Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
bizde burdan haftalık kilo bildirimi yapsakmı günlük ne yedik falan
kızlar bu ara biraz yoğunum pek yazamıyorum yeni dükkan açıyoruz onunla uğraşıyoruz dua edin..işler bitsin daha çok yazarım ben 2 gündür şişim 78 çıkıyorum bugünde baya bi diyet bozma modundayım kendimi zor tutuyorum dürtün beni
of ya kızlar sadece 100 gr vermişim gene birde dün kavitasyona gittim sadece onunla kalsa badimiks powerplate girdim ama tık ya bu hafta sadece 600 gr verdim oda ne cileyle bazen umudumu yitiriyorum ya esimle oğluma bol hindistan cevisli enfes bir kek yaptım ama 1 dilim bile yiyemedim bu benim için ne kadar zor bilememsiniz en azından hafta sonu gezecem güzel kıyafetler alacgım diyordum ayakkabı falan ama malesef esimle cocuklar bizi darlayıncı atıstık hop eve yani hiç bisey alamadım iyice canım sıklımaya basladı diyet yap istedigini alama hafta içi zaten camasır ütü bebek hafta sonuda hüsran olunca darlanıyorum ya ya o kavitasyona ne demeli yok neymiş ayda 10kilo garantiymiş 2 haftası gecti ben daha 3 kilo bile vememdim sırf para tuazgı yaa ne yapcan verdik artık ödemeyide pesin insallah sıkılastırıda bari en azından vücüdum forma girer of ne bilm kızlar allah baska dert vermesin işte biende bunları takıyorum
bende bu hafta 78im
yulaf ezmesini nerden buluyosun?ıyı aksamlar kızlar nasıslınız bız ıyıyız sukur bugun platesımı yaptım suyumu ıctım yesıl cayımıda yogurtlu yulaf kepegımı yedım :)) arada 1 tanede cıkolata luplettım esım tutturdu ıllakı yıyeceksın sana aldım dıye yedım bende :))
yulaf kepeği tok tutuyormu? tadi nasıl kızlar zorlanmadan yiyormusunuz??[/QUOTEd
Yulaf kepegi mideye inince hacminin 25 kati yer tutarmiş bu yuzden tok tutarmis.tadi eh işte ama tatli degil de tuzlu seylerin icine koyarsan yenebilir oluyor
yulaf kepeği tok tutuyormu? tadi nasıl kızlar zorlanmadan yiyormusunuz??[/QUOTEd
Yulaf kepegi mideye inince hacminin 25 kati yer tutarmiş bu yuzden tok tutarmis.tadi eh işte ama tatli degil de tuzlu seylerin icine koyarsan yenebilir oluyor
hmm bebek maması gibi bir kivammi alıyor? aklıma oglusumun maması geldi öyle birseyse onu yemesi çok zor kızlar iyy :)
yulaf ezmesini nerden buluyosun?
guaydın kızlarrrr
kahvaltı yapıldı yesıl cay ıcılıyor plates yapıldı ogleden sonrada oglumla yuruyuse cıkıcam :)) ama bu arada 1 tane cıkolata yedımmm
yulaf kepegını yogurda katıyorum tok tutuyor bıraz tadı ehhh yenılecek gıbı canım