Tesekkurler canım ınsallah devam eder byle bakalım ipğn ucunu kacırmak fena bilirimtebrikler canm kilonda azalma var. Bu arada vucud ödem atmış olabilir.Bide emziriyorsan sıvı kaybı olur.
Ben halen aldığım bir kiloyu veremiyorum üstelik kilom artp duruyor.
Birkaçgün annemlar bizde kaldı. Onlar olunca 3 öğün dolu dolu yemekle geçiyor, üstelik tatlı börek derken ben ipin ucunu iyice kaçırdım. Bugün hemen spora başladım yediklerime de dikkat ediyorum. Hadi hayırlısı bakim
Tebrikler Emir2014.maşaallah.emziriyordun demi.Merhaba anneler malesef ki tartım bozuldu 10 gündür kilo bildirimi yapamiyordum annemde tartildim bgn başlangıç 71.3 şu an 63 kiloyum bakalım tartım ne zaman gelcek sürekli tartilmak daha iyi oluyor insan daha dikkatli oluyor
Evet tabi ki emziriyorum :)))Tebrikler Emir2014.maşaallah.emziriyordun demi.
Bende işe başlamadan vermek istiyorum ama buralarda kimseler yok sanirim :) ben 4 gündür ekmek ve şekeri kestim birde lesie miydi o sporu yapıyorum 1mile ile başladım fazlasıyla yetti bana :) zayıflayıp kıyafet almak istiyorum is için yaaMerhabalar bende 12 ocakta bebekime kavuştum 57 ile hamile kaldım 78 ile doğuma girdim sezeryan dogum oldu 73 le eve dondum 45 günde sadece bir kilo vermişim hamilelihlgimde çok büyük bir göbeğim vardı doğumdan sonra da koca göbek benle kaldı görenler daha doğum yapmadım sanıyor. Nisan 15de ise başlıcam çok az kaldı ama en azından 5 kilo vermek istiyorum... ne yapmam gerek nasıl verebilirim tecrübelerinize ihtiyacım var..
dikişlerim patlar diye mekik çekemem ama bu göbek başka türlü nasıl gider?
Birde yemeği az kessem sütüm kesiliyor
ne yapıcam çok canım sıkılıyor !!!
Canım sadce anne sutu alıyorsa bebegın cok erken benım oğlum ehlulde doğdu bende bı kac defa nıyetle dım sutum azaldı gerı bıraktım martın sonunda 6 bıtecek o zaman baslayacagım dıyete ve ben ek gıdaya da basladım bı bucuk aydır yıne de sutum azalsa oğlum huysuZlanıyo cekmıyo sabret derım tabı kılo almamaya calısabılırsın bu sure zarfında:) sağlıkla buyut bebeğini inşallahMerhabalar bende 12 ocakta bebekime kavuştum 57 ile hamile kaldım 78 ile doğuma girdim sezeryan dogum oldu 73 le eve dondum 45 günde sadece bir kilo vermişim hamilelihlgimde çok büyük bir göbeğim vardı doğumdan sonra da koca göbek benle kaldı görenler daha doğum yapmadım sanıyor. Nisan 15de ise başlıcam çok az kaldı ama en azından 5 kilo vermek istiyorum... ne yapmam gerek nasıl verebilirim tecrübelerinize ihtiyacım var..
dikişlerim patlar diye mekik çekemem ama bu göbek başka türlü nasıl gider?
Birde yemeği az kessem sütüm kesiliyor
ne yapıcam çok canım sıkılıyor !!!
Tesekkur ederim cevabin icin. bende 6. ayı beklesem iyi olacak sanırım çünkü zaten sütüm az yemeyince iyice azalır bebeğim emmeyi bırakırsa da cok üzülürüm...Canım sadce anne sutu alıyorsa bebegın cok erken benım oğlum ehlulde doğdu bende bı kac defa nıyetle dım sutum azaldı gerı bıraktım martın sonunda 6 bıtecek o zaman baslayacagım dıyete ve ben ek gıdaya da basladım bı bucuk aydır yıne de sutum azalsa oğlum huysuZlanıyo cekmıyo sabret derım tabı kılo almamaya calısabılırsın bu sure zarfında:) sağlıkla buyut bebeğini inşallah
Canım senın durumuna baglı kırkı cıkmadan cekebılenler de var uc aylıkken cekemeyenler de bi defa dene zorluyorsa yapmazsınTesekkur ederim cevabin icin. bende 6. ayı beklesem iyi olacak sanırım çünkü zaten sütüm az yemeyince iyice azalır bebeğim emmeyi bırakırsa da cok üzülürüm...
spor yapayım sadece bari.. mekik ne kadar süre sonra çekebilirim acaba sizler ne zaman başladınız yani sezeryan doğum yapanlarâ soruyorum.. şimdilik göbeğim gitse yeterli... çünkü bu zamana kadar kilo alsamda göbek hiç olmazdı şimdi bu 6 aylik hamile gibi halim canımı çokk sıkıyor
Ocakannesi yeni gördüm mesajını aynı detten muzdaribiz bende ekmeği azalttim tatlıya pek aram yokken lohusalik ta iyi alismidtim onu da kesecegim. Çokda yemekten kesmek istemiyorum çünkü sütüme yansıyor.Bende işe başlamadan vermek istiyorum ama buralarda kimseler yok sanirim :) ben 4 gündür ekmek ve şekeri kestim birde lesie miydi o sporu yapıyorum 1mile ile başladım fazlasıyla yetti bana :) zayıflayıp kıyafet almak istiyorum is için yaa
Slm kizlar nerdeyse bi aydir kilo bildirimi yapamadim 60 kiloyum tam kilo vermedim almadim da bugun
1 has yumurta
1 ceviz
1 kk kadar kasar peyniri
1 dilim ekmek
1 kucuk muz yedim
Neskafe ictim bir bardak
3 lt ye yakin da su icip 6dan sonra yememegi dusunuyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?