Emziren anneler beraber zayıflayalım.

Bugün ki menü
Kahvaltı
Bir tane haşlanmış yumurta...
2 tane köfte...
Çok az yoğurt...ekmek kullanmadım...
Biraz bitter çikolata kan şekerim düştüğü için...
ÖĞLE
2 dilim biri orta biri küçük ağlayan pasta...
AKŞAM
Sulu tavuk etli patates yemeği...
Ekmek kullanmadım...
Biraz spor ...
2 lt su daha da içmeye devam.

Kiskandim sizi Emzirmek beni zayıflattı 12 kilo almıştım hepsi 4 ayda uctu gitti hamilelikten önce hep fittim 169/ 60 kg idim ama ben, cok sevmistim kilolarımı, emzirirken nasil kilo aliniyor ben niye eridim, geri istiyorummmmm

Bazı kişiler emzirirken zayıflıyor herkesin bünyesi bir değil, ama çok istiyorsan fazlalarımı vereyim sana canım

Günaydın kızlar bende emziriyorum aranıza katılabilir miyim

Ben de aynı. Oğlum da 3 gündür sürekli kucak-meme haricinde huzurlu değil. Ne bulursam onu yiyorum 3 gündür, yaşamaya devam edebilmek için
Yaparsın yine canım, ben saat 5 de yemeyi kapatıyorum akşam çok acıkıyorum ama dayanıyorum bende şu tatlı çikolata isteği de bitse hemen veririm de işte bitmiyor, ama 5 gündür başladım daha ağzıma herhangi bir ekmek sürmedim

Bende akşama taze fasülye yapacağım
Yanına eşime pilav yaparım bende yerim belki bir iki kaşık

siz ne yapacaksınız insan şaşırıyor ne yapsam ki diye hergüb

Bende akşama taze fasülye yapacağım
Yanına eşime pilav yaparım bende yerim belki bir iki kaşık

siz ne yapacaksınız insan şaşırıyor ne yapsam ki diye hergüb
Ben bugün mahvettim diyetimi söz verdim kendime yarından itibaren düzen vericem kendime ben bişey yapmadım eşim geç kalktı kahvaltı yaptı bende yemeyi saat 4 dü herhalde kapattım

Kızlar ben lavaboya gittiğimde makatımdan kan geliyor başına gelen oldumu acaba sanki içten yırtılmış gibi çok acıyor lavoboya çıkarken

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…