Sence korse mi taytini mi almaliyim
Himm peki tesekkur ederim saolBende ikisi de var korse kullanmayi pek sevmiyorum cok az kullaniyorum onu
Ben termal taytini kullanıyorum çok güzel terletip inceltiyo vücuduHimm peki tesekkur ederim saol
Canım normalde kaç bedensin taytı kaç beden aldın?Ben termal taytini kullanıyorum çok güzel terletip inceltiyo vücudu
Normalde 42-44 beden arası gelip gidiyorum canım ben ölçülerime göre tabloda 2xl anlam gerektiği için 2xl istedim ama tam oldu üstüme sanki xl da alsam olurmuş gibime geliyoCanım normalde kaç bedensin taytı kaç beden aldın?
Bende brüksel lahanası istiyorum ama burda satan hiç bi yer yok olsada yesemSabah:
Karisik kuru meyveli musli
5 6 ceviz
Ogle:
6 adt kayisi
Yesilcay
1 portakal
Aksam:
1 dana antrikot
6 7 adt bruksel lahana yogurtlu
Spor:
30 dk hiphop tabata
İzlenim:
Hayatinda ilk defa bruksel lahanasi yedim kotu degildi gercekren begendim yasam seklim cok defisti... Artik galiba diyet olmaktan cikti benim yeme aliskanligim rezaletmis saglikli olan hicbir sryi yemiyodum... Bu karantinanin en iyi yani disardan pek yiyememiste oldum ve aliskanligim azaliyor... Yarin da avakado falan denemek istiyorum hadi bakalim bunu artik bi oyina cevirdim ve kesife
Macro centee diye bi yer var ordan almistik canim bakabilirsinBende brüksel lahanası istiyorum ama burda satan hiç bi yer yok olsada yesem
Ah bacım buralarda nereye buluyon burda macro centeriMacro centee diye bi yer var ordan almistik canim bakabilirsin
Sağlıklı beslenmek en güzeli severek yemesende kendin için yapıyosun bunu sonuçta ne güzel tahlillerinede yansımış bu durum . Ama ben hepsini severek yiyorum zaten normalde de acur cubur fast food cola kızartma yemezdim böyle iyi gidiyoruz ama ya maşallah bizeKizlar sevmeyerekte olsa yemek galiba isin sirri ben bu yediklerimden kwyif aliyo musunuz deseniz hicbiei bi iskender bi hamburger degil benim icin ama artik o kadar cok sagliksiz yemek yedimki inanin kolestrolum bile yuksek cikmisti son yaptirdigim tahlilde ki asiri kilomda yoktu tamamen yedigim asiri patates kizartmasi cips bjnlardan
İşte bende termal tayt ve korse arasinda kaldim yarin almayi düşünüyorum ama daha karar veremedim. Sanirim korseyi alicam ilk basta ya.Ben termal taytini kullanıyorum çok güzel terletip inceltiyo vücudu
Ben yaptigim ev yemeklerini hic sevmeden yedim hep esim icin yaptim diyebilirim daha ueni alisiyorum evet masallah Allah icin iyi gidiyoruz insallah tokezlemeyizSağlıklı beslenmek en güzeli severek yemesende kendin için yapıyosun bunu sonuçta ne güzel tahlillerinede yansımış bu durum . Ama ben hepsini severek yiyorum zaten normalde de acur cubur fast food cola kızartma yemezdim böyle iyi gidiyoruz ama ya maşallah bize
Nerdesin canim bebelerle basin dertte galiba. Gel yaz lutfen seninle kilolarimiz ayni ya beraber gaza gelelimKizlar 3 cocuk olunca birde ustune bey ben cok yogunum.o yuzden gelemiyorim ne is bitiyor ne guc bitiyor ne bulasik.bitiyor ne camasir cok yoruldum.cok.dersler odevler hersey ust uste ....cildirmama az kaldi doktorum nerde durumundayim...