Emzikli Diyet Doğum Kilolarını Birlikte Verelim

Çabuk cabuk kilo vermek istiyorum ama zaten sütüm ancak bebise yetiyor bi de iyice kisarsam sütüm de biter. 6.aya ulassam bi oh cekecem sütüm biter diye cok korkuyorum kizlar ya daha 3. Ayimiz yeni bitti.
benim oğluş da 7 aylık oldu şükür ama blw yaptığım için ek gıdada bişey yemiyor. Tadım yapıyor şu an. 9 aydan sonra rahatlarım ama o zamana kadar 6 kilo falan versem iyi olur. Ama çok zor. Bedenim kilitledi resmen kendini. Kilo veremiyorum 😭😭😭
Şimdiye kadar o yüzden gece gündüz yedim büyüyen yerlerime bakılırsa belliki süt olmuyor bol su su su su su denicem bide:KK50:
🙈🙈 hadi bakalım hayırlısı olsun. Su güzel süt yapar. 😍 ama bana en çok tatlı süt yapıyor. 😭😭😭

Öğle =

3 kaşık yulaf
1 su bardağı süt
1 tatlı kaşığı tarçın
1 küçük elma

Ara öğünümün resmini attım🤭

Akşam yemeği =

1 tabak yeşil mercimek yemeği
6 kaşık bulgur pilavı
Salata

45 dk leslie

Yarın perşembe hafif beslenin kızlar cumaya tartıda hepimizin yüzü gülsün :KK68: :halay:

benim oğluş da 7 aylık oldu şükür ama blw yaptığım için ek gıdada bişey yemiyor. Tadım yapıyor şu an. 9 aydan sonra rahatlarım ama o zamana kadar 6 kilo falan versem iyi olur. Ama çok zor. Bedenim kilitledi resmen kendini. Kilo veremiyorum 😭😭😭

🙈🙈 hadi bakalım hayırlısı olsun. Su güzel süt yapar. 😍 ama bana en çok tatlı süt yapıyor. 😭😭😭
Muzu kakaoya bula ye kuru üzüm muz koy yogurda ben bu şekilde gideriyorum

Sabah:
2 dilim tam bugday
2 hindi fume
2 yumurta
Peynir
1 tatli kasigi bal
1 tatli kasigi tereyagi
*Komple karisimla omlet

Ogle:
1 sekerli turk kahvesi
6 kayisi

Aksam:
Kori soslu tavuk 2 yemek k.
2 yemek k. Firinlanmis karnabahar

Spor:
30 dk hiphop tabata

İzlenim:
Bugun iyiydi bi skinti cekmedim yalniz acayip bir sislik var vucudulda hic incelmis falan hissetmiuorim ben kilo verdigimde vucudumdan anliyorum bu ya reglin etkisi ya da kilo vermedim gerci bu haftaki hedefim kilp vermek degildi 61.4tum 61li bir kiloda olmam yeterli

Kizlar isiniE karismak gbi olmasin ayi kucuk olanlar yani 3. Aydan once olanlar kati diyete bence hic girmeyon yani karnini doymadan sofradan kalkmayin tamam aynaya bakinca rahatsiz oluyosunuz mubtemelen ama rahatsizligimdan dolayi ben 1 2 gun ac kalkmistim sofradan inanin goguslerim bombostu ve gucten dusuluyor suan artok randimanliyiz 8. Ayda acta cocuk bakiliyo ama 2. 3. Ayda olmuyor yine siz bilirsiniz doktorunuza sorun kizlar once anne sonra cocuk ben hep boyle dusunurum cunku anne iyi olmayinca cocuga bi fayda olmuyor

Kizlar isiniE karismak gbi olmasin ayi kucuk olanlar yani 3. Aydan once olanlar kati diyete bence hic girmeyon yani karnini doymadan sofradan kalkmayin tamam aynaya bakinca rahatsiz oluyosunuz mubtemelen ama rahatsizligimdan dolayi ben 1 2 gun ac kalkmistim sofradan inanin goguslerim bombostu ve gucten dusuluyor suan artok randimanliyiz 8. Ayda acta cocuk bakiliyo ama 2. 3. Ayda olmuyor yine siz bilirsiniz doktorunuza sorun kizlar once anne sonra cocuk ben hep boyle dusunurum cunku anne iyi olmayinca cocuga bi fayda olmuyor
Evet doğru benim bebeğim 2 aylık. Sıkı bir diyet zaten yapamam beyaz ekmek hamurişi tatli kızartma yemiyorum yemeğimi salatamı doyana kadar yiyorum şükür şimdilik sütte bir sıkıntı yok umarım olmaz🙏 sporla da inşallah ne giderse yürüdüğü zaman arkasından kosamayan nefes nefese bir anne olmak istemiyorum 🙏

ara öğünleri atlıyor musunuz kızlar daha doğrusu doğru buluyor musunuz 3 öğün yapın diyorlar sadece sabah öğle akşam mesala yada 2 öğün
akşam yedikten sonra sabah kahvaltısı arası uzun olsun diyen bile var ne düşünüyorsunuz bu konuda

