Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
hos bulduk arkadaslar bende evi yeni topladım oğlusumu uyuturken bakayım dedim bu sabah 70.500 geldim bol suyumuda içtim ben dukan tarzı bir diyet yapıyorum baya faydasını gördüm yoğurt vesu cok önemli gercekten he birde yulaf kepegi yiyiyorum ben ekmek yok yani
dukanı araştırdım biraz.Gerçekten et süt yumurta yiyerek sonuç alıyormusun?
İnşallah canım..bebeğin kaç aylık yalnız? Ve adet oldun mü?ben ilk 6 ay hic kilo vermedim gerçi o zaman hic bir çabam yoktu ha bire süt olsun diye yedim almadım neyse ki.6 aydan sonra artık adet olmanın da mı etkisiyle bilmiyorum gitmeye başladı kilolar..ilk 6 ayın icinde isen ondan veremiyor olabilirsin..
Selam arkaDslar 22 gundur diyetisyen kontrolunde diyet yapiyorum hic zorlanmadan 4 kilo verdim benim icin buyuk basariydi aysag in birbucuk ayda verdigi kiloyu gorunce moralim bzuldu dukani kendine nasil uyaladin bende uygulamak istiorummmm lutfennnnnn yardim bu siskoyaa :))
Hanımlar nasıl gidiyor kilo verme süreciniz?
Ben hızla devam ediyorum diyete.Bol su ve yoğurt yemeyi ihmal etmiyorum.Sabah nesfit yedim bir kase.Şimdi kendime tahıllı ekmekten bir tost yapıcam ve yanında yeşil çay içicem.Salı günü aktardan yeşil çay aldım.Çaydanlıkta demleyip içiyorum iki gündür.Biraz önce tartıya çıktığımda 68.5 çıktım.Baya su içtiğimi hesaplarsak 68 falan geliyorum demektir.Sabahtan beri 5 bardak su içtim çünkü.
walla sen iyi gidiyorsunda ben pek iyi gidemiyorum
Gecen gun 67 ciktim cok sevindim ve biraz bosladim sanirim, simdi 69 cikti tartida, bakalim sabah ac karna ne cikacak..
Niye veremiyorum anlamiyorummmmm
Yeni pilates videoları buldum ebru şallının.Kalça videosu ayrı karın vşdeosu ayrı.Ay iki videoyu da yapmaya çalıştım.1 saat yaptım.Şu an bacaklarım acayip yanıyor.
Bende 5 km yurudum, bacaklarimi hissetmiyorum su anda :) ayaklarimda su toplamis ve ben hala 68 cikiyorum tartida :)
Pilates 1 aydan sonra fayda ediyor canim, ben cok yapmistim eskiden ama simdi yaptigim egzersizlerle 2 gunde incelmeye basliyorsun
Ayy caniım bunu söyledigin iyi oldu.ben 3 haftadir yapıyorum tam istediğim gibi bi değişiklik olmadı.demekki minumum bir ayda gösteriyor etkisini.sağol canım söylediğin için :)
Yaşasın 67 yi de gördüm.sabah ve aç karnina :)