- 26 Şubat 2013
- 2.471
- En iyi cevaplar
- 1
- 2.846
- 333
- 31
Kabız filan oldun mu son zamanlarda hemoroid filan var mıKızlar ben lavaboya gittiğimde makatımdan kan geliyor başına gelen oldumu acaba sanki içten yırtılmış gibi çok acıyor lavoboya çıkarken
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kabız filan oldun mu son zamanlarda hemoroid filan var mıKızlar ben lavaboya gittiğimde makatımdan kan geliyor başına gelen oldumu acaba sanki içten yırtılmış gibi çok acıyor lavoboya çıkarken
Neden öyle dedin ki ne yedinBen bugün mahvettim diyetimi söz verdim kendime yarından itibaren düzen vericem kendime ben bişey yapmadım eşim geç kalktı kahvaltı yaptı bende yemeyi saat 4 dü herhalde kapattım
Uok kabız olmadım canım netten baktım da hemoroid gibi görünüyor tam bir faciaKabız filan oldun mu son zamanlarda hemoroid filan var mı
Ağlayan kek yedim, yedikden sonra da ben ağladımNeden öyle dedin ki ne yedin
bende 7 gibi yedim
Bi De biraz önce 1 hurma 4 5 tane de çiğ kuruyemiş yedim aslında acıkmadım ama gece emzirdiğim için acıkırım diye yedim
Zayıflacağız diye sütten olmayalım![]()
Çok katı beslenme su iç bol bol geçer inşallahUok kabız olmadım canım netten baktım da hemoroid gibi görünüyor tam bir facia
Tabiki canımMerhaba kızlar +1 kişi daha gelsinmi aranızaa![]()
Bugün diyete başlayalı 1 hafta oldu
2,400 gr gitttiiiiiiçok mutluyum
İnşallah geçer canım, hayatı etkiliyor resmen aklım hep ordaÇok katı beslenme su iç bol bol geçer inşallah
Bende de var hemoroid ama bi zararı yok bazen durduk yere kanıyor küçük tuvaletimi yapsam bile ama geçiyo kendiliğinden
Evet tuvalete girip çıktıktan sonra tartıldımMaşallah canım devamı gelir inşallah ben verdiklerimi geri aldım, kesin aç karnına mı tartıldın.
Yok olmuyor ama bende yıllardır var eskiden acıyor muydu hiç hatırlamıyorumİnşallah geçer canım, hayatı etkiliyor resmen aklım hep ordaben lavaboya çıktığımda sanki küçük cam parçaları çıkıyormuş gibi acı oluyor çok fena sende böyle oluyor mu hiç
Canım bu dediğin bende doğumdan beri var ya. Normal dogurmadim ama sanırım çatlak gibi bişey oluştu. Lavaboya çıkmak zulüm gibi 50 gündür. Muayene şart oldu sanırımİnşallah geçer canım, hayatı etkiliyor resmen aklım hep ordaben lavaboya çıktığımda sanki küçük cam parçaları çıkıyormuş gibi acı oluyor çok fena sende böyle oluyor mu hiç
Acısaydı hatırlardın, demekki çok acımıyor benim dehşetEvet tuvalete girip çıktıktan sonra tartıldım
Yok olmuyor ama bende yıllardır var eskiden acıyor muydu hiç hatırlamıyorum
Sadece kabız gibi olursam zorlarsam acıyo dediğin gibi
Nasıl dayanıyorsun canım ya benim doğumlar normalCanım bu dediğin bende doğumdan beri var ya. Normal dogurmadim ama sanırım çatlak gibi bişey oluştu. Lavaboya çıkmak zulüm gibi 50 gündür. Muayene şart oldu sanırım![]()
Acayip zorlanıyorum ya dayanmak ne mümkün. Cidden çok zor bişey. Yani ben sezaryen oldum ama doğum sancılarını 12 saate yakın çektim. Sancıyla alakalı olabilir mi acaba yoksa bende niye durup dururken çatlak olsun kiNasıl dayanıyorsun canım ya benim doğumlar normalbu da geldi başıma o kadar sancı çek o dikişleri canlı canlı hisset bide üstüne bu daha doğumu unutamamışken.
Allah hepimize şifa versin inşallah
Olabilir zorlandıysan, bide kabızlıkta yapıyormuş basuru netten o kadar araştırdımki bence bi sağlık kuruluşuna git benim geçmezse giderim korkuyorum ama mecburen giderim işkence gibi bişey dayanılmıyorAcayip zorlanıyorum ya dayanmak ne mümkün. Cidden çok zor bişey. Yani ben sezaryen oldum ama doğum sancılarını 12 saate yakın çektim. Sancıyla alakalı olabilir mi acaba yoksa bende niye durup dururken çatlak olsun kievde de gecmiyomus herhalde tedavisiz
Yaz yani unutuyorsun, ben de söz verdim kendime dikkat edicem, ben ekmeği çıkardım başladığımdan beri daha kahvaltı yapmadım oğluşum izin vermiyorGünaydın kızlar. Ben öğünlerimi yedikçe buraya yazsam olur mu? Çok mu meşgul ederim acaba sayfayı? Akşama kadar unutuyorum hep. Bugün kararlı şekilde başladım artık insallah. Sabah kahvaltim 10:15 itibariyle bitti.
-2 yumurtadan omlet -1 dilim ekşi mayalı ev ekmeği -1 dilim peynir -1 yk tahin pekmez
Oluyo arada öyle yAGünaydın kızlar bende kahvaltımı yaptım. Dün biraz kaçırdım malum pazar ya ondan. Bugun dikkat edecem ama