Merhaba :) tabi siz beni tanımıyorsunuz ama cuma günü balon sürecimden önce bu konuyu 2 kere okudum. Benim için siz artık benden birisiniz. Lütfen bu konuyu bırakmayın taktıranlar irtibatta olalım. :)
Cuma günü çılgın ve ani kararla endoskopi ile mide balonum ve botoksum yapıldı. Kombine işlem yaptırdım. Neyime güvenerek inanın ben de bilmiyorum. Hastaneden çıktım eve geldim. Elimde ilaç listesi bir de sıvı listesi. İlk gün saat başı 1 bardak su yudum yudum yazıyor. Ne mümkün. O bir yudum su her şeyi tetikledi. Sürekli öğürme, kusma, ağrı, kramp ne varsa. Zaten açım mideme bir şey girmemiş bir önceki geceden beri. Halim yok dermanım yok o kadar kötü oldum. Eşimle gittik acile. Serumu ve iğneyi yaptırdım. O beni biraz rahatlattı. O geceyi hiçbir şey hatırlamayarak geçirdim. Ertesi gün de yine 1 yudum su içemedim ve ölü gibi uyudum. Akşamına yine gittim serum taktırdım. Hem besinsiz kaldığım için en azından serumla besin almış olurum dedim. Yine bir uyku faslı ama nasıl uyku dünyadan haberim yok. Kafamı koyduğum an gidiyorum. 3. günün şafağında ben biraz toparlar gibi oldum. Listedeki saat başı içeceklere bakarak yavaş yavaş içmeye çalıştım.İlaçlarımı içtim. Günün bitmesini bekledim ve her an ne gereği vardı böyle bir şeye diye kendime kızdım. Arkadaşlar bu konuya gelip okuyan arkadaşım bu işe gönül vereceksen şunu bil isterlerse mideni aldır, bağırsağını kestir, balon taktır hepsi fiziki bir engel. Sen mantıken bu yola kendini hazırlamadıysan süt yudumlar lahmacun hayali kurarsın. Daha da beter olursun çünkü gerçekten yiyemiyorsun. Pskilolojik olarak yıkılıyor insan. Enerjim yok, ruhum çekilmiş gibiyim. Bugün 4. günüm bugün daha iyi sayılırım. Biraz yürüyüş yaptım. Gaz sancılarına iyi geldi. 5 bardak su içmeyi başardım. Ayrıca süt, tavuk suyu ve meyve suyu içtim (annem elma armutu kaynatıp hoşaf gibi yaptı sağolsun) Bu süreçte çocuğumla zerre ilgilenemedim. Afedersiniz ama kendimden haberim yoktu :) Tabi bu kadar besinsiz susuz giden kilo şu an için 4 kg. Bugün üstüne regl olmamda cabası :) Kıssadan hisse varsa balonlular beklerim sohbete gelin görüşelim, motive olalım. :)Bu konuda çok bilgi var bu konu yaşasın istedim. Hepinize sevgiler ve saygılar.