• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Emzirme dönemimdeki tatlı krizlerimi atlatıp kilo vericem inş

Saol canim.Allah analı babalı büyütsün.

Âmin canım.. Aynı dilekle inş.
Ben normalde bol bol ara yapardım şimdi bayaa tok hissediyorum kendimi.. Bana iyi geldin canım.. ☺️☺️Belki birazdan ya meyve ya Sütlü konfleks yerim.. Şimdilik midem iyi..

Daha demin bir ara yaptım
5 küçük hurma ve bitki Çayı..

Günaydın canim bugünkü diyetim berbat.sabah eşimle kahvalti sonra ananeme geldim orda kahvalti:(
ilk kahvaltimda;
1 adet haşlama yumurta
az peynir
4 adet zeytin
1 küçük dilim kaşar
2 dilim ekmek
1 bardak az şekerli çay
Ikinci kahvaltimda;
1 haşlanmış yumurta
2 adet pogca
patates kizartmasi vardı ama anca 2 çatal aldım ondan yemedim tuttum kendimi evde olsaydim ne güzel yemicektim

Güzel pazartesi canım pazartesi
15 Aralık:89,6
22 Aralık: 88,5
Fark:-1,1
Valla çok mutluyum
Onca kaçamağa rağmen süper..

Kahvaltım:
1 haşlanmış yumurta
Peynir
Zeytin
Pekmez
3 dilim ekmek

Günaydın canim bugünkü diyetim berbat.sabah eşimle kahvalti sonra ananeme geldim orda kahvalti:KK43:
ilk kahvaltimda;
1 adet haşlama yumurta
az peynir
4 adet zeytin
1 küçük dilim kaşar
2 dilim ekmek
1 bardak az şekerli çay
Ikinci kahvaltimda;
1 haşlanmış yumurta
2 adet pogca
patates kizartmasi vardı ama anca 2 çatal aldım ondan yemedim tuttum kendimi evde olsaydim ne güzel yemicektim

Canım poğaça fena olmuş.. Kızartma az almışsın.. Ondan birşey olmaz canım.. Öğlen ve akşam daha az yersin... Oh anne kucağında kahvaltı
Bu kahvaltı böyle olsun.. Ama senden Öğlen ve akşam menünü hafif tutmanı bekliyorum..
Bilhassa akşam yemeği hafif geçsin canım..
Sıkma Canını hergün gitmiyorsundur herhalde anne yanına..
Küçük kaçamaklar hafta içerisinde güzel ilerlersen çok etkilemez.. Bir de beynine berbat çok yedim sinyali Gönderme.. Ben bunu yedim çok lezzetliydi ama yakarım bunları de.. Ben dışarı çıkamadığım için evde müzik açıp oynuyorum böyle çok kaçırınca.. Sende ister Yürü ister oyna
Bozma moralini sakın..
Daha yolun başındasın canım haftaya yarışalım senle... gaza gelelim

Sen iyi vermissin masllh ya. Bebek den dolayı yuruyus yapamadım dan bnde arada 10 dkka 20 dkka dans ediyorum genelde evde oldum için cok hareketsiz kalıyorum valla bugünde bole oldu ama dedin gbi hafif geçirmeye çalışıcam en önemliside aksami.

Valla yarisalim ya bu hafta alışma haftası olsunda haftaya yarisalim bide benim tartı bozulmuş yada pili bitmiş anlamadim hemen bi tartı edinip tekrardan tartilcam.

Öğle yemeginde;
3 4 kaşık
3 4 kasik kadarda pilav yedim
aslında öğleni iyi yersem aksam daha az yiyorum nese bugün evde olmadım için bole olsun yarın kendi evimde daha dikkat ederek yerim.

Canım tamam nasıl istersen..
Haftaya başlarız yarışa..
Benim kilo vermedeki temel felsefem akşam az yemek..
Bende işe yarıyor çünkü emziriyoruz da oturduğumuz yerden kalori yakıyoruz..
Öğlen çok az yemişsin gibi geldi canım..
Az derken bayaa az olmuş..
Çok çok az yiyerek verirsen vücut alışıyor ve azıcık fazla yesen 2 kat alıyorsun..
Mesela önüne Çorba içsen daha doyurucu olur ve tok hissedersin..
Çok aç kalınca vücut savunmaya giriyor..
Çaktırma beynine diyet yaptığını.. Sağlıklı beslenme bizim ölçümüz.. Acıktıkça meyve ye Çorba iç süt iç.. Öyle metabolizma daha çok Çalışıyor..

