• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Emzirme dönemimdeki tatlı krizlerimi atlatıp kilo vericem inş

Akşam:
1 kase Çorba
Taze fasulye yanına bulgur pilavı
Yoğurt
1,5 dilim ekmek

Ara:
1 sıcak çikolata
1 avuç ceviz
3 kuru Kayısı
1 avuç kabak çekirdeği
Yarım muz

Karışık bir ara oldu ama acıkmış ve tatlı krizine girmiştim yine.. Iyi geldi bana...

Gece yine süt içicem yatarım sonrada..

Kahvaltım:
1 Haşlama yumurta
Kaşar peyniri
3 dilim ekmek
Pekmez- reçel(azar azar yedim)

Malesef akşam yatmadan 3 adet çikolatalı hosbeş yedim dayanamadım tatlı krizine grdim.
kahvalti;
az omlet
1,5 dilim tam tahilli ekmek
2 adet zeytin
kucuk bir dilim peynir
ara;
1 bardak süt
nescafe

Yarın 1100 kalorilik diyete başlamayı düşünüyorum gerçi bnim yediklerimle hemen hemen aynı ama inş gzel sonuçlar alirim.

Öğlen:
Taze fasulye
Yarım ekmek

Akşam:
1 kase mercimek Çorbası
5 minik köfte yanına makarna

Ara:
1 sıcak çikolata
2-3 kraker

Yarın 1100 kalorilik diyete başlamayı düşünüyorum gerçi bnim yediklerimle hemen hemen aynı ama inş gzel sonuçlar alirim.

Canım yaa çok güzel.. Ben tatilden sonra toparlanamıyorum.. Midem Büyüdü heralde doymuyorum.. Aç dolaşıyorum sanki napsam yaaa?

Canım yaa çok güzel.. Ben tatilden sonra toparlanamıyorum.. Midem Büyüdü heralde doymuyorum.. Aç dolaşıyorum sanki napsam yaaa?

Bende öyle gibiyim canım ya :((( durmadan yiyesim var eşim yeme otrdu 1 saat önce yememe rağmen aç gibiydim dayanamadim 1 köfte azda salata yedim inan kesmedi ama dayaniyorum aralarda yemek için kepekli girissini aldım cubuklar varya belki daha iyi olur bakalım. Sende öyle böyle bi sekilde dayan canim ya sora mide kuculuyo zaten

Mesela sıcak çikolatayı akşam değilde öğlen vakitlerinde iç akşami süt ve meyvele gecistir zaten 1 hafta dayansan sonra alisiyosun ister istemez

Mesela sıcak çikolatayı akşam değilde öğlen vakitlerinde iç akşami süt ve meyvele gecistir zaten 1 hafta dayansan sonra alisiyosun ister istemez

Haklısın canım.. Bi de ben Çocuklardan daraldıkça Yemeğe sarıyorum onu farkettim.. Küçük hep kucağımda büyük anne anne etrafımda.. Sinirden yemeye vuruyorum.. Dikkat etmeye çalışıcam inş

Yatarken süt içicem sonrada uyuyacağım canım.. Iyi geceler

Haklısın canım.. Bi de ben Çocuklardan daraldıkça Yemeğe sarıyorum onu farkettim.. Küçük hep kucağımda büyük anne anne etrafımda.. Sinirden yemeye vuruyorum.. Dikkat etmeye çalışıcam inş

Yatarken süt içicem sonrada uyuyacağım canım.. Iyi geceler

Allah kolaylik versin canim ya ben bi çocukla bunaliyorum ki 2 çocuk daha zor

Kahvaltım:
2-3 dilim sucukla yağsız yumurta
6 zeytin
Peynir
3,5 dilim ekmek
Reçel pekmez

Kahvalti;
1 dilim tam buğday ekmeği
braz peynir
2 adet zeytin