Emzirme dönemimdeki tatlı krizlerimi atlatıp kilo vericem inş

Sabahtan beri bir koşturmaca giremedim yaaa..
Kahvaltı:
1 haşlanmış yumurta
Peynir
7 zeytin
2 dilim ekmek

Öğlen:
Yoğurtlu ıspanak
1 dilim ekmek

Sabahtan beri bir koşturmaca giremedim yaaa..
Kahvaltı:
1 haşlanmış yumurta
Peynir
7 zeytin
2 dilim ekmek

Öğlen:
Yoğurtlu ıspanak
1 dilim ekmek

Bende öğle yemeğinden önce bi bardak süt içtim. Bende yemekde bugün;
yogurtlu ıspanak
bi kepce çorba içtim. Öğle yemeğimizde aynımis bu arada☺

Yagmuluk ne güzel şekersiz çay içmeye başlamışsın..
Ben daha hala 1 şekerle içiyorum
1 şekerden bişey olmaz gibi gelsede günde 5-6 bardak içince çok şey oluyor aslında..
Tebrik ederim canım

Bende öğle yemeğinden önce bi bardak süt içtim. Bende yemekde bugün;
yogurtlu ıspanak
bi kepce çorba içtim. Öğle yemeğimizde aynımis bu arada☺

Ne tesadüf
Ben ara yapamadım canım malesef..
Ama birazdan Yaparım 4.30 gibi

Yagmuluk ne güzel şekersiz çay içmeye başlamışsın..
Ben daha hala 1 şekerle içiyorum
1 şekerden bişey olmaz gibi gelsede günde 5-6 bardak içince çok şey oluyor aslında..
Tebrik ederim canım

Aynen canım akşam 3 4 bardak iciorum bende 1 şeker 2 şeker derken baya oluyo artık atmiyorun

Aksam yemeğinden önce bi ara yaptım elma yedim. Yemekde;
1 kepçe corba
5 adet ızgara köfte
ayran
Salata

Akşam yemeğim;
1 kase tavuk Çorbası
1 tabak pırasa
1 dilim ekmek

Ara:
Arkadaşlarla güne çıktım.. Yemek yiyordu herkes.. Ben 1 saat gittim ama millet neler yedi neler.. Aç kurt gibi çok canım çekti..
Bende tatlıya gömüldüm
Ara:
1 kase Sütlaç
1 sıcak çikolata
1 ıspanaklı börek

Bugün güzel olmadı beslenmem..
Nedense hala açlık hissediyorum
Canım hala yemek istiyor..
Azıcık çay içip kalkarım dedim ama olmadı..
Neyse napalım bigün böyle olsun

Bu arada günde Görenler 3 aylık bebeğim var deyince şaşırdı.. Çok fitsiniz maşallah hiç doğum yapmamış gibisiniz dediler..
Giyinme hilesi ve uzun boy kilolarımı sakladı biraz.. Çok mutlu oldum

Bu arada günde Görenler 3 aylık bebeğim var deyince şaşırdı.. Çok fitsiniz maşallah hiç doğum yapmamış gibisiniz dediler..
Giyinme hilesi ve uzun boy kilolarımı sakladı biraz.. Çok mutlu oldum

Spermis valla uzun boylu olduğumuz için kilolar çok gostermiyo evet. Bigünden bişey olmaz canım ya arada kacamaklar olması gayet normal

Spermis valla uzun boylu olduğumuz için kilolar çok gostermiyo evet. Bigünden bişey olmaz canım ya arada kacamaklar olması gayet normal

Sağol canım yaa.. Tabii gerçekler benim açımdan ortada.. Ama dışardan kötü görünmemek çok güzel rahatlatıcı.. Hani çok kilolu diye bakılmak kötü bi duygu.. Çok şükür öyle olmadım hiç.. Ama tombik oldum bi çok zaman.. Neyse Zayıf çıtır olucam inş

Malesef bugün Kahvaltıda sacmaladim
arada bu tarz kacamaklar olur diye kendimi teselli ediyorum.
2 dilim t.bugday ekmeği
braz peynirli omlet
2 adet zeytin
braz bal tereyağ
sora kayinvelideme geldik oda gözleme yapmıştı yarımda gözleme yedim.

Hìçte saçmalamamişsin ben de emziriyorum emin ol bundan daha çok yiyorum çokta güzel kilo veriyorum . Diyet yaparken bebeğinde öncesine göre bi farklilik oldumu mesela kilo alimi hastalandimi hiç. 15gunlik bebeğim hırıltısı var acaba sütüm diyetten dolayi kalitesizleştimi bilmem kaloriyi çoğalttim eskiye göre dahada sağlikli besleniyorum . Ama niye hastalandi hani anne sütü korurdu sürekli kusuyoda çok canim sıkkın

• Ben mesela buğün. 2yumurta çay kaşiğyla bal tereyağ peynir bir dilim zeytin 5adet 2dilim ekmek veeeee 8adet yulafli bisküvi ne çok yemişim. Ara yeşil çay 20 antep fistik 1yeşil elma . Nasil sizce vijdan yapmama gerek yok gayette gùzel yiyorum değilmi.bide 5kuru kayisi​

Son düzenleme:

Ya bide senin daha yeni canım böyle Yemen çok normal bnim 1 yaşına girdi öle diyete başladım. Hırıltiya çok dikkat et canım bzimki nde de vardı hırıltı 2 aylikken felan doktra goturdum ilaç felan vermedi küçük dedi dikkat edelim dedi ben bol bol ihlamur icmistim sütten alsın die iyide gelmisti geçmiş olsun ins bran önce düzelir.

Canım bende daha beter bir durum var..
Kahvaltım:
Peynir
5 zeytin
Menemen
1 haşlanmış yumurta
Pekmez
Haşhaş
2 dilim ekmek

Tm canim sağul hiç aklima gelmemişti hemen ihlamur aliyim içiyim inş. İyi gelir.

Kendini üzme canım güzel besleniyorsan..
Önemli olan protein vitamin ceviz bal yiyorsan üzülmene gerek yok..
Bağışıklık sisteminin kuvvetli olması önemli bence.. Kendinde suç bulma..

Tm canim sağul hiç aklima gelmemişti hemen ihlamur aliyim içiyim inş. İyi gelir.

Bende Karışık bitki Çayı yapıyorum çok iyi geliyor.. Söyleyim canım:
Ihlamur, taze zencefil (doğruyorum minik minik), yarım elma, yarım limon, 1 kabuk tarçın.. Hep bunu yaparız biz eşimle hastalanınca.. Birde taze portakal greyfurt suyu bol C vitamini al.. Bebeğin Burnuna bak.. Tıkalıysa muhakkak aç..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…