu, okypete'nin de Kazen'in yazacağından zerre haberi yoktu, hatta şunu da söyleyeyim yazımı tamamlayıp yolladıktan sonra Kazen'in yazısını görünce topiği kapatıp yarışmayı iptal etti diye düşündüm bir an, yani aklınıza 2 admin birden girdi hayırdır baskın yapar gibi birşey geldiyse Kazen de bende birbirimizden habersizdik.

Amaç kendimi ispatlamak değil , editörü zan altında bırakmamak ......
image.jpg

Kızlar ya ben bunca gerginliğin arasında merakımı gidermek ve ortamı yumuşatmak için bişi sormak istiyorum.bu tırnak süslerinden bende almak istiyorum ama bulamıyorum.nerden alıyorsunuz bu süsleri yav bana da söyleyinnnn :KK74:
ben flormar standından almıştım canım ama üşengeçliğimden hiç kullanmadım öylece duruyor.aslında nasıl yapıştırılıyor onu da bilmiyorum,tırnak yapıştırıcıylamı yoksa direk ojenin üstünemi bilmiyorum.bilen ve burada yapan arkadaşlar aydınlatırsa sevinirim.

ben flormar standından almıştım canım ama üşengeçliğimden hiç kullanmadım öylece duruyor.aslında nasıl yapıştırılıyor onu da bilmiyorum,tırnak yapıştırıcıylamı yoksa direk ojenin üstünemi bilmiyorum.bilen ve burada yapan arkadaşlar aydınlatırsa sevinirim.
Evet bende gördüm flormarda.biraz pahalı geldiği için almadım.ben genelde taşlı şeyler var ya onlardan kullanmıştım baloda.çok hoşuma gitmişti ondan bende kullanmak istedim.ordaki kadın direk oje kurumadan üstüne koydu.kuruduktan sonrada şeffaf oje sürmüştü.

Gratisten aldım ben ince olanları makbul soyulmuyor kalınları sağa sola takılıyor

Gratis flormar watsons bir çok kozmetikçide satılıyor hatta bir ara avonda satıyordu :) İstediğiniz renk ojeyi sürüp kuruttuktan sonra şeffaf bir oje sürüp yapıştırın oluyor gayet güzel :) Kimisi kendinden yapışkanlı oluyor.

Gratis flormar watsons bir çok kozmetikçide satılıyor hatta bir ara avonda satıyordu :) İstediğiniz renk ojeyi sürüp kuruttuktan sonra şeffaf bir oje sürüp yapıştırın oluyor gayet güzel :) Kimisi kendinden yapışkanlı oluyor.
Avondan pek bişi almadığım için kataloguna bakmadım o yüzden bilmiyorum.ama gratis watsons gibi yerlerde baktım ama böyle nasıl desem taşlı gibi göremedim.hep yapıştırmalı tarzda vardı hoşuma gitmedi pek.

Avondan pek bişi almadığım için kataloguna bakmadım o yüzden bilmiyorum.ama gratis watsons gibi yerlerde baktım ama böyle nasıl desem taşlı gibi göremedim.hep yapıştırmalı tarzda vardı hoşuma gitmedi pek.
Nerde oturuyorsun bilmiyorum ama istanbul optimumdaki watsonsta görmüştüm ben bir kaç ay oldu tabi :)

Nerde oturuyorsun bilmiyorum ama istanbul optimumdaki watsonsta görmüştüm ben bir kaç ay oldu tabi :)
İstanbuldayım canım.aslında çarşıda bi han varmış orda çok güzel şeyler var diye duydum ama tam yerini bilmiyorum.son umudum giderim orda bulurum ümidi var:KK45::KK45:
Mesela bu yarışmada 11 numaralının tırnağındaki tarzda istiyorum.mesela yıldız tarzında olabilir.

İstanbuldayım canım.aslında çarşıda bi han varmış orda çok güzel şeyler var diye duydum ama tam yerini bilmiyorum.son umudum giderim orda bulurum ümidi var:KK45::KK45:
Mesela bu yarışmada 11 numaralının tırnağındaki tarzda istiyorum.mesela yıldız tarzında olabilir.
Avrupa yakasındasın sen sanırım :) Orayı hiç bilmiyorum desem yeridir.Bulursun mutlaka o tarafta oturup daha önce alanlar olmuştur elbet,kalpli taşta görmüştüm çok tatlı duruyor oda :)

Avrupa yakasındasın sen sanırım :) Orayı hiç bilmiyorum desem yeridir.Bulursun mutlaka o tarafta oturup daha önce alanlar olmuştur elbet,kalpli taşta görmüştüm çok tatlı duruyor oda :)
Evet canım avrupa tarafındayım.evet kalplide çok hoş olur damla şekilde olanlarda çok güzel durur :KK45::KK45:
İnşallah dediğin gibi bulurum canım ya bu yaşta süslenmeyecez de ne zaman süslenip püslencez dimi ama :confused::confused:

Back