• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Emzirme dönemimdeki tatlı krizlerimi atlatıp kilo vericem inş

Saol canım ya evde ne varsa kalanlardan kendme ayırıp pisiriyorum hemen daha önce öğleni kurabiye bisküvi tarzı şeylerle geçirirdim bende ama baktm olmuo mecburi üsenmeyip yapıyorum. Hem saglikli hemde zayifliyorum. Inaniyorum zamanla sende yaparsın.

Haklısın canım işte misafir aniden gelince bende eşlik ettim 1 kurabiye 3 susamlı Çubuk yedim..
Ara:
1 hurma
1 muz

Akşam:
1 kase Çorba
Bulgur pilavı yanına tavuk sote
yoğurt

Bu arada yine 5.30 da yedik..
Ekmek yemedim..
Porsiyonlarım da azdı..
Hadi bakalım

Bende arada bir elma yedim
aksami bugün 6 gibi yedim
Bir kase corba
yarım tabak pırasa
Yoğurt
daha çay bile içmedim.

Sende bugün erken yemişsin çok güzel..
Ben demin bir ara Yaptım
Çayın yanında;
Dünden kalan az kestane vardı onları yedim
5 hurma ve Kızımın kalan minik çikolata parçasını yedim
Bu çikolataya çözüm bulamıyorum işte..
Diğer Şeyleri frenlemek daha kolay..
Ama çikolata işte fena bişey..
Sigara içenlerin bağımlılığı gibi bişey malesef Bendeki..
Neyse eskiye nazaran azaldı ya bu da bir Aşama..
Tamamen hayatımdan çıkarabilirmiyim bilemiyorum...

Sende bugün erken yemişsin çok güzel..
Ben demin bir ara Yaptım
Çayın yanında;
Dünden kalan az kestane vardı onları yedim
5 hurma ve Kızımın kalan minik çikolata parçasını yedim
Bu çikolataya çözüm bulamıyorum işte..
Diğer Şeyleri frenlemek daha kolay..
Ama çikolata işte fena bişey..
Sigara içenlerin bağımlılığı gibi bişey malesef Bendeki..
Neyse eskiye nazaran azaldı ya bu da bir Aşama..
Tamamen hayatımdan çıkarabilirmiyim bilemiyorum...

Bi ara çikolatayi bende çok yiyodum ama smdi aramiyorum bile bıktım çok nadir canım istio. Bu arada tartı doğru tartıyo arkadasim yeni tartilms bizde de tartildi aynı çıktı bdaha çık dedi bana 78 gelen ben 76 geldim eşimin isyerinin orda eczane var ona söyledim tartil die evdekiyle aynı ama 2 kilo gitmesi hem sevindirdi hemde tuhaf geldi

Bi ara çikolatayi bende çok yiyodum ama smdi aramiyorum bile bıktım çok nadir canım istio. Bu arada tartı doğru tartıyo arkadasim yeni tartilms bizde de tartildi aynı çıktı bdaha çık dedi bana 78 gelen ben 76 geldim eşimin isyerinin orda eczane var ona söyledim tartil die evdekiyle aynı ama 2 kilo gitmesi hem sevindirdi hemde tuhaf geldi

Ilk hafta ödemde gidiyor vücuttan..bende ilk hafta 2 kilodan fazla vermiştim.. Birde tartıldığın saatler de aynı Olmalı bence..
Ben hep sabah aç karınla tartılırım..

Bende bi ara daha Yaptım
1 bardak taze sıkılmış portakal suyu içtim

Bu arada canım senin hedefin kaç kiloydu?
Beraber diyet arkadaşlığımız kısa sürecek bu gidişle.. Sen hızlıca vereceksin gibi geliyor kiloları.. Senin adına sevindim cidden canım bende 79 a insem bayaa mutlu olucam sonra da hedefim 68... Bakalım inş..

Bu arada canım senin hedefin kaç kiloydu?
Beraber diyet arkadaşlığımız kısa sürecek bu gidişle.. Sen hızlıca vereceksin gibi geliyor kiloları.. Senin adına sevindim cidden canım bende 79 a insem bayaa mutlu olucam sonra da hedefim 68... Bakalım inş..

Valla 1 haftada 2 kilo versem 3 kilo versem anlarım ama 3 4 günde anlamadım sabahda denedim aksamda aynı valla canım... Benim ilk hedefim 70 di ama bende bi yaza kadar 68 65 kilo versem hiç fena olmaz bde veripde geri almakta istemiorum baya bi dikkat etmeyi düşünüyorum ben zayiflasamda gene sen verene kadar burda olucam canım ki ben yaza kadar devam edicem.

