Emzikli Diyet Doğum Kilolarını Birlikte Verelim

Tebrikler

Gunaydin kizlar 63.7 imisim gecen hafta bu hafta ise 62.8 yani 900 gram vermisim ibrahim tatlises gni oturup aglicaktim mutluluktan cunku kilo almistim 3 4 gun once ne alakaysa acliktan asermeme ragmen neyse diyete devam

Ben sma dedim bacim hurma caiz

Kizlar bu arada annem lierac diye bir catlak kremi almis 2li set bizim sulale dogum yapinca karin catlagi olusmuyo bende de olusmadi ama kalca kismimda var ve kilo alip verdikce daha da olusuyo neyse kilo vermenin basindan beri o kremi kullanoyorim gercekren catlaknve selulitlerim o kadar azalmiski catlak neredeyse kalmamis zaten selulitler de baya azalmis velhasil tavsiye ederim ben kullanmaya devam edicem

Günaydın herkese. Bu karantina günlerinde nasıl başarabiliyorsunuz kilo vermeyi ben hiç başarılı değilim

Gunaydin aramiza katilabilirsin. Biz de mukemmel diyet ve sporlar uygulamiyoruz ama biraz dikkat etmeyle evde bu kadar harekete dogal olarak veriliyor az da olsa
Heralde ben altın kural olan "inanmayı" başaramıyorum hiç istikrarım yok klasik pazartesi "diyete başlıyorum" tayfadanım galiba :) Hiç bir şey olmasa can sıkıntısından esra erolu izlerken kuruyemiş yiyorum.. yemeksizde vakti geçmiyorki :)

Normal yeme rutinlerimizden ve yasamimizdan degisiklik yapmazsak dogal olarak vermemiz mumkun degil :) biraz disimizi sikmak gerekiyor. Ne kadar yapabilirsek. Boy ve kilo kac? Emziriyor musun?

Kahvalti;

1 dilim kasar peyniri
5 zeytin
2 dilim tam bugday ekmegi
2.5 tatli kasigi yerfistigi ezmesi
Mini salatalik
Mini muz
Cay

Eski fotograflarina bkarak biraz morive olabilirsib ya da begendgin vucutlar varsa... Bide sanirin artik icinde bulundugun vucuttan cokca skilman lazim o zman gercekten inaniyosun belkide suanlik tam olarak skilmadin

Ben gebelik boyunca kullandım hala da kullanıyorum yeni çatlak oluşmadı baya da azaldı

3 gün aç kalıp tartıda eksiyi görünce kahvaltıda coştum ( yarım dilim ekmek yedim)
Acısız sucuklu yumurta peynir zeytin bol yeşillik ceviz badem bir parça helva ile gözüm de karnım da doydu şükür

Eklentiler

• 7EE57459-601D-4A0B-9A8A-9A990E440D87.jpeg
    142,5 KB · Görüntüleme: 23
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…