gunaydın kızlar oglum 40 gunluk oldu bugunde mevlutumuz var :))
canım yulaf kepegını aldım yogurda katıp yedım:)) platese devam sımdıde yuruyus bandı alıcam malum bebgım kucuk dısarı cıkamıyorum yedıklerıme dıkkat edıyorum bakalım kılo verdımmı tartılmadım daha
aaa merhaba bu başlığı şimdi gördüm =))
13 aylık oğlum var emziriyorum..Hazır paşam emiyor iken de kilo vermek istiyorum emzirmek ekstra kalori yakıyor)
doğum kilosundan 2 kilo kaldı şuan 77 kiloyum gitmesi gereken 12 kilo var ama ilk etapda 7 kilo vermek isitoyurum..
Tvde Gülben'nin programında duydum canım. Her zaman konuk ettiği aktar anlatıyordu. Yeşil çay bebeklerde uykusuzluk yapıyormuş. Emziren anneler günde bir bardaktan fazla içmesinler demişti.
Canım özelden birsürü şey yazdım ama özel mesaj atma hakkım yokmuş.Burdan yazıcam. İlacın adı tarlusal adet söktürücü. Ama doktora gitmeni tavsiye ederim. Genel bir kontrol de oluyor sonuçta.Ben de emzirdiğim için der ilaç vermez diyordum ama ağrı yapıyor diyince verdi.Emzirmene engel değil bebeğe zararı yok dedi.Bebeğim benim 16 aylık. Sezeryenle doğum yaptım ve hiç adet olmadım.Doğumdan sonra eve geldim 66 kiloydum ve bazen 68 e çıktım . Hiç zayıflıyamadım. Ama ilacı kullandıktan sonra şuan tartıda 64 ü görüyorum:)Yalnız sezeryanla yaptığım için mi bilmem midem,göbeğim hatta kalçam çok fazla resmen hamile gibiyim.Adet oldum ilaçtan sonra biraz indi gibi ama düzenli plates şart sanırım.
İlacı alınca hemen kullanıyorsun, sabah akşam 12 tablet 6 günde bitiyor.Ve ilaca başlayınca lekelenmelerde başlıyor.Tam eski adetlerim gibi olmadı leke geldi hep.Ama olsun . Düzene girer elbet.Sonuçta 2 kilo farketti bile.Emzirmeye de devam ediyorum. Sütüm biraz azaldı gibi oldu ama. Adetten sonra artıyormuş tekrar diye duydum.Onun dışında çok su içiyorum. Sabahları aç karnına sirkeli su içiyorum . 5 i bir yerde çayını 2 defa içiyorum. Bir de ekmeği azalttım.Platese de başlıycam inş. Bu son yazdıklarıma yeni başladım.Birkaç gün oldu. Bu şekilde canım.
selam kızlar çok olmuş buraya ugramayali ancak vakit bulabildim neyse size imreniyorum nasıl spor yapmaya fırsat bulabiliyorsunuz keske bende yapabilsembu ay sadece bir kilo vermiştim ama bikacgundur griptim hiçbisey yiyemedim ve bugün tartıya çıktığımda iyiki hasta olmuşum uc günde iki kilo vermisim :))
valla bazen ben de düşünmüyor değilim hasta olsam da kilolar daha çabuk gitse diyeşaka bi yana Allah bebişlerimnize ve bize sağlık versin,her işin başı sağlık :)
kızlar mrb bugun tartıldım 69 ıdım 67500 olmusum cok sevındım :)) kaldı 7 kılo
canım aramıza hoşgeldin,iyiki geldin,beraber vericez inşallah kiloları :)
Hoşbulduk canım saol :)) inş. diyorum belli bir menü vs. var mı..?
tebrik ederim canım cokgüzel vermişin bende bu sabah 67.700 cıktım dün 67.900düm birazda olsa sevindim bugun komsu cagırdı cokta acıkmıstım oarada 1 tane fındıklı kurabiye yedim ama orta bpy küçük değildi cok pişman oldum eve gelince yemek yemiyecem bun neden yedim durdum ama simdide cok acım kabak yemegi var evde artık salatasız ondan yiyeyim bari
Ay ben bugun cok dikkat ettim yediklerime.aksam 18 de bi tabak barbunya ve salata yedim.yarin sabah tartilacam size yazarim hemen sonucu
fundacım sagol canım dedıgın gıbı kısa dogru alıcam bugun oglumla cıktık yuruduk adım sayar aldım belıme takıyorum sabah kalkınca gunde 10 bın adım atıyorum :))
ben bugun dıkkat edemedım yedıklerıme ablamın sayesınde yedırdı durdu benı
Ay ben bugun cok dikkat ettim yediklerime.aksam 18 de bi tabak barbunya ve salata yedim.yarin sabah tartilacam size yazarim hemen sonucu
günaydın hanımlar ben biraz kendi kendine yazıyo gibi oldum ama neyse.....
bu gece kızım çok huysuzlandı hiç durmadı sabahı sabah ettik dolayısıyla yorgun bi güne başladık...
kahvaltıda1yumurta 1 dilim peynir 5 zeytin 2 minik domates 1dilim ekmek açık çay 2 çatalda helva yedim dayanamadımm((
günaydın hanımlar ben biraz kendi kendine yazıyo gibi oldum ama neyse.....
bu gece kızım çok huysuzlandı hiç durmadı sabahı sabah ettik dolayısıyla yorgun bi güne başladık...
kahvaltıda1yumurta 1 dilim peynir 5 zeytin 2 minik domates 1dilim ekmek açık çay 2 çatalda helva yedim dayanamadımm((
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?