- 15 Kasım 2020
- 12.868
- 70.410
- 528
Zaten öyle diye diye bu kilolara geldik ya canımSütün çekmesin ye derler de burda:) yaptığım yanlışlardan biri. Yemek yerine abur cuburla geçiştirmek:) benimde ne zamandır aklımda da 67 olunca yapcam :)
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Zaten öyle diye diye bu kilolara geldik ya canımSütün çekmesin ye derler de burda:) yaptığım yanlışlardan biri. Yemek yerine abur cuburla geçiştirmek:) benimde ne zamandır aklımda da 67 olunca yapcam :)
O da iyi canım sabah kalktığım da varya tir tir titriyorum vallahBende en geç 6da.
Bazı kişiler emzirirken zayıflıyor herkesin bünyesi bir değil, ama çok istiyorsan fazlalarımı vereyim sana canımKiskandim sizi Emzirmek beni zayıflattı 12 kilo almıştım hepsi 4 ayda uctu gitti hamilelikten önce hep fittim 169/ 60 kg idim ama ben, cok sevmistim kilolarımı, emzirirken nasil kilo aliniyor ben niye eridim, geri istiyorummmmm
Keskeeee Alırdım bir 10 12Bazı kişiler emzirirken zayıflıyor herkesin bünyesi bir değil, ama çok istiyorsan fazlalarımı vereyim sana canım
Keşke yeminle olsa veririm yani varda veremiyorum 10 ne kız 20 falan verirdimKeskeeee Alırdım bir 10 12
Keşke yeminle olsa veririm yani varda veremiyorum 10 ne kız 20 falan verirdim
Tabi katılabilirsin kilonu hedefini yazarsan listeye ekleyelimGünaydın kızlar bende emziriyorum aranıza katılabilir miyim
Pazartesi günü 82.9 ile başladım yarın 1 hafta olacak yani şuan 80.9 umTabi katılabilirsin kilonu hedefini yazarsan listeye ekleyelim
Ben de aynı. Oğlum da 3 gündür sürekli kucak-meme haricinde huzurlu değil. Ne bulursam onu yiyorum 3 gündür, yaşamaya devam edebilmek içinHaftasonu pek giremiyorım forma kızlar. 2gündür kızım da çok huysuz
Tabi canım ne kadar kalabalık olursak o kadar destek çok olurGünaydın kızlar bende emziriyorum aranıza katılabilir miyim
Aynen bende fırsattan istifadeHaftasonu pek giremiyorım forma kızlar. 2gündür kızım da çok huysuz
Yaparsın yine canım, ben saat 5 de yemeyi kapatıyorum akşam çok acıkıyorum ama dayanıyorum bende şu tatlı çikolata isteği de bitse hemen veririm de işte bitmiyor, ama 5 gündür başladım daha ağzıma herhangi bir ekmek sürmedimBen de aynı. Oğlum da 3 gündür sürekli kucak-meme haricinde huzurlu değil. Ne bulursam onu yiyorum 3 gündür, yaşamaya devam edebilmek için
Ben bugün mahvettim diyetimi söz verdim kendime yarından itibaren düzen vericem kendime ben bişey yapmadım eşim geç kalktı kahvaltı yaptı bende yemeyi saat 4 dü herhalde kapattımBende akşama taze fasülye yapacağım
Yanına eşime pilav yaparım bende yerim belki bir iki kaşık
siz ne yapacaksınız insan şaşırıyor ne yapsam ki diye hergüb