Sabah:
Karisik meyveli muslu
5-6 ceviz
Ogle:
1 sekeeli turk kahve
6 kayisi
1 armut
Aksam:
2 yk kasigi korili tavuk
1 yk firin karnabahar
İzlenim:
Ya tavuktan yiyebilirdim ama gercekten yiyesim gelmedi yemin ederim eziyet bir kori soslu tavuk bu kadar igrenc bi menuyle yenir ben neyleyim bu tabagi yaninda pilavi patatesi ekmehi kolasi olmadiktan sonra... Daha yiyecektim bu sekilde yemin ederim midem bulandi.. karnabahara gelince; ablacim kusura bakma hic giderin yok bi kere kokudan kaybediyosun goruntun cicege falan venziyo ama kurtarmaz yani bitki olarak kalsan daha iyi, gida olarak performansin sifir..
Simdi okudik buse terim efendim fasting yapmis spor yapmis bilmem kac kilo vermis yahu buse terim spordan sonra benim gbi elinde bezle tuvaletmi temizliyor yemek mi yapiyor masajcisi geliyor yemeklerini zaten yardimci yapiyor oyle zayiflamaya ne var...
Ucuncu olarak ben neden tekrar regl oldum hicbie fikrim yok korkmaya basladim hamile falanimda hormonlarimmi bozuleu diye Allah korusun
Yarin tartida gorusuruz diycem ama muhtemelen gecen hafta 61dim 62 falan cikarim cunku vucudum acayip sis reglden dolayi zaten kilo verdigimi de hissetmiyorum hwpsi butunlesinxe 62 tarzi bisey olacak.. beni bekleyin anacimm