• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Emzirme dönemimdeki tatlı krizlerimi atlatıp kilo vericem inş

Ben bu sabah;
mantarli omlet
1 dilim kaşar
az b.peynir
az şekerli çay
3 dilimde ekmek yedim
Arada
yeşil çay
öğlen
Bi kepçe corba
bi tabak makarna
bolca salata
en büyük hatam 1 bardak kola içmek oldu napim eşim iciyodu dayanamadim:(

Bende tanistigima memnun oldum.Baya gremedim canım cenazemiz vardı tabi bu arada diyet hikaye oldu dün tartildim baktim 81 kiloyum yaza kadar 11 kilo vermem lazım ilk olarak abur cuburu kesmem lazim çok yiyorum özellikle cips bisküvi tarzı sabah başlıyorum aksama kadar diyet akşam yediğim cips biskuviyle son buluo ögün ki onca emegim boşa gdior :KK43: ama karar verdim ne olursa olsun zayflicam.

Başın Sağolsun canım... Yakın birisi miydi? Yeme konusunda Canım seni çok iyi Anlıyorum.. Çünkü kendimden biliyorum... Benim ilk sayfalarıma bakarsan çikolata Bisküvi saatlerim vardı gece yemelerim vardı..
Arkadaşlardan uyarılar geldi azalttım..
Hala daha malesef yediğim oluyor.. Ama ilk halime göre çok azalttım.. Yavaş yavaş çıkar hayatından.. Sabah kahvaltı sonrası canının çektiği şeylerden ye küçük porsiyon.. Sonra yedim sabah diye frenle akşam yeme.. Ben öyle yapıyorum..
Hastalıklar iradesizlikler OLMASINA rağmen bol bol yiyerek , abur cuburu azaltıp 3,5 kilo verdim... Gayet iyi yiyorum emziriyorum diye.. Yarın karar ver ve başla.. Hatta şimdi başla.. Akşam yeme abur cubur inan gidiyor kilolar sırf bu alışkanlığı bırakınca bile..

Ben bu sabah;
mantarli omlet
1 dilim kaşar
az b.peynir
az şekerli çay
3 dilimde ekmek yedim
Arada
yeşil çay
öğlen
Bi kepçe corba
bi tabak makarna
bolca salata
en büyük hatam 1 bardak kola içmek oldu napim eşim iciyodu dayanamadim:KK43:

Canım kendine bukadar kızma.. Bence başlangıç için çok güzel bir menü.. 1 bardak kola bütün haftanı sallayacak bir hata değil.. Bir daha çay bardağı içersin.. Sonra diyetin oturdukça içmek istemeyeceksin Gör bak.. Kilo verdikçe azimleniyor insan...

Bende Öğlen menümü yazıcam utanarak malesef 1 dilim pasta ve bitki Çayı..
Neden üst üste yediğim bellidir herhalde evde doğum günü pastası vardı.. Bitti şükür bugün.. Hafta içi yapmıcam bu kaçamağı inş.
Bu arada yarın tartılıyorum...
Senide tartıya bekliyorum yagmuluk..
Benim süper bir farkım olacağına inanmıyorum ama 500 g gider diye ümidim var..

Yagmuluk yaza kadar 10 hedeflemişsin..
Ben daha fazla vereceğimize inanıyorum...
Yazını tekrar okudum..
Tekrar hoşgeldin diyorum..

Başın Sağolsun canım... Yakın birisi miydi? Yeme konusunda Canım seni çok iyi Anlıyorum.. Çünkü kendimden biliyorum... Benim ilk sayfalarıma bakarsan çikolata Bisküvi saatlerim vardı gece yemelerim vardı..
Arkadaşlardan uyarılar geldi azalttım..
Hala daha malesef yediğim oluyor.. Ama ilk halime göre çok azalttım.. Yavaş yavaş çıkar hayatından.. Sabah kahvaltı sonrası canının çektiği şeylerden ye küçük porsiyon.. Sonra yedim sabah diye frenle akşam yeme.. Ben öyle yapıyorum..
Hastalıklar iradesizlikler OLMASINA rağmen bol bol yiyerek , abur cuburu azaltıp 3,5 kilo verdim... Gayet iyi yiyorum emziriyorum diye.. Yarın karar ver ve başla.. Hatta şimdi başla.. Akşam yeme abur cubur inan gidiyor kilolar sırf bu alışkanlığı bırakınca bile..

