- 15 Kasım 2020
- 12.868
- 70.410
- 528
Meyve beni kesmez canım aram da pek yok zaten şu kare bitter varya 2 küçük kare attım ağzıma kaloriye bakıyorum öyle yiyorumCanım meyve ile dengelemeye çalışsan sürekli olursa belki yapar
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Meyve beni kesmez canım aram da pek yok zaten şu kare bitter varya 2 küçük kare attım ağzıma kaloriye bakıyorum öyle yiyorumCanım meyve ile dengelemeye çalışsan sürekli olursa belki yapar
bazen oluyor oyleBen menülerimi yazmaya yarın başlayayım. Bugün biraz fazla yediğim için utandım yazmaya
200 gram gitmiş 2gün için çok iyi
Meyve beni kesmez canım aram da pek yok zaten şu kare bitter varya 2 küçük kare attım ağzıma kaloriye bakıyorum öyle yiyorum
Hurma tavsiye ederim hem sekeri dengeler hem kalorisi dusuk
Bazen olur oyle takilmaBen menülerimi yazmaya yarın başlayayım. Bugün biraz fazla yediğim için utandım yazmaya
Ben yapıyorum canım çok olmasa da yarım saat veya daha az benim de çocuk 2 tane onların ihtiyaçlarını tamamlayıp karınları doyurup yapıyorum sporu bitincede temizlik yapıyorum öyle işteSelam kızlar spor yapabiliyormusunuz ben aksama kadar evde donmekten cocuklarin pesinde ve ev isiyle hicbir is yapamiyorum acikcasi
Bazen leslie yapabiliyorum. Zaten yarim saatSelam kızlar spor yapabiliyormusunuz ben aksama kadar evde donmekten cocuklarin pesinde ve ev isiyle hicbir is yapamiyorum acikcasi
Aminn inşallah:)Güle güle büyütelim insallah Bebeler büyürken biz de birazcık enden küçülelim amiiinn
Çok zayıf değildim 57 civarıydım. Normal bana göre. Yine aynı kiloya düşebilirsem:)Ya gider inşallah çocuklar doğmadan kilolumuydun, ben 47 kiloydum onlardan önce ilk hamileliğimde aşırı kilo aldım
Yine de çok kaçırmamak gerek. Ben başlayınca duramayanlardanım daMeyve beni kesmez canım aram da pek yok zaten şu kare bitter varya 2 küçük kare attım ağzıma kaloriye bakıyorum öyle yiyorum
Bi bakim bende.Kızçeler yazıo diye bir uygulama var ben onu indirdim, yediğiniz şeyleri yazıyorsunuza,ayrıca kaç kalori olduğuda yazıyor, takip edin, her yiyecek var kaç litre su içerseniz onu da kaydediyor tavsiye ederim
Güzel canım menü:)Bugün ki menü
Kahvaltı...
3 tane kızartılmış köfte...
3 dilim peynir...
1 tane haşlanmış yumurta...
Ekmek kullanmadım
Ara öğün...
Tavuk döner ekmeksiz...
Nescafe, sütsüz, şekersiz,yanında 3 kare bitter çikolata...
Akşam...
Bulgur pilavı, 1 porsiyon
Çok az tavuk döner ekmeksiz...
Küçük bir porsiyon yoğurt...
2,5 litre su içmeye devam uyuyana kadar...
Spor.
Evi bile akşam eşim süpürüyo. Ancak çocuklara yetişiyorum. Ama şu hastalık olmasa havalar biraz daha ısınırsa yürümeyi düşünüyorum. Eşim parkta çocuklarla oynarken.Selam kızlar spor yapabiliyormusunuz ben aksama kadar evde donmekten cocuklarin pesinde ve ev isiyle hicbir is yapamiyorum acikcasi
Menün güzelmiş canım:)Bugunkü menüm
Sabah
Yarim porsiyon sucuklu yumurta
1 dilim beyaz peynir
5 adet yesil zeytin
4 adet ceviz
2 yk tahin pekmez
2 dilim kepekli ekmek
Ara
2 hurma 2 kuru incir
Ögle
Yarim porsiyon etli manti
Yarım kase yogurt
Roka salatasi
Ara
Eti yulafli lifalif bar
Aksam
Mantar sote
Yoğurt
İnşallah hepimiz istediğimiz kilolara düşebilirizz canim, ağlayan pasta yaptım 1 dilim yedim ama öğlen yemek yemedim onun yerineÇok zayıf değildim 57 civarıydım. Normal bana göre. Yine aynı kiloya düşebilirsem:)
Yine de çok kaçırmamak gerek. Ben başlayınca duramayanlardanım da
Sütün çekmesin ye derler de burda:) yaptığım yanlışlardan biri. Yemek yerine abur cuburla geçiştirmek:) benimde ne zamandır aklımda da 67 olunca yapcam :)İnşallah hepimiz istediğimiz kilolara düşebilirizz canim, ağlayan pasta yaptım 1 dilim yedim ama öğlen yemek yemedim onun yerine
Bende en geç 6da.Ben yemeyi 5te kapatıyorum inşallah faydası olur