Canım hala bakiyormusun topige acaba. Ben de senin gibiyim. 83 kiloyla doğum yaptım. 23 gün oldu. Şu an 77 kiloyum. 60 kiloya düşmem gerekiyor. Ne yaparsam yapayım ekmekten vazgeçemiyorum. 2 gün dayaniyorum sonra yine yemeye başliyorim. Oof oof nasıl gidecek bu 17 kiloMerhaba kizlarr yokmu yeni dogum yapan biri. Kizim 15 gunluk. 60 la hamile kaldim 86 da dogurdum. Su an 72 kg dayim. Geri 60 dusmem lazim. Hatta 55 olmak istiyorum.ekmegi komple kestim ben. 3-4 lt arasi su iciyorum. Hergun tavuk et veya balik yiyorum.sabah domatws salatalik acik cay Az peynir zeytun ve kesinlikle yumurta . Ara ogunlerde meyve. Komposto.tatliyi kompr cikardim.bu sekilde besleniyorum. Diyet olarak degil. Sadece sut yapici ve protein iceren yiyecekler tuletiyorum. Ama gorunumumden memnun degilim nefret ettim kendimden(((( paikolojim bozuldu. 1 saat bile bi yere cikacak halde Degilim ne yapmaliyim. Evde egzersiz yapiyorum ama asil yuruyus yapmam lazim (
Canım hala bakiyormusun topige acaba. Ben de senin gibiyim. 83 kiloyla doğum yaptım. 23 gün oldu. Şu an 77 kiloyum. 60 kiloya düşmem gerekiyor. Ne yaparsam yapayım ekmekten vazgeçemiyorum. 2 gün dayaniyorum sonra yine yemeye başliyorim. Oof oof nasıl gidecek bu 17 kilo
AA ne iyi konu canlandı. Saol canım cevap yazdigin için. Ben bu hafta itibariyle 75 e düştüm. Kaldı 15 kilo tey tey. Ben dediğim gibi yemeden duramiyorum ama sürekli hareket etmeye çalışıyorum. Bu sabah 40 dk yürüyüş yapabildim. Evin içinde de sürekli hraeket halindeyim mecburen. İnşallah fayda eder de su 15 kilo da gider bir an önce.selam canımm uzun zamandır bakamıyodum.Emzirdikçe gitmiyor malesef ne durumdasn su an
Canım maşallah aslında 2.5 ayda 10 kilo az değil ama insan daha fazlasını istiyor değil mi. Ben de istiyorum ki hergun hergun daha fazla kilo gitsin. Ama bazı günler tartidaki rakam hiç değişmiyorKızlar merhaba benimde bebeğim 2,5 aylık 77yle dogum yaptım 67 kiloyum su an dogum öncesi 60 kiloydum ama 58 olmak istiyorum yazarsanız buraya bende yazıcam inş
Canım maşallah aslında 2.5 ayda 10 kilo az değil ama insan daha fazlasını istiyor değil mi. Ben de istiyorum ki hergun hergun daha fazla kilo gitsin. Ama bazı günler tartidaki rakam hiç değişmiyor. ama vazgeçmek yok. Devam edip eski kilolarumiza donec giz ins.
Hmm henüz işe yaramamış. Hala 75 kiloyum.
Ben istanbul şirinevlerde bı spor salonuna gıdıyorum yakın olan gıtmeyı dusunen arkadaşlara tavsıye ederım fıyatları da gayet uygun aylık 80 lira pazarlık da yapabılıyosunuz
Haklısın canım çocuklara bakacak biri şart tabı benım komsum sağolsun bakıyo tabı spor da bı alt sokakta olunca daha kolay olduÇok iyiymiş aslında düzenliyapmak çok önemli ama çocukları bi yere bırakmak sıkıntı benim için en uygun leslie oluyor yine
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?