biraz egzersizle göbeğinden kurtulabilrisin canım.. biraz da yediğine dikkat edersen bir ayda tığ gibi olursun
ben daha önce yapmıştım bayaa sıkılaştırıyor zor da.. ama benim en az 15 kilo vermem azım jilliana başlamak için..
Kizlar ben bugun evime geldim
Yarindan itibaren listelerimi yazicam yine
Sicak suya da tekrar basliyorum
Onun disinda bugun tartilamadim sabah soylerim kilomu
Hepinize iyi geceler
Merhabaarkadaslar nasilsiniz neler yaptiniz kilolar ne alemde merak ettim sizleriNe yapiyon canım yaa bize de soylesenee
sana da masallah canim cok guzel boyle devam edelim eninde sonunda olur bizler anneyiz cocuklarimiza da ornek olmaliyiz..benim boy 159 160 falan ondan biraz vermem sart..ilk cocukta 51 e dusmustum 18 aylikken ama gucsuzdum bu sefer daha bilincliyim omega 3 ve decavit iciyorum..yediklerime dikkat edip hareketli olmayi planliyorum.. simdi baya yanlisim oldu aksamlari degil de ogleden sonralari biskuvi cukulata yiyodum kahve yaninda. onu kescem insallah..hala emzirdigim icin ekmegi tamamen kesmeyip azaltmayi dusunuyorum 3 lt su iciyorum iki uc haftadir..Canim aslinda senin kilon cok iyi boyun kacti gerci bilmiyorum demek sende hala devam ediyorsun masallah.
Bende hala aynen devam saat bes den sonra yemiyorum ben sütü kestigim icin kahve iciyorum aciktikca beni tok tutuyor ne pisirdiysem ogün ondan salatayla yiyorum
Bugün 6 kasik kadar pilav tavuk butu bol salata yedim aksam
Kendime pek vakit ayiramiyorum günde iki saat spora gitmek disinda gidis geliside sayiyorum yoksa bi saat anca yapiyorum.
Ne güzel canim bakimli olmak insana iyi geliyor inan bende tekrar hayata döndügümü hissediyorum iyiki de diyete baslayip kilo vermisim sütü kesmeyi beklesem simdi hala bunalim halimde olucaktim.
Kilo verdigim icin özgüvenim yerine geldi kiloluyken saclarimi tarayasim bile gelmiyordu.
canim uzun süreli diyette herseyden kesilmiyor malesef insan dayanamaz sahsen ben herseyi kessem ikinci gün saldiririm büsküvi de yicez cikolatada azicik azicik olsun o kadar ama böyle olmasi daha saglikli.sana da masallah canim cok guzel boyle devam edelim eninde sonunda olur bizler anneyiz cocuklarimiza da ornek olmaliyiz..benim boy 159 160 falan ondan biraz vermem sart..ilk cocukta 51 e dusmustum 18 aylikken ama gucsuzdum bu sefer daha bilincliyim omega 3 ve decavit iciyorum..yediklerime dikkat edip hareketli olmayi planliyorum.. simdi baya yanlisim oldu aksamlari degil de ogleden sonralari biskuvi cukulata yiyodum kahve yaninda. onu kescem insallah..hala emzirdigim icin ekmegi tamamen kesmeyip azaltmayi dusunuyorum 3 lt su iciyorum iki uc haftadir..
bu arada az once annemin zoruyla beaz cikolata yedim malesef 30 gr kadar..yarin ins cok sarsmaz bakalim yine de yazicam listemi abur cubur da yesem yazicam..
iyi geceer canim opuyorum cok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?