Emzikli Diyet Doğum Kilolarını Birlikte Verelim

Sabah:
Karisik kuru meyveli musli
5 6 ceviz

Ogle:
6 adt kayisi
Yesilcay
1 portakal

Aksam:
1 dana antrikot
6 7 adt bruksel lahana yogurtlu

Spor:
30 dk hiphop tabata

İzlenim:
Hayatinda ilk defa bruksel lahanasi yedim kotu degildi gercekren begendim yasam seklim cok defisti... Artik galiba diyet olmaktan cikti benim yeme aliskanligim rezaletmis saglikli olan hicbir sryi yemiyodum... Bu karantinanin en iyi yani disardan pek yiyememiste oldum ve aliskanligim azaliyor... Yarin da avakado falan denemek istiyorum hadi bakalim bunu artik bi oyina cevirdim ve kesife

Canım normalde kaç bedensin taytı kaç beden aldın?
Normalde 42-44 beden arası gelip gidiyorum canım ben ölçülerime göre tabloda 2xl anlam gerektiği için 2xl istedim ama tam oldu üstüme sanki xl da alsam olurmuş gibime geliyo

Bende brüksel lahanası istiyorum ama burda satan hiç bi yer yok olsada yesem

Kizlar sevmeyerekte olsa yemek galiba isin sirri ben bu yediklerimden kwyif aliyo musunuz deseniz hicbiei bi iskender bi hamburger degil benim icin ama artik o kadar cok sagliksiz yemek yedimki inanin kolestrolum bile yuksek cikmisti son yaptirdigim tahlilde ki asiri kilomda yoktu tamamen yedigim asiri patates kizartmasi cips bjnlardan

Sağlıklı beslenmek en güzeli severek yemesende kendin için yapıyosun bunu sonuçta ne güzel tahlillerinede yansımış bu durum . Ama ben hepsini severek yiyorum zaten normalde de acur cubur fast food cola kızartma yemezdim böyle iyi gidiyoruz ama ya maşallah bize

Ben yaptigim ev yemeklerini hic sevmeden yedim hep esim icin yaptim diyebilirim daha ueni alisiyorum evet masallah Allah icin iyi gidiyoruz insallah tokezlemeyiz

Günaydın kızlar
Sabah 5:30 da Kalkanlar el kaldırsın
Kahvaltı öncesi 1 lt su
Kıymalı yumurta
1 kaşık labne
1 havuç bir avuç maydanoz
5 zeytin
1 çay kaşığı reçel
2 dilim tam buğday
1 ceviz

Bu arada dün 45 dk yürüyüş 5 Dk karın kol egzersizi toplamda 12bin adım olmuş gün içi..4 lt su

Eklentiler

• D37A9F38-A41E-4B24-8D63-D633B36B9B11.jpeg
    524,8 KB · Görüntüleme: 32
  • A4D9F06B-E7C0-4D68-B9C4-78A72A400A47.jpeg
    143,8 KB · Görüntüleme: 34
Gunaydin kizlar
Sabah sabah korsemi aldim ilk is
Kahvalti tost ve ayran yedim
Oglene yumurtali kahvalti yapiyorum
Ara ogun yaparım 10. 30 gibi
3 kayisi 2 ceviz
Dün 1 saat ütü yaptim bugun bi sey yapamicam valla.

Kizlar 3 cocuk olunca birde ustune bey ben cok yogunum.o yuzden gelemiyorim ne is bitiyor ne guc bitiyor ne bulasik.bitiyor ne camasir cok yoruldum.cok.dersler odevler hersey ust uste ....cildirmama az kaldi doktorum nerde durumundayim...
Nerdesin canim bebelerle basin dertte galiba. Gel yaz lutfen seninle kilolarimiz ayni ya beraber gaza gelelim

Selam kızlar nerelerdeydiniz pek sessiz burası
Ara sütlü nescafe yaptım
Öğle-akşam
Zerdeçallı tavuk sote 2 kaşık domatesli makarna uydurma fırında pırasa mücver yoğurt
Bugün spor yok oğlan hep kucakta sabahtan beri. Ama ev içinde 6000 küsür olmuş

Eklentiler

• 9775F769-3BC6-47B4-9759-25BE094C1FE1.jpeg
    100 KB · Görüntüleme: 33
  • 1D310CB1-5812-49E9-A7BC-E79038DB9778.jpeg
    112,5 KB · Görüntüleme: 30
Sabah:
2 dilim tam bugdaydan avakadolu tost(yumurtali)
1 cay kasigi tereyagi
1 tatli kasigi bal
6 adt zeytin
1 dilim.hindi fume
Limonlu yesil cay

Ogle:
Muz
5 6 ceviz
1 sekerli.turk kahvesi
3 adt kayisi

Aksam:
Bruksel lahana yogurtlu
1 pors. dana antrikot

Spor:
Mola

İzlenim:

Asiri sekilde gelen seker istegi ozellikle baklava... Evet diyet giderek zorlasiyor cunku baslayali baya sure oldu Allah yardimcimiz olsun bu arada avakadoyu sevdim bundan sonra yirim

Öğle =
2 dilim ekmek
3 yumurtalı menemen
5 zeytin
Boll yeşillik

Ara öğün =

Hindiba kahvesi
Yarım dilim kek

Akşam yemeği =

1 kase mercimekçorbası
5 kaşık köz patlıcan salatası
Şekersiz türk kahvesi

3 litre su . iki gün vücudumu şaşırtmam üstüne de adet olduğum için cumadan beri kilom aynı hiç veremedim almaktansa sabit olduğuma seviniyorum

Bu hafta daha dikkat etmeye çalıştım araya sporu da kattım .Bakalım cuma günü tartıda ne görücem.az kaldı cumaya kızlarrr . Biraz verdiğimi görsem çok büyük bir moral olucak bana

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…