Bende Öğlen:
Yine Kızımın arta kalan YAŞ pasta pırtıklatını yedim..
Çay içtim
3 hurma yedim..
Tatlı krizimi Öğlen hallettim
Yemek Akşama sebze yapıcam..
Telafi edicem..

Öğlen normalde yemek yiyordum ama şuan dünden artan hiç bir yemek yok..
Çocuklarla daha da yapamadım akşam telafi edicez inş

Buarada yagmuluk bence çok iyi başladın...
Benim ilk diyet günlerime göre çok güzel gidiyorsun..
Çok kilolar gidecek çooooook...

Canım tamam nasıl istersen..
Haftaya başlarız yarışa..
Benim kilo vermedeki temel felsefem akşam az yemek..
Bende işe yarıyor çünkü emziriyoruz da oturduğumuz yerden kalori yakıyoruz..
Öğlen çok az yemişsin gibi geldi canım..
Az derken bayaa az olmuş..
Çok çok az yiyerek verirsen vücut alışıyor ve azıcık fazla yesen 2 kat alıyorsun..
Mesela önüne Çorba içsen daha doyurucu olur ve tok hissedersin..
Çok aç kalınca vücut savunmaya giriyor..
Çaktırma beynine diyet yaptığını.. Sağlıklı beslenme bizim ölçümüz.. Acıktıkça meyve ye Çorba iç süt iç.. Öyle metabolizma daha çok Çalışıyor..

Haklısın canım ama burda hala baş sağlına gelen giden oldu için biraz zor o an dolap da o vardı onu ısıtıp yedim Pilavı da yemek istemedim için az yedim. annem misafire sigara böreği yaptı malesef 3 tanede bi bardak çayla onu yedim bugün diyet yalan oldu.

Buarada yagmuluk bence çok iyi başladın...
Benim ilk diyet günlerime göre çok güzel gidiyorsun..
Çok kilolar gidecek çooooook...

Ins.daha iyiye gderim canım yoksa bugün anneme gelmeseydm aklımda daha düzgün bi öğle yemeği vardı. Inş yarına

Haklısın canım ama burda hala baş sağlına gelen giden oldu için biraz zor o an dolap da o vardı onu ısıtıp yedim Pilavı da yemek istemedim için az yedim. annem misafire sigara böreği yaptı malesef 3 tanede bi bardak çayla onu yedim bugün diyet yalan oldu.

Bir kere kaçırınca gün boyu öyle gidiyor.. Tabii görüp yememek de marifet..
Biz ailelerden uzakta gurbetteyiz.. Ne yaparsam o yeniyor evde.. O yönden hem şanslıyım hemde aileme hasretim şanssızım... Annem gelince veya biz gidince bende enaz 1-2 kilo alıyorum.. Seni Anlıyorum ve hak veriyorum..
Ama yarın ve sonraki günler daha güzel menüler yazalım.. Şahsen bende bir daha pasta yemicektim.. Ama kızım dün yememişti.. Bozulmak üzere yazık ben yiyim mantığıyla yedim.. Ama evde artık bi lokmacık kalmadı şükür..

Bende akşam yemeğinden önce ara Yaptım 1 muz yedim..
Akşam yemeğim:
1 kase yoğurt Çorbası
Bulgur pilavı yanına nohut
Yoğurt
1 dilim ekmek

Bu arada yemeği 5.30 da yedim..
Gece acıkmasam iyidir..
Eşim gelir gelmez acıktım diye sofraya oturtuyor malesef..

Bende akşam yemeğinden önce ara Yaptım 1 muz yedim..
Akşam yemeğim:
1 kase yoğurt Çorbası
Bulgur pilavı yanına nohut
Yoğurt
1 dilim ekmek

Bu arada yemeği 5.30 da yedim..
Gece acıkmasam iyidir..
Eşim gelir gelmez acıktım diye sofraya oturtuyor malesef..

Bende yemeğimi 7.30 da bitirdim eşim 7 de gelio anca yedim.
Aksam;
1 kepçe corba
patates püresi yanına tavuk sote
salata
anlamadım yemekden önce tartildim 78 geldim 81 kiloyken başka yerde tartilmstm orda tartılan bi kaç kişiye sordm orası fazla tartiyo dediler anlamadım gtti pantolnlarim braz bolaldi bununda farkindaim evet ama fazla dikkat etmedim halde bu nasıl oluo

Back