Selam kızlar benim bebek iyice kucakçı oldu gece gündüz inmiyor kolumdan..
Sabah
Sucuklu yumurta
Örgü peynir
3 zeytin
1 çay kaşığı Nutella
2 dilim tam buğday
Ara Türk kahvesi kuru kayısı ceviz
Öğle
Karnabahar yoğurt bir dilim tam buğday ekmeği

İkindi sormayın gofret yedim filtre kahve ile 🤦‍♀️
Akşam kuru fasulye 2 kaşık pilav
Bugün su normale göre az 2,5 lt
Yürüyüş bebek kucağımda olunca çok aZ oldu eşime verebildiğim kadar 35 dk

Bir de bi arkadaş eliptik bisiklet almıştı memnun mu kullanabiliyor mu? Markası nedir?
Ben öncelikle kendim için değil kızım için almak istiyorum. Daha önce demiştim engellli ve bu günlerde hep evde olduğu için çok sıkılıyor. Spor öğretmeni 10 dk koşu bandında yürütüp bir kaç dk eliptik kullandırıyordu spor öncesi. Evde de kullanmayı düşünüyoruz..

Eklentiler

• 72C3F99B-6098-4613-9693-962AA505D0BC.jpeg
    72C3F99B-6098-4613-9693-962AA505D0BC.jpeg
    162,5 KB · Görüntüleme: 21
Selam kızlar benim bebek iyice kucakçı oldu gece gündüz inmiyor kolumdan..
Sabah
Sucuklu yumurta
Örgü peynir
3 zeytin
1 çay kaşığı Nutella
2 dilim tam buğday
Ara Türk kahvesi kuru kayısı ceviz
Öğle
Karnabahar yoğurt bir dilim tam buğday ekmeği

İkindi sormayın gofret yedim filtre kahve ile 🤦‍♀️
Akşam kuru fasulye 2 kaşık pilav
Bugün su normale göre az 2,5 lt
Yürüyüş bebek kucağımda olunca çok aZ oldu eşime verebildiğim kadar 35 dk

Bir de bi arkadaş eliptik bisiklet almıştı memnun mu kullanabiliyor mu? Markası nedir?
Ben öncelikle kendim için değil kızım için almak istiyorum. Daha önce demiştim engellli ve bu günlerde hep evde olduğu için çok sıkılıyor. Spor öğretmeni 10 dk koşu bandında yürütüp bir kaç dk eliptik kullandırıyordu spor öncesi. Evde de kullanmayı düşünüyoruz..

Canim bu kadar kahve icme bence bebis uyumayacak 😁

ara öğünleri atlıyor musunuz kızlar daha doğrusu doğru buluyor musunuz 3 öğün yapın diyorlar sadece sabah öğle akşam mesala yada 2 öğün
akşam yedikten sonra sabah kahvaltısı arası uzun olsun diyen bile var ne düşünüyorsunuz bu konuda
Ben ara öğün yapma taraftariyim canım diyetisyenim de ara öğunlerini atlama diye tembih eder hep. Çünkü öğle yemeğimi 1 de yedisem akşam yemeğini yemem 6 buçuk 7 'yi buliyi hali ile acıkıp akşam yemeğinde çok yememek adına saat 3 buçuk gibi bi ara öğün yapmak akşam yemeğini dengeliyo.

Evet doğru benim bebeğim 2 aylık. Sıkı bir diyet zaten yapamam beyaz ekmek hamurişi tatli kızartma yemiyorum yemeğimi salatamı doyana kadar yiyorum şükür şimdilik sütte bir sıkıntı yok umarım olmaz🙏 sporla da inşallah ne giderse yürüdüğü zaman arkasından kosamayan nefes nefese bir anne olmak istemiyorum 🙏
Benim bebek te yeni iki ayına girecek . Ben de sadece hamurişi kızartma tatlı yemiyorum canım çok isterse tadıyorum ki bazen bu tatmanın ucu kaçabiliyor da 🙈 biraz daha büyüsün bebe o vakit başlıcam tam olarak inşallah .

Ne zaman kendimi ac hissedersem o zaman yiyorum bi saat koymadim zaten bebekle saatli pek mümkün değil ac değilsem hic yemem

Benim bebek te yeni iki ayına girecek . Ben de sadece hamurişi kızartma tatlı yemiyorum canım çok isterse tadıyorum ki bazen bu tatmanın ucu kaçabiliyor da 🙈 biraz daha büyüsün bebe o vakit başlıcam tam olarak inşallah .
Allah bağışlasın 😊 ben 100 kiloyu gördüm mecbur kaldım sütümü tehlikeye atmadan yapmaya caliscam benim o ayarım yok iste ucundan yemek gibi ağzıma alırsam hepsini yerim yemezsem de yemem böyle garip bir huyum var. Eskiden 70 kiloyum diye diyet yapardım hey gidi heyy

X