Emzikli Diyet Doğum Kilolarını Birlikte Verelim

Günaydın kızlar
Sanirim bu hafta daha iyi gidiyorum.
Eliptik bisiklet almaya karar verdim yalniz sezeryan olali 3 ay olacak bi sikinti olur mu acaba napim sizce?

Günaydın kızlar
Sanirim bu hafta daha iyi gidiyorum.
Eliptik bisiklet almaya karar verdim yalniz sezeryan olali 3 ay olacak bi sikinti olur mu acaba napim sizce?
Bana 6. Aydan sonra spor yap demisti ama pilates tarzi olanlari gerinmeli onlari kastwtmisti eliptik bisiklettteb bisey olmaz sanieim canin

Sen zaten 63 e inmissin canim senin yolun az kalmis valla. Bebegin kac aylik senin?
Benimde ilk hedefim 66 ilk basta sonra yavas yavas insallah. Diyetisyenle birklikte basladim ben iki hafya once.
Ben iste o inmeyo sporsuz yavas yavas yaptim 8. Aya giricez sonra 66 oldum canim 66 dan simdi diyet ve sporla vermeye calisiyodum.. 3. Ayimda 73 kilo 72 kilo arasi gidip geliyodum

Veririsn bence ben sende o isigi gordüm arkandan takipteyim ona gore. biz de su an 72 gunluguz
İnsallah canim az gbi gozukuyo ama popoma yapismis bi kilo o resmen hani arkami donuyorum devamli pesimden geliyo vicdan azabi gni bi kere daha kilo almistim stresten hayatimda 62 de durdu ve inmedi 1 ay ne yaptimsa sigaraya abaninca vermistim... Sigara icmiyorum suanda biraz korkuyorum masallah bebegine Allah saglik sihatle buyutmek nasip eylesin annesi

Saolasin canimm amin insallahh. Yok korkma spor ve diyetle keisnlikle gidiyor ki bu is matematik isi yemezsen veriyorsun saglikli yersen de veriyorsun. Bende en fazla tartida 63 u gormustum. Ki 52 ile evlendim amma zayifmisim
Neyse tam bi gazla devam edicem insallah.

Ooo baya zayifmissin ben de 54tum gelinlik kilom insallah veririz canim umut ediyorum

Bende cumaya kadar bekliycem canım cuma da böyle olursa bende şaşırtırım bi gün vücudumu güzel gidiyoken duraksama can sıkıyor
Evet canim zaten ct gumleri istedigim biseyi yiyodum cok ekmek yemeden ve abartmadan bu sefer biraz daha karnimi doyurarak yerim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…