• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Emzirme dönemimdeki tatlı krizlerimi atlatıp kilo vericem inş

Tünaydın..
Kahvaltım:
Menemen
1 haşlanmış yumurta
Peynir
Zeytin
2,5 dilim ekmek
2 çay kaşığı Nutella
1 Çay kaşığı pekmez

Kızlar kendimi çikolatadan nasıl tiksindirebilirim?
Yıllardır bu duruma çözüm bulamıyorum.
Önüme 1 koli koysalar yerim ve tiksinmem.. Öyle manyak bi durum?
Fikir verin lütfennnnnnn

Tünaydın..
Kahvaltım:
Menemen
1 haşlanmış yumurta
Peynir
Zeytin
2,5 dilim ekmek
2 çay kaşığı Nutella
1 Çay kaşığı pekmez

Tünaydin canım.
Bende;
2 dilim ekmek
Sucuklu yumurta
az peynir
1 adet zeytin
bal yedim
şimdi bide nescafe içtim.

Kızlar kendimi çikolatadan nasıl tiksindirebilirim?
Yıllardır bu duruma çözüm bulamıyorum.
Önüme 1 koli koysalar yerim ve tiksinmem.. Öyle manyak bi durum?
Fikir verin lütfennnnnnn

Valla bende aynı sen gbiyim canım. Cikolataya dayanamıyorum ben çözümü şöyle buldum almamakla eve almıyorum almadım içinde yemiyorum bu aralar. Şimdi esimde yemiyo oda çok cips yiyodu bi ara cipse dadanmistik dünde ben almaya kalktim aldirmadi yılbaşında aliriz ozamana kadar sabret dedi geri braktim iyide oldu valla. Keşke hiç yemesek ama dayanamıyoruz.

Valla bende aynı sen gbiyim canım. Cikolataya dayanamıyorum ben çözümü şöyle buldum almamakla eve almıyorum almadım içinde yemiyorum bu aralar. Şimdi esimde yemiyo oda çok cips yiyodu bi ara cipse dadanmistik dünde ben almaya kalktim aldirmadi yılbaşında aliriz ozamana kadar sabret dedi geri braktim iyide oldu valla. Keşke hiç yemesek ama dayanamıyoruz.

Süpersiniz canım yaa.. Ben kızıma alıyorum istiyor diye.. Bu seferde evde olunca elim sürekli oraya gidiyor..
Pazartesiden korkmaya başladım canım ben yaa.. Son Günlerde bayaa saçmaladım.. Sanki diyet yapmıyormuş gibi yedim içtim.. Hadi hayırlısı...

Bende bugün başlayacağım inşallah s. Neyle başladın ne miktarda verdin

Yoğurt dan başladım. Ev de kendim yapıyorum. 1 çay bardağı ndan az verdim ve yedi çok sevindim. Bugün de sade pirinç unun dan muhallebi yapacam. Bakalim hergün yeni bir besin deneyeceğim. Şimdi şeker ilavesiz kaysi komposto yaptım blendırdan çektim yedirdim

Süpersiniz canım yaa.. Ben kızıma alıyorum istiyor diye.. Bu seferde evde olunca elim sürekli oraya gidiyor..
Pazartesiden korkmaya başladım canım ben yaa.. Son Günlerde bayaa saçmaladım.. Sanki diyet yapmıyormuş gibi yedim içtim.. Hadi hayırlısı...

biliosun bu hafta tartıyla kafayi bozdum anlamadım bi veriyom bi aliyom iki yiyim hemen kilom geri cikio bugün daha hic tartilmadim yarına kadarda bekliycem bakalim 79 dan sonuç ne olucak.

biliosun bu hafta tartıyla kafayi bozdum anlamadım bi veriyom bi aliyom iki yiyim hemen kilom geri cikio bugün daha hic tartilmadim yarına kadarda bekliycem bakalim 79 dan sonuç ne olucak.

Aman canım sana tavsiyem sürekli tartılma.. Günü Gününe tutmuyor insanın.. Ben çok üzülüyorum fazla çıkınca.. Yarın tartılalım.. En fazla haftada 2 kere tartılmak lazım bence.. Bir ortada bide sonda:))

Yoğurt dan başladım. Ev de kendim yapıyorum. 1 çay bardağı ndan az verdim ve yedi çok sevindim. Bugün de sade pirinç unun dan muhallebi yapacam. Bakalim hergün yeni bir besin deneyeceğim. Şimdi şeker ilavesiz kaysi komposto yaptım blendırdan çektim yedirdim

Bende hatırlamış oldum sayende.. Bizimde 2 ay sonra inş başlıcaz bakalım..

Aman canım sana tavsiyem sürekli tartılma.. Günü Gününe tutmuyor insanın.. Ben çok üzülüyorum fazla çıkınca.. Yarın tartılalım.. En fazla haftada 2 kere tartılmak lazım bence.. Bir ortada bide sonda:))

Artık tartılmamaya calisiyorum canım dediğin gibi yapicam tartildikca insanın sinirleri bozuluyo

Ben bir ara daha Yaptım
1 muz
1 avuç badem
4 hurma

Gece yatarken de süt içmeyi düşünüyorum...
Umarım tartıda yarın eksileri görürüz..
Hem korkuyorum hem merak ediyorum..

Maşallah canım yaaa..
Ben çok acıkıyorum..
Doymuyor koca midem..
Umarım oda küçülür ve alışır az yemeye...

Ins canım ya ben hep zayifladimi yaz geldinde zayıf halimle alışveriş yapicagmi hayal ediyorum.bu beni sanki braz daha motive ediyo. Zamanla dahada dikkat edersin ben inanıyorum.

Back