• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Emziren anneler beraber zayıflayalım.

Canım meyve ile dengelemeye çalışsan sürekli olursa belki yapar
Meyve beni kesmez canım aram da pek yok zaten şu kare bitter varya 2 küçük kare attım ağzıma kaloriye bakıyorum öyle yiyorum

Kızçeler yazıo diye bir uygulama var ben onu indirdim, yediğiniz şeyleri yazıyorsunuza,ayrıca kaç kalori olduğuda yazıyor, takip edin, her yiyecek var kaç litre su içerseniz onu da kaydediyor tavsiye ederim

Bugün ki menü
🍅Kahvaltı...
🍅3 tane kızartılmış köfte...
🍅3 dilim peynir...
🍅1 tane haşlanmış yumurta...
Ekmek kullanmadım
🍅Ara öğün...
🍅Tavuk döner ekmeksiz...
🍅Nescafe, sütsüz, şekersiz,yanında 3 kare bitter çikolata...
🍅Akşam...
🍅Bulgur pilavı, 1 porsiyon
🍅Çok az tavuk döner ekmeksiz...
🍅Küçük bir porsiyon yoğurt...
2,5 litre su içmeye devam uyuyana kadar...
💪🏻Spor.

Ben menülerimi yazmaya yarın başlayayım. Bugün biraz fazla yediğim için utandım yazmaya 😬

Bugün temizlik ve kızımın huysuzluğu ile uğraştığım için ögle yemeği ve akşam yemeği yiyemedim. Sadece yarim simit ve 1 kase yogurt ile ara öğün yapti m. Birazdan makarna salatası yiyecegim 5 kaşık kadar.

Selam kızlar spor yapabiliyormusunuz ben aksama kadar evde donmekten cocuklarin pesinde ve ev isiyle hicbir is yapamiyorum acikcasi

Bugunkü menüm
Sabah
Yarim porsiyon sucuklu yumurta
1 dilim beyaz peynir
5 adet yesil zeytin
4 adet ceviz
2 yk tahin pekmez
2 dilim kepekli ekmek
Ara
2 hurma 2 kuru incir
Ögle
Yarim porsiyon etli manti
Yarım kase yogurt
Roka salatasi
Ara
Eti yulafli lifalif bar
Aksam
Mantar sote
Yoğurt

Selam kızlar spor yapabiliyormusunuz ben aksama kadar evde donmekten cocuklarin pesinde ve ev isiyle hicbir is yapamiyorum acikcasi
Ben yapıyorum canım çok olmasa da yarım saat veya daha az benim de çocuk 2 tane onların ihtiyaçlarını tamamlayıp karınları doyurup yapıyorum sporu bitincede temizlik yapıyorum öyle işte

Elif başlangıç 71.2 güncel 70.4 -800
mrvlkn1107 başlangıç 65 güncel 64.800 -200
Babsy baby başlangıç 75 güncel 72.6 -2.400
Maggiore başlangıç 80.4 güncel 80.4
armin83 başlangıç 65
dfn0714 başlangıç 65 güncel 65.5 +500
Larista başlangıç 79.7
gamzisko başlangıç 74

Güle güle büyütelim insallah 🤲Bebeler büyürken biz de birazcık enden küçülelim amiiinn😬
Aminn inşallah:)

Ya gider inşallah çocuklar doğmadan kilolumuydun, ben 47 kiloydum onlardan önce ilk hamileliğimde aşırı kilo aldım
Çok zayıf değildim 57 civarıydım. Normal bana göre. Yine aynı kiloya düşebilirsem:)
Meyve beni kesmez canım aram da pek yok zaten şu kare bitter varya 2 küçük kare attım ağzıma kaloriye bakıyorum öyle yiyorum
Yine de çok kaçırmamak gerek. Ben başlayınca duramayanlardanım da 😂

Kızçeler yazıo diye bir uygulama var ben onu indirdim, yediğiniz şeyleri yazıyorsunuza,ayrıca kaç kalori olduğuda yazıyor, takip edin, her yiyecek var kaç litre su içerseniz onu da kaydediyor tavsiye ederim
Bi bakim bende.

Bugün ki menü
🍅Kahvaltı...
🍅3 tane kızartılmış köfte...
🍅3 dilim peynir...
🍅1 tane haşlanmış yumurta...
Ekmek kullanmadım
🍅Ara öğün...
🍅Tavuk döner ekmeksiz...
🍅Nescafe, sütsüz, şekersiz,yanında 3 kare bitter çikolata...
🍅Akşam...
🍅Bulgur pilavı, 1 porsiyon
🍅Çok az tavuk döner ekmeksiz...
🍅Küçük bir porsiyon yoğurt...
2,5 litre su içmeye devam uyuyana kadar...
💪🏻Spor.
Güzel canım menü:)

Evi bile akşam eşim süpürüyo. Ancak çocuklara yetişiyorum. Ama şu hastalık olmasa havalar biraz daha ısınırsa yürümeyi düşünüyorum. Eşim parkta çocuklarla oynarken.
Bugunkü menüm
Sabah
Yarim porsiyon sucuklu yumurta
1 dilim beyaz peynir
5 adet yesil zeytin
4 adet ceviz
2 yk tahin pekmez
2 dilim kepekli ekmek
Ara
2 hurma 2 kuru incir
Ögle
Yarim porsiyon etli manti
Yarım kase yogurt
Roka salatasi
Ara
Eti yulafli lifalif bar
Aksam
Mantar sote
Yoğurt
Menün güzelmiş canım:)

Dün yazamadım kızlar kızım hiç durmadı.

Menüm
Sabah
2dilim peynir
1yumurta
4zeytin
1dilim ekmek

Akşam 2şiş et kebap
Ayran
Salata
Ara öğğn falan yok:))

Çok zayıf değildim 57 civarıydım. Normal bana göre. Yine aynı kiloya düşebilirsem:)

Yine de çok kaçırmamak gerek. Ben başlayınca duramayanlardanım da 😂
İnşallah hepimiz istediğimiz kilolara düşebilirizz canim, ağlayan pasta yaptım 1 dilim yedim ama öğlen yemek yemedim onun yerine😁

Kızlar sizde tartıda aç karnına az çıkıyormusunız tok karınla biraz 1, 2 kilo fazla çıkıyorum sonra kendimi teselliediyorum hep sudur diye😄

Ben yemeyi 5te kapatıyorum inşallah faydası olur

İnşallah hepimiz istediğimiz kilolara düşebilirizz canim, ağlayan pasta yaptım 1 dilim yedim ama öğlen yemek yemedim onun yerine😁
Sütün çekmesin ye derler de burda:) yaptığım yanlışlardan biri. Yemek yerine abur cuburla geçiştirmek:) benimde ne zamandır aklımda da 67 olunca yapcam :)

Back