Emzirme dönemimdeki tatlı krizlerimi atlatıp kilo vericem inş

Acikirsan süt felan iç canım ya ben öle yapıcam.ins acikmazsin

Ben suana kadar acikmadim 2 bardak şekersiz çay içtim. Ama esim durmak bilmio yemekte basladi cips aliyimmi lütfen ne olur ben yok dedikçe ısrar en son az yağda mısır patlattim ilede sende yiycen 1 corba kasesi kadar anca yedim çoğunda da yiyomus gbi yaptim

Canım tartı fazla tartıyor olabilir ama sende ne kadar kaçamaklar yapıyorum diye zayıfladığını düşünmesen de eskiye nazaran az yediğin için kilo vermişsindir sıkılaşmıssındır..
Yemek sonrası tartılmana rağmen 78 süper...
Umarım tartın doğru tartıyordur..

Doğru tartmasini ümid ediyorum. Başka tartıda da denicem bakalım yemek öncesi tartıldım bide sonrası denedim aynıydı.

Bu eşler bi tuhaf
Bizimkide aynısı.. Hem zayıfladıkça çaktırmadan mutlu oluyor.. Hemde sende ye bişey olmaz ondan diyor.. Bizimki bana sormadan cips çikolata alır zaten..
Demin çikolata yediler bana yarısını ayırmış ye diye.. Yemicem dedim Israr etti bi ısırık aldım.. Içimden kalorisini düşün Mebeyh dedim ve bıraktım elimden..
Yoksa çikolata Çoktan bitmişti

Doğru tartmasini ümid ediyorum. Başka tartıda da denicem bakalım yemek öncesi tartıldım bide sonrası denedim aynıydı.

Umarım doğrudur canım.. Bende özledim 70 li rakamları...
Bu arada acıktım tabii ve ara Yaptım:
6 hurma
Çay

Sen kaç kiloya çıktın canım hamilelikte? Doğum sonrası kaç kiloydun?
Bir senede verdin mi?
Yoksa diyete yeni mi başladın?

Bu arada ben kendimi söyleyim ilk hamileliğimde, ikinci hamileliğimde en fazla 96-97 arasıydım
Doğum sonrası 91 felandım
Ilk bebekte Sütüm olsun derken 105 e çıktım.. Şok bir rakamdı.. Sonra hemen diyetisyene gidip silkelendim ve 82 ye indim..
Bunda da 93 e çıktım... baktım ilki gibi artmaya başladı hemen diyete başladım
Öyle işte..

Valla hepsi aynı ya alma dedim hemen hemen her akşam getrir bugün alamadi ya ondan okadar ısrar etti ama kararliyim yemicem. Alicaksada kendisi alıp yesin sende yeme diyorum ama nafile anlatamıyorum. Iyi yapmışsın canim yememekle bn daha bsey yemeden yaticam

Ben hamile kalmadan önce 72 73 arası gelip gidiyodum. 84 ile doğuma gttim hamilelik şekeri çıktı bnde diyetisyene gittim tam uyamasamda diyet yaptim 12 kilo felan aldim aslında 78 79 arası gelip gidiyodum pazar günü 81 i görünce bende sasirdim şimdide 78 çıkıyorum zamanla ne olcak bakalım.

Ayy bende 71 felandım evlendiğimizde... Sonra bu rakamlara çıktım.. Ama kararlıyım inş gidicek.. Seni tebrik ediyorum yine çok almamışsın.. Kıyafetlerin oluyordur benim bayaa değişik bedenlerde kıyafetlerim var..
Bekarlık, hamilelik, doğum sonrası 3 Tür Kıyafet tarzı

Bende yatmadan süt içicem öyle yatıcam canım daha bişey yemem.. Benim kız hala uyumuyor 6 dan beri 3 aylık OLMASINA rağmen.. Eğer yine gece 1-2 yi bulursa uyuması ben konfleks yiyebilirim belki söyleyim
Şimdiden iyi geceler..
Umarım yarın daha güzel bir diyet günü olur canım..

Hamileligim disinda da hiç diyet yapmadi

Olurmu benimde ole bekarken giydim pantolnlarim olmuo ben eşimle tanısmadan önce 63 kiloydum sonra dışarda yemek ye ye 68 kilo felan oldum derken evlendim 72 73 sonra hamile kaldım hamilelikten onceki pantolonlarimin dugmesini kapatamiorum hala

Benimkide 12 den sonra bi basliyo saat başı kalkio hele 2 gün önce 5 dkka da bi kalkıyor kafayı yedim sabaha kadar. çok zor canım ya allah kolaylik versin. Sanada iyi geceler

Doğrudur canım ne bileyim senin fark daha az ya.. Bir an öyle düşündüm sanki oluyordur dedim..

Benimkide 12 den sonra bi basliyo saat başı kalkio hele 2 gün önce 5 dkka da bi kalkıyor kafayı yedim sabaha kadar. çok zor canım ya allah kolaylik versin. Sanada iyi geceler

Bizimki kriz oluyor bazen bu gece gibi.. 2,5 yaşındaki ablada kıskançlıktan uyumuyor, Ağlayarak Uyanıyor..
O da küçük.. Bebişse hep kucak istiyor.. Neyse geçicek inş bugünlerde..
Tekrar hayırlı geceler..

Canımdiyetisyen ile ne kadar ssüre de kaç kilo verdin. Ben de başladım ve cok mutluyum iyiki gitmiştim diyorum

Canımdiyetisyen ile ne kadar ssüre de kaç kilo verdin. Ben de başladım ve cok mutluyum iyiki gitmiştim diyorum

Canım ben bir kere diyetisyene gittim birde kontrolüne 2 sinde toplam 4 kilo verdim.. Sonra nerde hata yaptığımı öğrendim bir daha gitmedim.. Kendi mantığımla diyeti Bıraka başlaya yaklaşık 8-9 ayda 22 kilo verdim...
Senin adına çok sevindim.. Diyetisyen eşliğinde sen daha hızlı verirsin umarım...

Bugünkü menüm:
Yağsız 3 sucukla yumurta
Peynir
Zeytin
2,5 dilim ekmek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…