hiç giremiyorum nete hiç tartılamıyorum da çok da dikkat etmiyorum yarından itibaren daha dikkatli olmaya çalışcam ve tartı alcam tartı motivasyon sağlıyo kesinlikle yeni hafta bol eksili olsun kızlar :)
hiç giremiyorum nete hiç tartılamıyorum da çok da dikkat etmiyorum yarından itibaren daha dikkatli olmaya çalışcam ve tartı alcam tartı motivasyon sağlıyo kesinlikle yeni hafta bol eksili olsun kızlar :)
Kesinlikle bir tartı al,insanı gerçekten motive ediyor.diğer arkadaşımın dedigi gibi eger kilon fazla çikarsa o gun daha cok dikkat ediyorsun.eger eksik cikmissa seviniyorsun yine dikkat ediyorsun daha cok vereyim diye.ben bugün 67.700 gr ciktim.cok sevindim 200 gram daha vermisim.darisi başınıza kizl.ama kendimi cok sıktım haftasonu.iki günde 3 aile misafirim geldi yemekli.yaptigim seylerin arasindan sadece etimi yedim.et gerçekten kilo aldirmiyor,bolbol yeyin kizlar.
Ayni gidiyoruz kisbende sabah 67.9 ciktim ve cokkkkkkk sevindim :))
hemen aynı kiloya yakınız kızlar bende 69.800 cıktım ama benim hafta dönümüm carsamba keske o güne kadar 69 bari olsam
kızlar sakıncası yoksa boyunuz ogrenebilirmiyim imzanızda 70 başlangıç görüyorum İyice komplekse giriyorum :))
Günaydın kızlar bende aranıza katıldım :)) 25 günlük oğlum var :))
Hamileliğimde. 20 kilo aldım şimdi 12 kilo fazlam var olaylar başladım kendimi çok kasmadan akşamları 7 den sonra agir yemiyorum inşallah gider bu kilo
CANIM Sagol inşallah gidecek kilolar :) oğlumu arabasına koyup Abi'mizin okuluna gidicez taksit vermeye hermde yürüyüş olur :))
Bebeginide öpüyorum ne güzel korkunuz çıkmış bide bizim çıksa :) bu arada yeşil çay iciyorum faydası var
Günaydın kızlar bende aranıza katıldım :)) 25 günlük oğlum var :))
Hamileliğimde. 20 kilo aldım şimdi 12 kilo fazlam var olaylar başladım kendimi çok kasmadan akşamları 7 den sonra agir yemiyorum inşallah gider bu kilo
Bu sabah itibariyle 67.5 ciktim arkadaslar :))) 400 gr daha gitti yani, insallah yarina da bi 400 gr daha gideer :))))
hg canım aramızaseninde benim gibi iki oğlun var galiba allah bagıslasın canım cümlemizinkini kilonu cok dert etme daha yolun basındasın ben 8 aylık oldu ve hala vermem gereken 10 kilom var ugrasıyorum ama emzirdiğim için fazlada asılamıyorum işte he birde daha hiç regl olmadım sanırım ondanda koly veremiyorum
Ayyy ne guzel canin cok sevindim valla.ya benim diyet iyi gidiyor da hatta pilates yaptim yapali kalcalarim baya kuculdu ama hala 67.800 gr çıkıyorum.ama benim ciddi bir problemim var.çok kabızım.bebeklikten gelme bi kabızlıgim var.sizden yardım istiyorum hanimlar.ben bu kabizligimi nasil gideririm??? 3 lt den fazla su iciyorum.denemedigim bisey kalmadi.bu kabizligim gecmezse kilo veremeyecem:,((
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?