Emzikli Diyet Doğum Kilolarını Birlikte Verelim

Sabah:
Karisik meyveli muslu
5-6 ceviz

Ogle:
1 sekeeli turk kahve
6 kayisi
1 armut

Aksam:
2 yk kasigi korili tavuk
1 yk firin karnabahar

İzlenim:
Ya tavuktan yiyebilirdim ama gercekten yiyesim gelmedi yemin ederim eziyet bir kori soslu tavuk bu kadar igrenc bi menuyle yenir ben neyleyim bu tabagi yaninda pilavi patatesi ekmehi kolasi olmadiktan sonra... Daha yiyecektim bu sekilde yemin ederim midem bulandi.. karnabahara gelince; ablacim kusura bakma hic giderin yok bi kere kokudan kaybediyosun goruntun cicege falan venziyo ama kurtarmaz yani bitki olarak kalsan daha iyi, gida olarak performansin sifir..
Simdi okudik buse terim efendim fasting yapmis spor yapmis bilmem kac kilo vermis yahu buse terim spordan sonra benim gbi elinde bezle tuvaletmi temizliyor yemek mi yapiyor masajcisi geliyor yemeklerini zaten yardimci yapiyor oyle zayiflamaya ne var...
Ucuncu olarak ben neden tekrar regl oldum hicbie fikrim yok korkmaya basladim hamile falanimda hormonlarimmi bozuleu diye Allah korusun
Yarin tartida gorusuruz diycem ama muhtemelen gecen hafta 61dim 62 falan cikarim cunku vucudum acayip sis reglden dolayi zaten kilo verdigimi de hissetmiyorum hwpsi butunlesinxe 62 tarzi bisey olacak.. beni bekleyin anacimm:KK45:
Çok güzel söyledin ağzına sağlık. Bende düşündüm onu ünlüler nasil böyle cabuk eski hallerine dönüyorlar çünkü sadece kendileriyle ilgileniyorlar ev yemek çamaşır yok. bugün sporumu yapamadım mesela çocuk uyurken ev işleri var ev işleri yokken çocuk durmaz. Ömrüm çürüyo böyle gibi hissediyorum bazen öyle de nankör kiii işler ertesi gün ayni bazen benmi beceriksizim acaba diyorum. Salata yapacak kendime özel bir yemek hazırlayacak zamanım olmuyo bazen ve bu is icin planlı olmak cok önemli

Çok güzel söyledin ağzına sağlık. Bende düşündüm onu ünlüler nasil böyle cabuk eski hallerine dönüyorlar çünkü sadece kendileriyle ilgileniyorlar ev yemek çamaşır yok. bugün sporumu yapamadım mesela çocuk uyurken ev işleri var ev işleri yokken çocuk durmaz. Ömrüm çürüyo böyle gibi hissediyorum bazen öyle de nankör kiii işler ertesi gün ayni bazen benmi beceriksizim acaba diyorum. Salata yapacak kendime özel bir yemek hazırlayacak zamanım olmuyo bazen ve bu is icin planlı olmak cok önemli
Evet xabim planli olsabda hal olmuyo inan bazk kufur ederek spor yapiyorum yaw su isleri birisi yapsa her seyde yapilir ama yok daha 2 gun oluyo supureli bugun berbat toz icinde yerler sac kili dolu sanki haftalardir elektrik supurgesi acilmamis ay yok yani biri devamli yarfim edecek o zaman bak bakalim nasil zayitlaniyo biz suan iskenfe cekiyoruz

Öğle yemeği =

3 kaşık yulaf
1 su bardağı süt
Yarım elma
1 çay kaşığıtarçın
Şekersiz türk kahvesi

Ara öğün =

5 dilim sucuk
Yarım dilim ekmek

Akşam yemeği=

1 tabak taze fasulye
1 kase mercimek çorbası
Salata
Hindiba kahve

3 litre su 45 dk leslie

Kızlar yarın herkes kilosunu yazıyoken kilom şu şu kadar verdim diye belirtin . Yoksa tek kilo yazdınız mı tek tek ilk sayfaya açıp bakmak zor oluyo :KK70: hadi bakalım hepimize bol eksili günler olsun şimdiden :KK68:
Senin hindiba kahveyi annen hatta ananem bile aldi anlatinca.. cok faydaliymis komsulara da soylicem diyo ananem :KK70:

Dayanamadım artık 😂napim amannnn seviyorum kendimi😍
ohh sefan olsun 😍😍
Yok canım ne beceriksizliği. Bende haftada 1 temizlik için birini alıyordum şimdi virüs muhabbetinden almıyorum. Ama valla ev işlerinden, çocuklardan kafayı sıyırmak üzereyim 😔

Protein agirlikli beslen ekmeyi kes onun yerine yulaf falan ye.
Günaydın kızlar. Tartıldım şimdi. 70.2 çıktım.çok şaşkınım bu kadar vereceğimi sanmıyordum. Çünkü bu hafta yine tatlı Kaçamaklarım oldu Kızımla birlikte bisküvili pastalar vs. :dondurma:korkuyla çıkmıştım tartıya kilom sabitse bile iyi diyordum ki vermişim bile. 60 lı rakamlara az kaldı :halay:

Kızlar supersiniz sizlerin kilosu fazla değil. Ben 100 düm 98.2 çıktım 🤦‍♀️ sabah kalkar kalkmaz leslie yaptim o şokla. Sanki ne bekliyorsam 1 haftada teeee
Canım sende yavaş yavaş vereceksin inşallah. Sadece sağlıklı beslenmeye çalış porsiyonlarına dikkat et. her gün yediklerini buraya yaz ki kızlar der az ya da çok falan diye de. Keşke hepimiz zart diye kilo versek. Ama sen hızlı verirsin ilk başta bak 2.2 kilo gitmiş bile daha ne istion😂

Karatay reis yapmayin diyor ara ogun ama benim ara pgunler zaten ana ogun gbi ogle yemegi yemedigim icin ogle yemeginde ara ogunleri yemis oluyorum
Bende yapmıyorum ara öğün sabah öğle akşam doyurucu şeyler yediğim için gerek duymuyorum doyurucu derken tika basa doymak değil yanlış anlaşılmasın😎

20200410_105119.jpg

Geçen hafta = 75.6 elveda -900 gr :KK54: 75 den kurtulmanın haklı gururunu yaşıyorum şu anda :halay: Şimdi güzel bi kahvaltıyı hak ettim:kk77::KK200:

X