- 31 Aralık 2010
- 109
- 61
- 98
Canım umarım başarılı olursun. Ben de ekmeği kesmeye çalışıyorum ama benim bebeğim henüz bir aylık. Gelen giden oluyor diye surekli pasta börek yapiyorum. E yemeden durmak o kadar zor ki. Ekmek yemesem pasta yiyorum yani.Selam benimde ikinci bebegim.6 aylik ve 70 kg dayim.55 olmak istiyorum. Ilk dogumumda 30 kilo almis ve bir sene sonunda vernistim.uc gundur ekmek ve abur cuburu kestim bakalim.bol sans..
Canım ne güzel daha 1 hafta olmadan 2 kilo gitmiş. Harika. Evet ekmeği azaltmak ise yariyor. Bende de ise yarayacak ins. Ama ben hala 75 kilodayim. Artık hergun tsrtilmayacagim70.5 dim pazartesi yemeyi azalttigimda.bugun 68.5 oldum sukur.ekmegi azaltmak cok ise yariyor ve bol su.dogum sonrasi 68 i gordum ilk kez..
Ay evet ya bu kek börek işi çok sakat. Benimde şimdiye kadar biseye benzemeyen keklerim birden lezzetli olmaya başladı. Fırını değiştirdim de...en önemlisi arkadaşlar bir misafir geldiğinde, bir arkadaş ile oturduğunuzda ikram edin ama yemeyin, kız muhabbetlerinde sade kahve için, börek kek yapmayın, yapsanız da yemeyin, kek börek yapmayı bilmeyen tüm tanıdıklarım doğumdan hemen sonra 36 bedene döndü ben hala 44 bedenim malesef ordan biliyorum
emziriyorsan ve kilo vermem gerek diyorsan gel birlik olalım kilolardan kurtulalım :)
Moralini bozma canım. Doğum Yapalı ne kadar oldu?nasil yaaa ne yapsam olmuyur(((
Benim 3. Çocuğum 1.58 boy kilom pazartesi 63.7ben de emziriyorum 5 kilo verdim 2 ayda hemde diyet yapmadan o yüzden umutlu olmalısın, bebişler ayaklanana kadar gidecek bu kilolar
tatlım sen zaten gayet formdasın benceBenim 3. Çocuğum 1.58 boy kilom pazartesi 63.7
50 kilo olmak istiyorum
Ve emzirirken kilo verenlerden değilim kilo alıyorum
Yok canım ya üst üste 3 çocuk ve bu fazlalıktan kurtulmazsam yerleşicek kilo.tatlım sen zaten gayet formdasın bence
yok ama güzel fikir ben kendi ajandama kaydediyorum yapalım ben 67 kiloyum hedefim 55, normal kahvaltı yapıyorum arada şekersiz çay kahve gündüz 1 meyve akşam yemekten sonra meyve tatlı aburcubur yemiyorum bu şekilde kilo veriyorum hemde sütüm azalmıyor, yediklerini not almak faydalı gerçekten kendini frenliyorsunYok canım ya üst üste 3 çocuk ve bu fazlalıktan kurtulmazsam yerleşicek kilo.
Size katılmaya geldim başka bi topiktede paylaşım yapıyorum ama kimseler yok orada.
Burda hergün ne yediğimizi haftada bi tartılma felan gibi bi düzen var mı
Aynen yazınca görüyorsunyok ama güzel fikir ben kendi ajandama kaydediyorum yapalım ben 67 kiloyum hedefim 55, normal kahvaltı yapıyorum arada şekersiz çay kahve gündüz 1 meyve akşam yemekten sonra meyve tatlı aburcubur yemiyorum bu şekilde kilo veriyorum hemde sütüm azalmıyor, yediklerini not almak faydalı gerçekten kendini frenliyorsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?