TebriklerGunaydin herkese. Cok guzel bir hafta gecirmedigimi dusunerekten tartiya korka korka gittim. Oyle ki uzerimin kalin oldugunu dusunerek sutyen kulot tartildim79.4 kg geldim hatta 2 3 kere mekan degiserek tartildim dogru sonuc beklemiyordum pek. Sonra ustumu giyerek tartildim tam 80 cikiyor. 600 gr ediyor demek ki kadife kalin bir ust. Hosgeldin 7 li rakamlar bir annn once gule gule diyelim sana da
Tebrikler dilerim ben de 60 lı rakamları görebilirimGünaydın kızlar
Tarti sonucum 69.6
6 li rakamlara merhaba
Ben sma dedim bacim hurma caizGunaydin herkese. Cok guzel bir hafta gecirmedigimi dusunerekten tartiya korka korka gittim. Oyle ki uzerimin kalin oldugunu dusunerek sutyen kulot tartildim79.4 kg geldim hatta 2 3 kere mekan degiserek tartildim dogru sonuc beklemiyordum pek. Sonra ustumu giyerek tartildim tam 80 cikiyor. 600 gr ediyor demek ki kadife kalin bir ust. Hosgeldin 7 li rakamlar bir annn once gule gule diyelim sana da
Tebrikler kendim kilo vermiş kadar sevindimGunaydin kizlar 63.7 imisim gecen hafta bu hafta ise 62.8 yani 900 gram vermisimibrahim tatlises gni oturup aglicaktim mutluluktan cunku kilo almistim 3 4 gun once ne alakaysa acliktan asermeme ragmen neyse diyete devam
Günaydın herkese. Bu karantina günlerinde nasıl başarabiliyorsunuz kilo vermeyi ben hiç başarılı değilim
Ben sma dedim bacim hurma caiz
Heralde ben altın kural olan "inanmayı" başaramıyorum hiç istikrarım yok klasik pazartesi "diyete başlıyorum" tayfadanım galiba :) Hiç bir şey olmasa can sıkıntısından esra erolu izlerken kuruyemiş yiyorum.. yemeksizde vakti geçmiyorki :)Gunaydin aramiza katilabilirsin. Biz de mukemmel diyet ve sporlar uygulamiyoruz ama biraz dikkat etmeyle evde bu kadar harekete dogal olarak veriliyor az da olsa
Heralde ben altın kural olan "inanmayı" başaramıyorum hiç istikrarım yok klasik pazartesi "diyete başlıyorum" tayfadanım galiba :) Hiç bir şey olmasa can sıkıntısından esra erolu izlerken kuruyemiş yiyorum.. yemeksizde vakti geçmiyorki :)
Eski fotograflarina bkarak biraz morive olabilirsib ya da begendgin vucutlar varsa... Bide sanirin artik icinde bulundugun vucuttan cokca skilman lazim o zman gercekten inaniyosun belkide suanlik tam olarak skilmadinHeralde ben altın kural olan "inanmayı" başaramıyorum hiç istikrarım yok klasik pazartesi "diyete başlıyorum" tayfadanım galiba :) Hiç bir şey olmasa can sıkıntısından esra erolu izlerken kuruyemiş yiyorum.. yemeksizde vakti geçmiyorki :)
Ben gebelik boyunca kullandım hala da kullanıyorum yeni çatlak oluşmadı baya da azaldıKizlar bu arada annem lierac diye bir catlak kremi almis 2li set bizim sulale dogum yapinca karin catlagi olusmuyo bende de olusmadi ama kalca kismimda var ve kilo alip verdikce daha da olusuyo neyse kilo vermenin basindan beri o kremi kullanoyorim gercekren catlaknve selulitlerim o kadar azalmiski catlak neredeyse kalmamis zaten selulitler de baya azalmis velhasil tavsiye ederim ben kullanmaya devam edicem
Reglsen ve ayni kilo ciktiysa kilo vermissindir demek canimGünaydın kızlarrr. Sabahtan beri koşturmaca içindeyim. 79.6 ile sabitim off regl yaktın beni
Ben bayildim bu kreme yawBen gebelik boyunca kullandım hala da kullanıyorum yeni çatlak oluşmadı baya da azaldı
Regl döneminde sabit kalmak süper canım sonra bir anda farkı görürsün pes etmeGünaydın kızlarrr. Sabahtan beri koşturmaca içindeyim. 79.6 ile sabitim off regl yaktın beni