çocuklara bayatlamayan kurabiye ve buzluğa atılan poğaça yapabilirsin bayatlamayan poğaça tariflerine bakmanı tavsiye ederim birde artan keki poğaayı buzluğa atmak da güzel oluyor,
bence burada karar alıp bugün sıkı bir şekilde başlayalım
öncelikle elma kabuğu, tarçın karanfil ve istediğin kekik nane gibi bir ot türü ile çay yapıp bunu her yemekten yarım saat önce içmekle başlayalım,
ve katı kurallll akşam yemekten sonra asla birşey yemek yok sadece şekersiz çay kahve içilecek, meyve de yenmeyecek,
kahvaltıda ekmek olsun çünkü b1 vitamini karbonhidrat yakımı için gerekli tam buğday ekmeğinde bolca var, öğle bir tabak istediğin yemek olsun ama ekmeksiz, makarna bile olur bu ben denedim zayıflamaya engel değil,
ikindi vakti bir meyve yiyelim malum kış mevsimi gribe karşı koruyucu olsun,
birde eğer kaçamak yaparsak mutlaka buraya yazalım, bir daha yapmıcamıza söz verelim
telefonun takvim ajanda kısmına ne yeniyosa tek tek not alalım bu ne yediğimizi anlamamıza faydası olacak,
günde en az on tane mekik çekelim, kahveden yarım saat sonra yapılan spor daha çok kalori yakıyormuş bu arada
ben bu akşamdan itibaren başlıyorum birazdan tarçınlı meyve çayı yapacağım, katılmak isteyenler katılsın ve hergün durumu belirtsin ki kararlılığımız devam etsin
bu akşam misafirliğe gideceğim ve tüm ısrarlara rağmen yemeyeceğim sözzzzzzzzz :)