• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Emziren anneler beraber zayıflayalım.

Sütün çekmesin ye derler de burda:) yaptığım yanlışlardan biri. Yemek yerine abur cuburla geçiştirmek:) benimde ne zamandır aklımda da 67 olunca yapcam :)
Zaten öyle diye diye bu kilolara geldik ya canım😄

Bugün ki menü
Kahvaltı
🥚Bir tane haşlanmış yumurta...
🥚2 tane köfte...
🥚Çok az yoğurt...ekmek kullanmadım...
🥚Biraz bitter çikolata kan şekerim düştüğü için...
ÖĞLE
🥚2 dilim biri orta biri küçük ağlayan pasta...
AKŞAM
🥚Sulu tavuk etli patates yemeği...
Ekmek kullanmadım...
Biraz spor ...
2 lt su daha da içmeye devam.

Kiskandim sizi Emzirmek beni zayıflattı 😆 12 kilo almıştım hepsi 4 ayda uctu gitti🙁 hamilelikten önce hep fittim 169/ 60 kg idim ama ben, cok sevmistim kilolarımı, emzirirken nasil kilo aliniyor ben niye eridim, geri istiyorummmmm🤯

Kiskandim sizi Emzirmek beni zayıflattı 😆 12 kilo almıştım hepsi 4 ayda uctu gitti🙁 hamilelikten önce hep fittim 169/ 60 kg idim ama ben, cok sevmistim kilolarımı, emzirirken nasil kilo aliniyor ben niye eridim, geri istiyorummmmm🤯
Bazı kişiler emzirirken zayıflıyor herkesin bünyesi bir değil, ama çok istiyorsan fazlalarımı vereyim sana canım😂😂

Günaydın Kızlar, pek aktif değilsiniz 😊

Günaydın kızlar bende emziriyorum aranıza katılabilir miyim

Ben de aynı. Oğlum da 3 gündür sürekli kucak-meme haricinde huzurlu değil. Ne bulursam onu yiyorum 3 gündür, yaşamaya devam edebilmek için 😬
Yaparsın yine canım, ben saat 5 de yemeyi kapatıyorum akşam çok acıkıyorum ama dayanıyorum bende şu tatlı çikolata isteği de bitse hemen veririm de işte bitmiyor, ama 5 gündür başladım daha ağzıma herhangi bir ekmek sürmedim

Bende akşama taze fasülye yapacağım 😃
Yanına eşime pilav yaparım bende yerim belki bir iki kaşık 🤣

siz ne yapacaksınız 😃 insan şaşırıyor ne yapsam ki diye hergüb

Bende akşama taze fasülye yapacağım 😃
Yanına eşime pilav yaparım bende yerim belki bir iki kaşık 🤣

siz ne yapacaksınız 😃 insan şaşırıyor ne yapsam ki diye hergüb
Ben bugün mahvettim diyetimi söz verdim kendime yarından itibaren düzen vericem kendime ben bişey yapmadım eşim geç kalktı kahvaltı yaptı bende yemeyi saat 4 dü herhalde kapattım

Kızlar ben lavaboya gittiğimde makatımdan kan geliyor başına gelen oldumu acaba sanki içten yırtılmış gibi çok acıyor lavoboya çıkarken

Back