• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Emziren anneler beraber zayıflayalım.

askzor askzor nasıl verdin 7 kilonu canım neler yaptın bizde bilelim 😁

O zaman merhaba, ben tatlıyı çıkaramıyorum sırtf tatlı için dşyete başlayamıyorum 😅 benim ilk bebiş bu gün başladım bende dikkatli beselenmeye 88.400 164 boy hamilelik kiloma geri döndümm 😔 72 ile hamile kalmıştım, ama zaten o zamanda tam kilo aldıpım dönemdi hedifim adım adım 60 65 civarına düşmek..

O zaman merhaba, ben tatlıyı çıkaramıyorum sırtf tatlı için dşyete başlayamıyorum 😅 benim ilk bebiş bu gün başladım bende dikkatli beselenmeye 88.400 164 boy hamilelik kiloma geri döndümm 😔 72 ile hamile kalmıştım, ama zaten o zamanda tam kilo aldıpım dönemdi hedifim adım adım 60 65 civarına düşmek..
Aynı ben gibi, tatlı zaafı 🥴 tatlı olmasa var ya tığ gibi olurum😅 asla çok yemek yemiyorum, ekmek olmasa aramam ama tatlı yapmayı da yemeyi de deli gibi çok seviyorum. İnşallah uzak durabiliriz

Bende tatlı hastasıyım maleseef,son kez dün yiyerek söz verdim kendime dikkat edicem ince bayanları görünce özeniyorum

askzor askzor nasıl verdin 7 kilonu canım neler yaptın bizde bilelim 😁
Ya ekim kasım gibi 87 yi gördüm bu benim en fazla gördüğüm kiloydu dedim napıyosun sen hamileyken giydiğim kıyafetler olmuyordu çok moralim bozuluyordu

az dikkat ederek 84 e düştüm Ocak ayında öyleydim yani😃
Geçen ay da 1 kilo verdim. Ama çok yiyordum ya geceleri özellikle eşimle tost yapıp yiyorduk
Gece kızım uyanıyordu pankek yapıp yiyorduk filan😂
Geçen hafta dedim sıkı diyete girme zamanı
Sabah klasik kahvaltımı yaptım
2 saat sonra şekersiz Türk kahvemi içtim yanına hurma arasına ceviz koyup yedim
Öğle yemeği bazen yedim bazen ara öğün şeklinde yaptım
Akşam yemeğimi erken yemeye çalıştım sonrasında bişey yemedim
Gece yatmadan çiğ kuruyemiş ve hurma yiyorum

hurma yemem tatlı ihtiyacımı gideriyor canım istemiyor cidden tavsiyemdir
Hemde süt için yararlı

JYa ekim kasım gibi 87 yi gördüm bu benim en fazla gördüğüm kiloydu dedim napıyosun sen hamileyken giydiğim kıyafetler olmuyordu çok moralim bozuluyordu

Geçen ay da 1 kilo verdim. Ama çok yiyordum ya geceleri özellikle eşimle tost yapıp yiyorduk

Hemde süt için yararlı
Hm iyimiş valla 😄devamı su gibi akar inşallah, bende geceleri yiyordum bıraktım artık yemeyi, bende tersine hurma sevmiyorum ya.

Kahvaltım 11.00
1 yumurtadan yumurtalı ekmek (2 tane)
Yarım domateS-salatalık
Zeytin
1 dilim salam

Ara 13.30
Şekersiz Türk kahvesi
2 tane hurma arasına ceviz koydum

akşam 19.30
Yarım kase yayla çorbası
2 tane tavuk kelebek (tost makinesinde)
3 kaşk bulgur pilavı
Salata
Baya yedim salatadan 😃

leslie 1 mil yaptım
Azıcık karın egzersizi yapmaya çalıştım 😄
Şuana kadar 5450 adım oldu

2 lt su içtim

Oluyo arada öyle yA 😃
Valla bugun akşaöda öyle oldu :(

Bende öyleyim ya emzirirken tatlıdan vazgeçemiyorum maalesef :(

Aynı ben gibi, tatlı zaafı 🥴 tatlı olmasa var ya tığ gibi olurum😅 asla çok yemek yemiyorum, ekmek olmasa aramam ama tatlı yapmayı da yemeyi de deli gibi çok seviyorum. İnşallah uzak durabiliriz
Hepimzde var aynı sorun demek ki:)
Bende porsiyonlarım çok değil ama tatlı çikolata mahvediyo beni

Bende tatlı hastasıyım maleseef,son kez dün yiyerek söz verdim kendime dikkat edicem ince bayanları görünce özeniyorum
Bende söz verdim ama bugun yemek tariflerine bakarken birden kendimi tatlı tariflerinde buldum:)

Kahvaltım 11.00
1 yumurtadan yumurtalı ekmek (2 tane)
Yarım domateS-salatalık
Zeytin
1 dilim salam