Bugün kahvaltim tam bi felaketti
Yarım simit
yarım pogca
1 haşlanmış yumurta
2 adet zeytin
1 dilim peynir

Valla 1 haftada 2 kilo versem 3 kilo versem anlarım ama 3 4 günde anlamadım sabahda denedim aksamda aynı valla canım... Benim ilk hedefim 70 di ama bende bi yaza kadar 68 65 kilo versem hiç fena olmaz bde veripde geri almakta istemiorum baya bi dikkat etmeyi düşünüyorum ben zayiflasamda gene sen verene kadar burda olucam canım ki ben yaza kadar devam edicem.

Beni gaza getiriyorsun.. Kendimi bayaa frenliyorum sayende canım..
Sevindim kendi adıma..

Bugün kahvaltim tam bi felaketti
Yarım simit
yarım pogca
1 haşlanmış yumurta
2 adet zeytin
1 dilim peynir

Nazar mı deydi sana noldu canım?
Poğaça simit yine karışmış kahvaltına..
Neyse olsun bir günden bişey olmaz..
Iyi gidiyorsun genel olarak..

Benim kahvaltım aynı menü:
1 haşlanmış yumurta
Peynir
5 zeytin
3 dilim ekmek

Merhaba arkadaşlar bende 2hafta oldu doğum yapali ve 2haftadirda diyetteyim. 29 yaşindayim 1. 58 boy. 76 doğuma girdim eve geldiğimde 71 dim şimdi ben nerdeyse sizin gibi besleniyorum mesela buğün kahvaltim 1 haşlama yumurta. 1 kibrit kutusu peynir 5zeytin. 1dilim ekmek çay kaşiginin ucuyla bal tereyağ. 1 yemek kaşigi Acı domates açik cay hatta bazen 2yumurta yiyorum . Ama çok hizli gidiuo kilo. 2 haftada 7kilo gitmiş . Bazen günlük 1kilo gidiyo. Sizce ben buşekil devam etsem zararlimidir kaloriyi çoğaltsammi .sütümde var şükür ama kaslardan kaybetmekten korkuyorum. Yeni doğum yaptiğim içinmi böyle hizli gidiyo cevap verirseniz sevinirim

Merhaba arkadaşlar bende 2hafta oldu doğum yapali ve 2haftadirda diyetteyim. 29 yaşindayim 1. 58 boy. 76 doğuma girdim eve geldiğimde 71 dim şimdi ben nerdeyse sizin gibi besleniyorum mesela buğün kahvaltim 1 haşlama yumurta. 1 kibrit kutusu peynir 5zeytin. 1dilim ekmek çay kaşiginin ucuyla bal tereyağ. 1 yemek kaşigi Acı domates açik cay hatta bazen 2yumurta yiyorum . Ama çok hizli gidiuo kilo. 2 haftada 7kilo gitmiş . Bazen günlük 1kilo gidiyo. Sizce ben buşekil devam etsem zararlimidir kaloriyi çoğaltsammi .sütümde var şükür ama kaslardan kaybetmekten korkuyorum. Yeni doğum yaptiğim içinmi böyle hizli gidiyo cevap verirseniz sevinirim

Emzirdimiz için daha çabuk yakıyoruz. Tatlıyi felanda çok yemiyosan daha iyi verirsin diye düşünüyorum. Bizde genelde sen gibi yiyoruz kahvaltida.

Nazar mı deydi sana noldu canım?
Poğaça simit yine karışmış kahvaltına..
Neyse olsun bir günden bişey olmaz..
Iyi gidiyorsun genel olarak..

Anneme geldim canım gene malesef eczaneye uğradım şimdi gelirken orda tartildim. Doğru tartiyo dediler 77.500 geldim 1 kilo 2 kilo oynuyo tartılarda ya fazla tartilmakda iyi olmuo galiba

Evde de aynı geldim hemen hemen demekki pogcayla simit + olarak döndü bana canım daha dikkat edip tartı takıntımida bi süre kenara birakmam lazım.

Canım bencede çok abartmadan tatlıyı azaltarak diyetini yap. Çünkü daha sütün rayına oturmamıştır.. Çok diyet yapıcam diye kasarsan Sütünden olursun mazallah.. Bana 2 sene önce gittiğim diyetisyen ayda 4-5 Max verebilirsin diğer türlü sütünün kalitesi bozulur Demişti.. Bende ilk haftalar hızlı vermiştim..
Normaldir.. Ama bu hızda gidersen sütün için endişelenirim ben.. Gerçi benim sütüm az diye takıntılıyım.. Senin sütün de bolsa kafana takma.. Bol bol ara yap..
Tatlı Yağlı hamur işi yeme.. Gidiyor zaten..

Back