Vefaat eden dedemdi dostlar saolsun. Aslında gündüzleri canım istemio akşam tv karsina geçince yiyesim gelio dün canım cips istedi ama yemedim bugunde yemeyi düşünmüyorum inş bole gder...birbirimize burda destek olmaya devam edersek daha iyi olacağını düşünüyorum.

Vefaat eden dedemdi dostlar saolsun. Aslında gündüzleri canım istemio akşam tv karsina geçince yiyesim gelio dün canım cips istedi ama yemedim bugunde yemeyi düşünmüyorum inş bole gder...birbirimize burda destek olmaya devam edersek daha iyi olacağını düşünüyorum.

Yakın akrabaymış.. Bende geçen sene dedemi kaybetmiştim.. Allah rahmet eylesin inş.
Takdir ettim seni maşallah..
Bende aynı fikirdeyim..
Destek olalım birbirimize..
Güzel kilolar vericez burda

Bende Öğlen menümü yazıcam utanarak malesef 1 dilim pasta ve bitki Çayı..
Neden üst üste yediğim bellidir herhalde evde doğum günü pastası vardı.. Bitti şükür bugün.. Hafta içi yapmıcam bu kaçamağı inş.
Bu arada yarın tartılıyorum...
Senide tartıya bekliyorum yagmuluk..
Benim süper bir farkım olacağına inanmıyorum ama 500 g gider diye ümidim var..

Hafta sonu malesef bu kacamaklar oluyo ama daha dikkat etmeliyiz. Ben dün tartıldım 81 ciktim bi fark olcagni sanmiorum ama genede tartılip bildiririm. Ins sen vermissindir.

Hafta sonu malesef bu kacamaklar oluyo ama daha dikkat etmeliyiz. Ben dün tartıldım 81 ciktim bi fark olcagni sanmiorum ama genede tartılip bildiririm. Ins sen vermissindir.

Dün tartılsıysan gerek yok canım..
Ben daha önce tartıldıysan diye söylemiştim..
Önümüzdeki pazartesi söylersin..
Inş vermişimdir..
Kaçamaklara daha dikkat edicem bende senin de desteğinle..

Inş vermişimdir..
Inş vermişimdir..

Ben aksam yemegini 7 ye kadar yiyip bidaha yemeyi düşünmüyorum. Ah bide çayı şekersiz icersem daha gzel olucak

Ben aksam yemegini 7 ye kadar yiyip bidaha yemeyi düşünmüyorum. Ah bide çayı şekersiz icersem daha gzel olucak

Bizde şimdi fırına balık koyduk yarım saate yeriz..
Akşamda acıkınca genelde meyve yada konfleks yiyorum..
Çayı ben büyük kupada 1 şeker içiyorum..
Ama tamamen bırakmak çok zor geliyor..

Akşam menümü de yemeden önce yazıyorum ona göre yerim:
Balık
1 dilim ekmek
Yağsız Salata

Ben normalde de aksamlari hiç ekmek yemem evet keşke diyorum yemegini feln yapsaydim ama yavaş yavaş acele etmeden düzene grer yediklerim inş.

Bence de canım Telaş yok herşey zamanla rayına oturur.. Bu arada hala emziriyormusun? Kaç yaşındasın ? boyun kaç? Çocuk sayısı? Meslek? Tanışmayı unuttuk.. Ben 27 Yaşında 1.75 boyunda 2 kız annesi bir öğretmenim.. Şuan evdeyim doğum iznindeyim..

Bence de canım Telaş yok herşey zamanla rayına oturur.. Bu arada hala emziriyormusun? Kaç yaşındasın ? boyun kaç? Çocuk sayısı? Meslek? Tanışmayı unuttuk.. Ben 27 Yaşında 1.75 boyunda 2 kız annesi bir öğretmenim.. Şuan evdeyim doğum iznindeyim..

Masllh allah bagislasin.Evet canım emziriyorum daha yeni 1 yaşına girdi 1 oğlum var 25 yasindayim boylarımiz aynı. bn aynı zamanda açıköğretim den okuyorum iktisad 3 sınıftayim.

Masllh allah bagislasin.Evet canım emziriyorum daha yeni 1 yaşına girdi 1 oğlum var 25 yasindayim boylarımiz aynı. bn aynı zamanda açıköğretim den okuyorum iktisad 3 sınıftayim.

Kolay gelsin başarılar dilerim...
Benimde 2 kız dediğime bakma canım..
Nasipleri varmış ard Arda oldular.. Biri 2,5 Yaşında biri 3 aylık

Back