Ara 13.30
Şekersiz Türk kahvesi
2 tane hurma arasına ceviz koydum

akşam 19.30
Yarım kase yayla çorbası
2 tane tavuk kelebek (tost makinesinde)
3 kaşk bulgur pilavı
Salata
Baya yedim salatadan 😃

leslie 1 mil yaptım
Azıcık karın egzersizi yapmaya çalıştım 😄
Şuana kadar 5450 adım oldu

2 lt su içtim
Çok güzel canım ama yumurtalı ekmek kızartöa değil mi çok yağ çekiyo o ise

Bende söz verdim ama bugun yemek tariflerine bakarken birden kendimi tatlı tariflerinde buldum:)
Bende öyleyim ya illaki yeniliyor ama eskisi kadar değil, inşallah yeneriz bu tatlı krizlerini, daha yeni başladık.

Aynen öylw yemesem rüyalsrıma giriyo sürekli kokusu tadı dilimde kalıyo hamişkrn böyle aşermedim yeni başladı bendr önceden pek aram yoktu 😄

Ya ekim kasım gibi 87 yi gördüm bu benim en fazla gördüğüm kiloydu dedim napıyosun sen hamileyken giydiğim kıyafetler olmuyordu çok moralim bozuluyordu

Hemde süt için yararlı
2020 şubat annelerindeyddin sende pek aktif olmamakla birlikte sık takip ettiğim topik ti kendisi yetişemiyordum muhabbet hızına 😊

Valla bugun akşaöda öyle oldu :KK43:

Bende öyleyim ya emzirirken tatlıdan vazgeçemiyorum maalesef :KK43:

Hepimzde var aynı sorun demek ki:)
Bende porsiyonlarım çok değil ama tatlı çikolata mahvediyo beni

Bende öyleyim ya illaki yeniliyor ama eskisi kadar değil, inşallah yeneriz bu tatlı krizlerini, daha yeni başladık.
Kontrolü bırakmadan bence zararı olmaz yani şu anki durumdan ne kadar kötü olabilirki, hatta psikolojik olarak rahat olup strese girmeyince direnç bile kırmış oluruz bence 🤪

Kahvaltı 9 gibi
Maydanoz dere otu limonlu
7 zeytin
2 haşlama yumurta
2 minik parça peynir
3 küçük incir
1.5 ceviz
Çay

Ara-öğle karışık gibi oldu 2 gibi
2 yk bamya
2 yk ıspanak
2 yk yoğurt
3 gibi azıcık browni 1 küçük kare unu şekeri az bişi

Akşam 8
Yarım kepçe bamya
1 yk ıspanak
1 yk makarna
3 4 yk kadar yoğurt

Su az içtim 2 olamadı, birde sporla destek aymak istiyorum ama aşırı zamanım yok sporsuz toparlanma zor olur

Kontrolü bırakmadan bence zararı olmaz yani şu anki durumdan ne kadar kötü olabilirki, hatta psikolojik olarak rahat olup strese girmeyince direnç bile kırmış oluruz bence 🤪
Zaten hep öyle yapıyoruz ya bi şimdi yiyim bir daha yemem ama ardı arkası kesilmiyor sadece kendimizi kandırıyoruz🤣🤣

Kahvaltı
🍽️2 haşlanmış yumurta ile yoğurt, ekmeksiz....
Ara
🍽️Çok azcık bi kaç kaşık dondurma...
AKŞAM
🍽️Patates salatası

2 litre su
20 dk falan spor

2020 şubat annelerindeyddin sende pek aktif olmamakla birlikte sık takip ettiğim topik ti kendisi yetişemiyordum muhabbet hızına 😊
Evet 😃 bende takip edemiyorum bir süredir 😃
Kahvaltı
Ara
AKŞAM
🍽️Patates salatası

2 litre su
20 dk falan spor
ama sen çok az yiyorsun ya

Bende şubat annesi olcaktım. Kızçem 24 ocakta cumartesi gecesi doğmayı uygun gördü kendine:) kar yağmur yasak dinlemedi:))

Bende kontrol yok canım :)) ya hep ya hiç

Kahvaltı 9 gibi
Maydanoz dere otu limonlu
7 zeytin
2 haşlama yumurta
2 minik parça peynir
3 küçük incir
1.5 ceviz
Çay

Ara-öğle karışık gibi oldu 2 gibi
2 yk bamya
2 yk ıspanak
2 yk yoğurt
3 gibi azıcık browni 1 küçük kare unu şekeri az bişi

Akşam 8
Yarım kepçe bamya
1 yk ıspanak
1 yk makarna
3 4 yk kadar yoğurt

Su az içtim 2 olamadı, birde sporla destek aymak istiyorum ama aşırı zamanım yok sporsuz toparlanma zor olur
Çok güzel canım menü :)

Kahvaltı
Ara
AKŞAM
🍽️Patates salatası

2 litre su
20 dk falan spor
Patates nişasta aslında diyetlerde pek tüketilmez canım

Back